35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:a ja z moim na kontrole po 10 dniach kuracji antybiotykowej ...mial kaszel i se wydrapal dziure kolo dupy
lekarz wspominal nawet cos ze to moze byc nowotwor ...jakis sezon u nas czy jak ...
oby nieiwcia77 lubi tę wiadomość
-
u nas weterynarz przysyla kratke z zaproszeniem na szczepienie
, a gin z zaproszeniem na cytologie i tak co roku
Reni wrote:dobrze, że mi przypomniałyście
Muszę zaszczepić psa na wściekliznę?!Reni, iwcia77, Sabina, Bozia3, Alis, Dziobak, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:u nas weterynarz przysyla kratke z zaproszeniem na szczepienie
, a gin z zaproszeniem na cytologie i tak co roku
ładnie
tylko, że to miałoby rację bytu gdyby szczepienia i leczenie robiło się zawsze u tego samego lekarza
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
kurcze mam wrażenie, że od momentu kiedy Simba poszła na spotkanie z Zarządem załatwiać mi pracę zniknęła z forum
ja nie wiem już..martwić się?
Paszczak może sprawdź czy ciepła jest, bo może leży gdzieś u Ciebie pod płotem albo inną tująiwcia77, Sabina, Bozia3, kapturnica, BISCA, moremi, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:u mnie weterynarz i gin ten sam
jak to? Ma dwie specjalizacje???
spryciarzWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 13:27
iwcia77, macduska, kapturnica, anna maria, Dziobak, BISCA, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, malgos741, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:u mnie weterynarz i gin ten sam
toż się zna, nawet inseminację potrafi zrobićmacduska, anna maria, iwcia77, Dziobak, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taki lekarz to skarb
czujesz to? tu wyciśnie gruczoły około odbytowe psu, Tobie zrobi cytologie i usg
zacnieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 13:32
kapturnica, anna maria, Sabina, iwcia77, macduska, Dziobak, BISCA, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 listopada 2015, 17:40
kapturnica, Sabina, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość