35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Dziekuje , tak sie zastanawiam zeby moze zmienic lek ??
Ja cały czas na clo jade ,niby pęcherzyki rosną , efektów brak
Zobaczymy jak tym razem bedzie , ale czuje ze znow nic z tego ...
Zawsze można spróbować, przecież nie zaszkodzi.
Może tylko pomóc
Ja od przyszłego cyklu też spróbuję z letrozolem.
I może do tego pregnyl na pękanie.
ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
paszczakin wrote:Polar, zebym Cie juz troche internetowo nie znala, to bym powiedziala, ze malo widzialas..
A niektorze sobie takich malych terrorystow hoduja, ze hoho.. Mojego meza bratanica chociazby. Tak ja nauczyli, ze wszytko jej wolno, ze jak w szklance dostala do picia nie to, co chciala, to ta szklanka w podajacego (np mame) pizgala..Dziobak lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
Czy istnieje coś takiego jak bunt roczniaka?
Młody odkąd skończył rok codziennie odprawia manianę, bo nie dam mu pić goracej herbaty z mojego szklanki, bo nie chce jechać w foteliku, bo chce się pobawić szklanym wazonikiem, a jak mu nie pozwolę to krzyczy, rzuca sie po podłodze.
Drogie Brawo co robić?
Jak odbija córce ( tej młodszej) to każe jej wyjść do swojego pokoju i nie wracać dopóki nie uspokoi się i nie przemyśli swojego zachowania. Na obydwie córki działa też doskonale odcięcie od internetu ale na ten etap to u Wojtka jeszcze za wcześniekapturnica, moremi, macduska, kkisia, Magdala, Aasiula, BISCA, paszczakin, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
tak czytam o tym "terroryzmie dziecięcym" i przypomina mi się historia mojej bratanicy, otóż byli u dziadków i młoda tak koziołki fikała i dokazywała nie reagując na prośby ani groźby, że wyrżnęła głową w stół ale zamiast się uspokoić, do matki przytulić i wypłakać to w histerie wpadła że o mało jej nie wypadła z rąk, na co babcia podniosła ceratę ze stołu i mówi: patrz wnusiu ty płaczesz że cię głowa boli a babcia ma stół pęknięty, a twoja główka cała. Młoda momentalnie się uspokoiła
moremi, kkisia, SolarPolar, ania.g, BISCA, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyQuwa jak mi przy wycieraniu podlog cos w biodrze je....
To mlody mnie z podlogi zbieral
Teraz ani siedziec , ani lezec
Tylko jak stoje jest niezle
Miala tak ktoras
Co to moze byc
Nie chce sie lekami faszerowac przed beta
Ale chyba bede musiala , bo nie wyrobie -
Luna76 wrote:Lekarz przepisał tylko jedno opakowanie. Nic nie mówił o kolejnych... Jeśli jest ciąża to będzie i bez progesteronu, tak myślę...
Jak napisalam wcześniej - po odstawieniu progesteronu może wystąpić krwawienie z odstawienia. Przy zagnieżdżającym się zarodku ma to zwykle jedno zakończenie.
Nie wiem jakie dawki progesteronu są w lutinusie, ale jak coś, to przelicz je sobie.kkisia, malgos741, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:No wlasnie mimbla.. juz niekoniecznie do B-stoku, bo troche daleko, ale chyba nie ta jedna klinika w Kraku, nie?
Bo to co piszesz to jakies sprostytutkosynstwo..
generalnie jak dziś byłam na wątku inv to jedna dziewczyna pisała o swojej konsultacji w innej klinice, i podobnie odebrała zachowanie lekarza... że zbył ją po paru minutach, doszła do wniosku że ma się od nich wynieść.
Ja sobie myslę że są wkurzeni na ministerstwo za to że ich tak wysiudali z tymi akredytacjami (ale przeca, wiadomo od 3 m-cy że ustawa wchodzi w życie a akredytacji niet, i nikt nie protestował...). Przez to, wyżywają się jak zwykle na pacjentach.
Pewnie tak trafiłam i cóż, spłynie to po mnie, jest mi tylko trochę przykro ale przejdzie. Ja nie dam rady pojechać do Białegostoku ze względu na pracę. Nie wyrobiłabym kondycyjnie i czasowo tyle jeździć. Muszę szukać realizatora ew. 3 procedury gdzieś bliżej. Może do Gyncentrum, ale oni teraz już nie mają pieniędzy. Rozjaśni się może za jakiś miesiąc. Wczoraj już z GC rozmawiałam o ew. przeniesieniu.
To takie swojskie, polskie przecież. W sumie mnie już nic nie dziwi.
-
nick nieaktualnyKkisia, witaj w klubie.
Wczoraj poszłam powyrywać obok domu zmarznięte aksamitki, ledwo wróciłam.
Ból kości krzyżowrj nie do wytrzymania.
Współczuję.
Nie mam pojęcia co mozesz wziać. Mój gin mówił, że w zasadzie to nic nie jest w 100% bezpieczne. Sugerował ewentualnie rehabilitację i fizjoterapię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Witam, pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego solenizatom i jubilatam itd.
Mnie dzisiaj to rozbawilo:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56eefd7eff1b.jpgmalgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Quwa jak mi przy wycieraniu podlog cos w biodrze je....
To mlody mnie z podlogi zbieral
Teraz ani siedziec , ani lezec
Tylko jak stoje jest niezle
Miala tak ktoras
Co to moze byc
Nie chce sie lekami faszerowac przed beta
Ale chyba bede musiala , bo nie wyrobiegretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:A w ogóle jestem ostatnio sfrustrowana, więc teraz będę narzekać. Najpierw 9 miesięcy ciąża, potem 13 karmienia piersią i teraz kolejna ciąża i w ten sposób jakieś 4 lata nie korzystam z dobrodziejstw rynku kosmetyków i farmaceutyków. Bo to szkodzi, tamato szkodzi, a o tym nie wiadomo, bo nie zrobiono testów... Każdy ma prawo do tabletki na ból głowy oprócz kobiety w ciąży. Mam normalnie wrażenie, że to szowinistyczny spisek jest. To matki od tego są, żeby cierpieć, bo matka ma dla dziecka znieść wszystko i tyle, więc niech nie narzeka i leczy grypę cherbatą z cytryną, a ból głowy zaciskaniem zębów.
BISCA, kapturnica, moremi, Aasiula, ania.g, kkisia, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Tzn ze lekarze bioracy lapowki za przyklad podala? Cienki lod.
Pamietacie punkty reperacji ponczoch? Tak mi sie skojarzylo, bo z rajstopami to tez byla korupcja swego czasu.BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Luna dziewczyny dobrze prawią nie odstawiaj leku .ub zastąp go lutką ..
BISCA, Luna76, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:Swego czasu wszędzie trzeba było posmarowac, w sklepie żeby kupić kafelki żólte a nie brązowe też
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kkisia wrote:Niby mam dyskopatie
Nie dawala zadnych objawow
A teraz nie wiem co robic
Mnie ostatnio pomogla rehabilitacja- akupresuragretka