35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A ja pamiętam gigantyczne kolejki po chleb. I siebie w wieku wczesnoszkolnym jak od 6 rano codziennie w wakacje po ten chleb musiałam stać, przepychać się wsród dzikiego tłumu. Brrrr...
bracia zwykle bez kolejki byli obsługiwani
a potem w rodzinie mi wróżyli że za masaża za mąż
Aasiula, macduska, malgos741, kapturnica, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Aasiula wrote:Mega ,nosz qrwa mać no !!
I jeszcze na dokładkę mąż znowu zbierał Młoda ze szkoły z gorączka....jestem bezsilna....nie wiem już co mam robić.....czuje sie jak chooooj nie matka, bo zamiast miec w dupie wszystko i isc z nia jutro do lekarza, to musze isc do roboty
Musze chłopa długo i usilnie namawiać zeby sie urwał i z nia podjechał do przychodni, moze jakieś badania trzeba zrobic, nie wiem już normalnie nic.... -
pierwiastka wrote:a ja pamiętam z opowieści rodzeństwa wycieczki do rzeźnika, miałąm ze 2 lata i jak tylko kontem oka dojrzałąm wędlinę to się darłam BASIIIIIII w niebogłosy
bracia zwykle bez kolejki byli obsługiwani
a potem w rodzinie mi wróżyli że za masaża za mąż
Aasiula, pierwiastka, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Nie lubię...
Mega a nie myślałaś o zmianie stymulacji? ja stymulacji z clo maiłam 3 szt i nic nie dało a wręcz miałam bardzo sucho...malgos741, ComeToMeBaby, macduska lubią tę wiadomość
-
Zjadłam tosta z pastą guacamole... pycha
Mega, moremi, Aasiula, dorbie, Magdala lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:Piąty
nawet się nie zastanawiaj nad zmianą....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 20:29
Mega, Aasiula, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Mega ja miałam trzy, później dwa cykle z Menoupurem + pregnyl....
nawet się nie zastanawiaj nad zmianą....malgos741, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Quwa jak mi przy wycieraniu podlog cos w biodrze je....
To mlody mnie z podlogi zbieral
Teraz ani siedziec , ani lezec
Tylko jak stoje jest niezle
Miala tak ktoras
Co to moze byc
Nie chce sie lekami faszerowac przed beta
Ale chyba bede musiala , bo nie wyrobiemalgos741, Aasiula, moremi, kkisia, efcia, BISCA, Alis, Magdala lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Piąty
Nie baw się już w clo. Pytaj o inne mozliwości.
Tyle, że zwykły gin chyba nie może femary czy gonatropin wypisać.malgos741, Mega, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Długo. U mnie lekarz stwierdził, że jak w ciągu trzech cykli nie ma rezultatów, to znaczy, że pora zmienic leki.
Nie baw się już w clo. Pytaj o inne mozliwości.
Tyle, że zwykły gin chyba nie może femary czy gonatropin wypisać.Mega, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A za "kontem oka" leci trzeci ołówek
No chyba że oko ma własne konto w bankumalgos741, Mega, dorbie, Aasiula, macduska, pierwiastka, gretka, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Pamiętam!
Jesli chodzi o łapówki to przez 12 lat leczenia dziecka nie zapłaciłam "pod stołem" jednej złotówki. Ja nie wierzę w to nagminne łaapówkarstwo. Pewnie gdzieś sa jakieś czarne owce jak w każdym zawodzie ale nie należy wrzucać wszystkich do jednego worka.
Na pewno mnie to dotknęło i moje dziecko też.
A czarne owce sa wszędzie i ja słyszałam o osobach, które brały, ale tak samo jest w innych zawodach np wśród prawników czy urzedników, a politycy ciągle słyszymykapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja się tak nie znam , ale już bym zmienila na inny
U mnie to jest trzeci I juz o tym mysle .Aasiula, Mega lubią tę wiadomość