35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Tzn ze lekarze bioracy lapowki za przyklad podala? Cienki lod.
Pamietacie punkty reperacji ponczoch? Tak mi sie skojarzylo, bo z rajstopami to tez byla korupcja swego czasu.
Pamiętam!
Jesli chodzi o łapówki to przez 12 lat leczenia dziecka nie zapłaciłam "pod stołem" jednej złotówki. Ja nie wierzę w to nagminne łaapówkarstwo. Pewnie gdzieś sa jakieś czarne owce jak w każdym zawodzie ale nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka.moremi, SolarPolar, Aasiula, kkisia, gretka, kapturnica, BISCA, Magdala, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Lekarz powiedział, że testować mogę 12 dni od dnia przyjmowania Lutinusa czyli środa, czwartek. Dziś biorę na noc ostatnią dawkę Lutinusa. Testa zrobię w piątek lub sobotę tak sobie założyłam - lubię się katować
W czwartek wypada mi termin @.
A po polsku - dopóki nie masz pewności, że nie jestes w ciąży, nie odstawiasz leku.kkisia, pierwiastka, Magdala, paszczakin, malgos741, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Jak ktos daje to moze biora ale po co dawac tego nie rozumiem. Mozna kwiaty w dowod wdziecznosci za opieke nad ciezkim przypadkiem ale to nie lapowka tylko wdziecznosc. Troche nie umiem sobie wyobrazic dawania lapowki . Fuj.
-
mysza1975 wrote:Witam,
Czy istnieje coś takiego jak bunt roczniaka?
Młody odkąd skończył rok codziennie odprawia manianę, bo nie dam mu pić goracej herbaty z mojego szklanki, bo nie chce jechać w foteliku, bo chce się pobawić szklanym wazonikiem, a jak mu nie pozwolę to krzyczy, rzuca sie po podłodze.
Drogie Brawo co robić?
Z mojego doswiadczenia powiedzialabym dyscyplinowac lub uwage odwracac. Ale co ja tam wiem bezdzietna nianka.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Młody odkąd skończył rok codziennie odprawia manianę, bo nie dam mu pić goracej herbaty z mojego szklanki, bo nie chce jechać w foteliku, bo chce się pobawić szklanym wazonikiem, a jak mu nie pozwolę to krzyczy, rzuca sie po podłodze.
Drogie Brawo co robić? -
nick nieaktualny
-
Drogie Brawo co robić?
mysza- nigdy, ale to nigdy nie negocjuj z terrorystamijak sie teraz nauczy, ze to nic nie da, to moze Cie bunt dwulatka ominie..
SolarPolar, ania.g, Magdala, macduska, kkisia, moremi, BISCA, dorbie, efcia, Alis lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zapraszam do Białegostoku. Z tego co kojarzę, to możesz się przenieść z procedurą.
No wlasnie mimbla.. juz niekoniecznie do B-stoku, bo troche daleko, ale chyba nie ta jedna klinika w Kraku, nie?
Bo to co piszesz to jakies sprostytutkosynstwo..kkisia, moremi, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Lekarz powiedział, że testować mogę 12 dni od dnia przyjmowania Lutinusa czyli środa, czwartek. Dziś biorę na noc ostatnią dawkę Lutinusa. Testa zrobię w piątek lub sobotę tak sobie założyłam - lubię się katować
W czwartek wypada mi termin @.
Luna, to znaczy ze masz przestac brac progesteron przed testem? hmm.. dziwne..kkisia, moremi, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie ma dzieci terrorystow.
Polar, zebym Cie juz troche internetowo nie znala, to bym powiedziala, ze malo widzialas..
A niektorzy sobie takich malych terrorystow hoduja, ze hoho.. Mojego meza bratanica chociazby. Tak ja nauczyli, ze wszytko jej wolno, ze jak w szklance dostala do picia nie to, co chciala, to ta szklanka w podajacego (np mame) pizgala..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:00
moremi, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ale jak odstawiasz lek, to powinnas robić test, bo później możesz mieć krwawienie z odstawienia.
A po polsku - dopóki nie masz pewności, że nie jestes w ciąży, nie odstawiasz leku.
Nie mam już Lutinusa, to będę brała Luteinę pod język, można tak?
efcia lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Luna, to znaczy ze masz przestac brac progesteron przed testem? hmm.. dziwne..
moremi lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
moremi wrote:Ale jak odstawiasz lek, to powinnas robić test, bo później możesz mieć krwawienie z odstawienia.
A po polsku - dopóki nie masz pewności, że nie jestes w ciąży, nie odstawiasz leku.
ooo, wlasnie! -
hmmm ja odnosnie klinik- bo jakis czas temu mialam dylemat ktora klinike wybrac- ale jak Mimbla sie tu odezwala juz byla w tej klinice. ja przez 2 lekarzy bylam na nia namawiana- ale jak sie dowiedzialam lobby dziala, o maly wlos zdecydowalabym sie na Artivmed- niestety moja lekarka zrezygnowala z kliniki bo nie wyrabiala, a ma male dziecko- ale polecala dr. Chrostowskiego. Byla nie tylko rozmowa o kompetencjach, ale rowniez o uczciwosci- i w tej kwestii jesli chodzi o klinike Mimbli- zapadlo milczenie.....
i to nie bylo jedyne zrodlo informacji...paszczakin, macduska, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, malgos741, BISCA, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
gretka