35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:no to dziś saksy niechaj bendom, szkoda Twoich jajek by było
ale nie przejmaj się jakby co, to idziemy z femarą i czekamy na bliźniakiAasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to teraz relacja z wizyty. Blizna ma tylko 1mm, ma zachowaną ciągłość. Nakaz leżenia w domu. Może rozejść się w każdej chwili lub wytrzymać nawet do stycznia. Nie da się tego przewidzieć. Niestety mogę nie czuć tego że blizna się rozchodzi. Co najdziwniejsze dla mnie to powiedział że seks jest jak najbardziej wskazany bo ćwiczy macicę. Następna wizyta 2.12 i bardzo możliwe że będzie mnie wtedy chciał położyć na patologię ciąży żeby na bieżąco monitorować stan blizny i w razie co szybko działać. I to jest dla mnie masakra bo będę musiała zostawić Marcela który nie będzie rozumiał dlaczego nagle nie mam mamy
Już mi się ryczeć chce
Julia rozwija się bardzo ładnie, waży 1110. Najbardziej niesamowite było to że w pewnym momencie usg Julia uśmiechała się. W życiu czegoś takiego nie widziałam.
Po drodze do domu wstąpiłam jeszcze do ojca i do pracy. Dostałam od koleżanki dwa ogromne wory ciuchów od rozm 56 do 92Nie wiem kiedy ja w to wszystko ubiorę Julię
Także dziewczyny zachodźcie w te ciąże żebym miała to komu dalej przekazać
To chyba tyle. Idę teraz forum nadrobić.Bozia3, iwcia77, Aasiula, Reni, moremi, ciamcialam, BISCA, ComeToMeBaby, beates, Dziobak, Sabina, anna maria, Alis, dorbie, malgos741, gretka, Mega, macduska, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ania, opis usmiechajacej sie Julii mnie kompletnie rozbroil
Cudownie, ze swietnie sie rozwija. Co do rzeszty, nie martw sie na "zas"
Szkoda Twoich nerwow. A jesli jednak sie okaze, ze patologia, to dacie rade. A po pojawieniu sie Julii, wszystko wroci szybko do normy i bedzie git !iwcia77, ania.g, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:zacytuję sama siebie a co
z tą inseminacją u weterynarza to bym się jednak mocno zastanawiała, coby mu się plemniory faceta z plemniorami byka niepopitoliły, bo mogłoby być ciekawie -
Aniu, życzę twojej bliźnie aby się nie rozeszła a patologii aby nie musiała cię oglądać
nie martw się, obserwuj się i w razie czego szybko działaj. Jakoś w razie czego się zorganizujecie. Będzie dobrze.
Sabina, ania.g, dorbie lubią tę wiadomość
-
Śmiechem zartem, ale wydaje mi się, że brzuch mi się obniżył. Jest jakby mniejszy.
ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Dziobak, iwcia77, Sabina, Magdala, ania.g, dorbie, malgos741, Mega, macduska, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobra, czas na mój raport.
Przyjęłam pierwszą dawkę szczepionki WZW b. Druga dawka 2.12. I jeszcze trzecia w kwietniu (o ile nie będę w ciąży). Taka wersja, której nie trzeba odnawiać co 5lat tylko wystarczy się raz zaszczepić i działa całe życie (podobno są takie badania, twierdzi lekarz). Oczywiście za szczepionkę musiałam zapłacić. 65zł za dawkę. Tyle samo kosztują dwie następne.
Obdzwoniłam dziś trochę klinik i wszędzie wygląda tak samo :
- Miejsc w programie rządowym do czerwca już nie mamy wolnych
- tak, przedłużono program do 2019, kliniki określają go jako "nowy", bo nie wiedzą ile i kiedy dostaną na niego pieniędzy, i jak będzie okrojony, bo spodziewają się że PiS będzie chciał wprowadzić zmiany, choćby w kwestii mrozenia zarodków,
- Nie mają jeszcze wytycznych co robić i każą dzwonić w przyszłym tygodniu / w grudniu / w styczniu...
Jednym słowem: burdellos.Sabina, ania.g, dorbie lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Śmiechem zartem, ale wydaje mi się, że brzuch mi się obniżył. Jest jakby mniejszy.
Najpierw my się dopytywalysmy kiedy rodzisz a ty nie chciałaś, teraz ty będziesz już chciała a my cię będziemy wstrzymywać, bo jeszcze nie 10tyiwcia77, dorbie lubią tę wiadomość