35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Fajny ten szpital. Rodze tam!
Fajny, fajny.. Simba pila szampiona jeszczeZapytala sie, czy moze, to jej powiedzieli, ze wrecz sie nalezy!
ania.g, Reni, iwcia77, BISCA, krycha.stara, kkisia, Mimbla, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszczak tylko nie czekaj za długo.
Ja tam Alis zazdraszczam i tego karmienia i tego niemogęcia wzięcia leku, ja tam lubię być w ciąży, ale bycie w ciąży mnie nie lubiiwcia77, BISCA, krycha.stara, macduska, kkisia, kapturnica, ania.g, Aasiula, pierwiastka, moremi, malgos741, efcia, Mega, Alis lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Paszczak trzymie kciuki cobyś naturalnie zajszła
dzieki Sandra.. Niemniej wyglada na to, ze bedzie jeszczce trudniej niz wczesniej, bo mi sie cykle rozregulowaly i objawy owulacji zanikly.. -
paszczakin wrote:Fajny, fajny.. Simba pila szampiona jeszcze
Zapytala sie, czy moze, to jej powiedzieli, ze wrecz sie nalezy!
u nas też można jak mąż przemyci
albo jak zapłacisz za poród w prywatnej klinicekapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa to nie dostanie
witaj w takim razie w styczniu 2016 r
siadaj, rozgość się
mysle ze kliniki nie beda bezczynnie czekac, moze kasa z rzadowego im nie ucieknie, ale komercyjna juz tak....
a jak nie to do pepiczkow, preciez ile ja moge zjesc tego visannekrycha.stara, kkisia, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka -
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:fajny zakapior
chyba przez te dołeczki nie jesteś w stanie go skarcić i być konsekwentną co?Reni, Mimbla, macduska, kapturnica, BISCA, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ty mnie nie zalamuj! ja nie widzialam twojego streszczenia! serio! teraz musze przekopac caly 12 styczen
wow! ale fajnie ,. bo bedzie trzeci skrot
-
mua
dzien dobry- nadrabiam foruma, wiec odezwe sie potemkapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Morka przypomnij mi prosze jakim lekiem była stymulacja robiona u Ciebie?
Nie pamietam
Letrozolem.
Aasiula, BISCA, moremi, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Aasiula wrote:Dzieki
A to jest mocniejszy lek niz Clo ?
Nie upośledza tak endometrium i nie powoduje poliowulacji.
Tzn rośnie jeden pęcherzyk.
A tak w ogóle to o ile dobrze pamiętam to jest to lęk na raka piersi.
ania.g, kapturnica, BISCA, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Czy mocniejszy ? Nie wiem.
Nie upośledza tak endometrium i nie powoduje poliowulacji.
Tzn rośnie jeden pęcherzyk.
A tak w ogóle to o ile dobrze pamiętam to jest to lęk na raka piersi.
Ja cały czas na clo jade ,niby pęcherzyki rosną , efektów brak
Zobaczymy jak tym razem bedzie , ale czuje ze znow nic z tego ...
kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Macierzyństwo KRK nie transferuje w okresie - "minimum" 01-07.11.(możliwe że dłużej), teraz się przyznali że oczywiście brak akredytacji i nie wiadomo co dalej.
Gin generalnie mnie zbył przez telefon, (mogłam się nie stresować że chodziło o moje zredukowanie dawek czy opisy bólu). On po prostu nie bedzie się fatygował z odpisywaniem na email gdzie spytałam czy ma jakieś uwagi czemu PRG ciągle rósł mimo że beta malała..bo nie ma czasu. Na rozmowe przez telefon też zresztą nie miał.
Zero komentarza do faktu, że po raz 4. mi się nie udało.
Szczerze mówiąc mam ochotę już teraz oświadczyć że mam w nosie czy dostaną pieniądze na 3. procedurę czy nie, tylko odchodzę na komercyjne podejście gdzie indziej... no ale jest mrożak. Trzeba go wziąć.
W każdym razie żałuję że dzwoniłam, tylko sobie trochę zepsułam humor..
Wychodzę z mężem na kawę i połazić moze po sklepach, żeby ciągle w domu nie siedzieć.dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość