35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:Dziękuję za poradę
Na początku grudnia endokrynolog zobaczy wyniki to zdecyduje co dalej robimy
Tzn czy on coś zaleci czy klinika od razu, taki mam planAasiula, kkisia, BISCA, macduska, pierwiastka, Magdala, gretka, SolarPolar, ania.g, Luna76, malgos741, dorbie, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:Ja pierdziu. Mnie sie podoba.
To musze tak na wczesna wiosne sie celowac z porodem?Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mój Kuba lat 15 II gimnazjum dzis stoczył dyskusję z nauczycielką WOS która opowiadała dzieciakom o korupcji i wciskała im, że lekarze biora łapówki. Kuba dyskutował z nią i ona n akoniec lekcji powiedziała, że tak było kiedyś a potem się go spytala czy ma w rodzinie lekarza. Chyba jej głupio się zrobiło.
ania.g, pierwiastka, Aasiula, moremi, kkisia, malgos741, BISCA, Dziobak, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A mój Kuba lat 15 II gimnazjum dzis stoczył dyskusję z nauczycielką WOS która opowiadała dzieciakom o korupcji i wciskała im, że lekarze biora łapówki. Kuba dyskutował z nią i ona n akoniec lekcji powiedziała, że tak było kiedyś a potem się go spytala czy ma w rodzinie lekarza. Chyba jej głupio się zrobiło.
Aasiula, moremi, kapturnica, kkisia, BISCA, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Morka przypomnij mi prosze jakim lekiem była stymulacja robiona u Ciebie?
Nie pamietamAasiula, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To znaczy pokażę jak będziesz w ciąży.
Dzis o 20.30 sie okaze, czy jest narybek i czy akwarium ma mocne sciany.
Prosze o kciuki i troche kegli.ania.g, SolarPolar, Aasiula, pierwiastka, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, paszczakin, gretka, Luna76, malgos741, BISCA, dorbie, Reni, Dziobak, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mimbla wrote:Macierzyństwo KRK nie transferuje w okresie - "minimum" 01-07.11.(możliwe że dłużej), teraz się przyznali że oczywiście brak akredytacji i nie wiadomo co dalej.
Gin generalnie mnie zbył przez telefon, (mogłam się nie stresować że chodziło o moje zredukowanie dawek czy opisy bólu). On po prostu nie bedzie się fatygował z odpisywaniem na email gdzie spytałam czy ma jakieś uwagi czemu PRG ciągle rósł mimo że beta malała..bo nie ma czasu. Na rozmowe przez telefon też zresztą nie miał.
Zero komentarza do faktu, że po raz 4. mi się nie udało.
Szczerze mówiąc mam ochotę już teraz oświadczyć że mam w nosie czy dostaną pieniądze na 3. procedurę czy nie, tylko odchodzę na komercyjne podejście gdzie indziej... no ale jest mrożak. Trzeba go wziąć.
W każdym razie żałuję że dzwoniłam, tylko sobie trochę zepsułam humor..
Wychodzę z mężem na kawę i połazić moze po sklepach, żeby ciągle w domu nie siedzieć.Magdala, Mimbla, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
heloł ponownie wiedzmy,
dziś mam takiego wqu..wa że wszystko mnie drażni, dobrze że jutro wolne to narobię gar gołąbków, już przytachałam wszystko na okoliczność żeby mi para z uszu nie buchała :]Magdala, macduska lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
dorbie wrote:A mój Kuba lat 15 II gimnazjum dzis stoczył dyskusję z nauczycielką WOS która opowiadała dzieciakom o korupcji i wciskała im, że lekarze biora łapówki. Kuba dyskutował z nią i ona n akoniec lekcji powiedziała, że tak było kiedyś a potem się go spytala czy ma w rodzinie lekarza. Chyba jej głupio się zrobiło.
Tzn ze lekarze bioracy lapowki za przyklad podala? Cienki lod.
Pamietacie punkty reperacji ponczoch? Tak mi sie skojarzylo, bo z rajstopami to tez byla korupcja swego czasu.moremi, SolarPolar, kkisia, BISCA, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:
Dzis o 20.30 sie okaze, czy jest narybek i czy akwarium ma mocne sciany.
Prosze o kciuki i troche kegli.ania.g, Magdala, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam,
Czy istnieje coś takiego jak bunt roczniaka?
Młody odkąd skończył rok codziennie odprawia manianę, bo nie dam mu pić goracej herbaty z mojego szklanki, bo nie chce jechać w foteliku, bo chce się pobawić szklanym wazonikiem, a jak mu nie pozwolę to krzyczy, rzuca sie po podłodze.
Drogie Brawo co robić?efcia, Mega, Alis lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Luna, a dlaczego tak pozno ?
Dzisiaj masz juz 12 DPO ... Nawet jutro mozesz zrobic, jak jest ciaza to bedzie + . Itego Ci zycze
Lekarz powiedział, że testować mogę 12 dni od dnia przyjmowania Lutinusa czyli środa, czwartek. Dziś biorę na noc ostatnią dawkę Lutinusa. Testa zrobię w piątek lub sobotę tak sobie założyłam - lubię się katowaćW czwartek wypada mi termin @.
kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zostawić Was na trochę, to i cherbate pijecie i przestuj macie. Dwa ołówki poleciały. Zakuło?
kapturnica, malgos741, BISCA, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!