35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Koty mnie oblazły. Czy to oznacza, że poród już blisko?
Nie nie nie. Nie widzę nocki. Babeczki okAasiula, kapturnica, dorbie, malgos741, efcia, kkisia, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Koty mnie oblazły. Czy to oznacza, że poród już blisko?
Nie nie nie. Nie widzę nocki. Babeczki okdorbie, kapturnica, moremi, malgos741, efcia, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Nie chce byc kolejny raz poslanka zlych wiesci, bo bedzie, ze znowu czarnowidztwo uprawiam, ale grzeczny i sluchajacy dwulatek nie istnieje. Dziecko w tym wieku nabiera duzej samoswiadomosci, widzi juz siebie jako odrebna istote, zaczyna odkrywac, ze wypowiedziane przez niego NIE ma duza moc i korzysta z tego skrzetnie.
Nie mowie o dzieciach majacych rozwoj inny niz przecietny, u dzieci opoznionych lub z zaburzeniami odbywa sie to pozniej. Ale jest zawsze!
U mnie takie bunty pokazywał Kuba bardzo głośno, potrafił krzyczeć długo i uspokajał się tylko sam i rzucał się na podłogę, ale nie spotkało nas to w miejscu publicznym nigdy, to w domu takie sceny urządzał. Ale jak nie zwracaliśmy uwagi na to, byliśmy konsekwentni, to samo przechodziło. Ale uparty nadal jestDziobak, Alis, BISCA, ania.g, efcia, kapturnica, Magda* lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:to ja miałam lepiej bo za mięsem nie musieliśmy stać... mamka w zakładach mięsnych pracowała i mieli sklep zakładowy...
malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:a ja pamiętam z opowieści rodzeństwa wycieczki do rzeźnika, miałąm ze 2 lata i jak tylko kontem oka dojrzałąm wędlinę to się darłam BASIIIIIII w niebogłosy
bracia zwykle bez kolejki byli obsługiwani
a potem w rodzinie mi wróżyli że za masaża za mąż
moremi, malgos741, pierwiastka, kapturnica, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
gretka -
kapturnica wrote:TIK TAK TIK TAK
Jutro idę na ktg
A urodzę za jakiś tydzień. Może być w piątek. Koniec. Kropka.
Dziobak, malgos741, kapturnica, gretka, efcia, dorbie, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, Mimbla, Magdala, ania.g, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:za masarza czy za masazyste?
Jestes w sekcji ortograficznej?
Ps. Ale wyobraziłam sobie "mieć swojego masażystę".... MrrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 21:31
malgos741, dorbie, pierwiastka, efcia, kkisia, gretka, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiecie co trzymam w sypialni smakołyki dla kota... siedzimy z m w salonie a Maniek w zębach przyniósł torebkę ze smakołykami Dreamies... udany
pierwiastka, dorbie, efcia, Mega, Dziobak, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Wiecie co trzymam w sypialni smakołyki dla kota... siedzimy z m w salonie a Maniek w zębach przyniósł torebkę ze smakołykami Dreamies... udany
efcia, BISCA, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Brawo! Przegapiłam
Ps. Ale wyobraziłam sobie "mieć swojego masażystę".... Mrrrrrrr
a tak swoja droga to dobre cwiczenie
trzeba cwiczyc jezyk polski i ortografie,a kurcze mam ostatnio problemy- robilam sobie notatki na badaniach- co z nimi do pl- zacmienie mialam nie moglam sobie przypomniec ze tarczyca to tarczyca....schodze na psy...
a co do porodu- ja obstawiam 31.10 poniewaz Morka lubi trzymac w napieciumoremi, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
Dziobak wrote:Niet. To zwrot fizjoterapeutyczny. Kinesiotaping. Grube a la plastry izolujace/ rozciagajace/ skracajace poszczegolne partie miesniowe narazone na uraz lub przeciazenie lub np po kontuzji. Fajne wyglada
i naprawde dziala. Ja jestem duza fanka tejpingu.
Dziobak, dorbie, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie zebrało na jedzenie. Dawno tak nie miałam, cały dzień chodzę głodna, teraz jeszcze dołozyłam drożdżówką. Cała dieta w pizdu. Jakby nie okres to bym powiedziałam, żem w ciąży
Zapomniałam, jestem w ciązy, w 4 dniBISCA, Aasiula, moremi, malgos741, macduska, efcia, Magdala, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Brawo! Przegapiłam
Ps. Ale wyobraziłam sobie "mieć swojego masażystę".... MrrrrrrrBISCA, pierwiastka, moremi, Aasiula, malgos741, Reni, Mimbla, efcia, Magdala lubią tę wiadomość