35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ale co Jak mofffffffff:)
Aasiula, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Ale ale.
Z cyklu " Z zycia mojego dziecka"
Siedzimy se w domu. Chlop spi na sofie, matka na ovu - klasyka. Adas sie bawi, kota siedzi przy misce i drze buzie ( miski puste ). Nikt nie reaguje. I nagle przychodzi moj syneczek malutki z kocia miska i pokazuje, ze pusta. On jedyny sie nad koty losem ulitowal. Niestety, chwycil pierwsza miske z brzegu ( kota ma 3 ) i ta jedna jedyna byla pelna. Wody... Ale jak mi przyniosl, to juz byla pusta.
Ale jakie dobre dziecko mam, co?Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, anna maria, macduska, Bozia3, BISCA, moremi, iwcia77, dorbie, efcia, Reni, caffe, Mega, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Adas spi od ponad godziny.
Wypil mleko, poczytal troche ksiazek, poskakal ojcu po glowie ( bo matka juz byla na ovu ) i zasnal.
Dziobak, anna maria, BISCA, moremi, iwcia77, dorbie, efcia, caffe, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziobak wrote:Ale ale.
Z cyklu " Z zycia mojego dziecka"
Siedzimy se w domu. Chlop spi na sofie, matka na ovu - klasyka. Adas sie bawi, kota siedzi przy misce i drze buzie ( miski puste ). Nikt nie reaguje. I nagle przychodzi moj syneczek malutki z kocia miska i pokazuje, ze pusta. On jedyny sie nad koty losem ulitowal. Niestety, chwycil pierwsza miske z brzegu ( kota ma 3 ) i ta jedna jedyna byla pelna. Wody... Ale jak mi przyniosl, to juz byla pusta.
Ale jakie dobre dziecko mam, co?Dziobak, ComeToMeBaby, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry na wieczor ,kiermasz zaliczony ,bylo super ,jedzenie dobre a nawet bardzo dobre :-)zjadalm pieczony ziemniak i lososia na ognisku pieczonego na deskach .Wstawie fote dla Bozi bo sie kiedys oto pytala .
Dziobak, Bozia3, Aasiula, Magda*, ania.g, iwcia77, dorbie, efcia, caffe, Mega, kapturnica, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bry na wieczor ,kiermasz zaliczony ,bylo super ,jedzenie dobre a nawet bardzo dobre :-)zjadalm pieczony ziemniak i lososia na ognisku pieczonego na deskach .Wstawie fote dla Bozi bo sie kiedys oto pytala .
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Raport z przeglądu:
Endo rewelacyjne jak na 9dc - 8,5mm, pęcherzyk 18,3 mm tylko, że po lewej, niedrożnej stronie.
Idę wzorem Mimbli popadać po cichutku w alkoholizm.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa - coś Cię ten Kraków prześladuje - może masz szczęście i w Krakowie się dziecko pocznie?
A skoro będziemy zimą... Bo przecież grudzień to zima... to koniecznie trzeba będzie jakiegoś grzańca obalićBozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Endo rewelacyjne jak na 9dc - 8,5mm, pęcherzyk 18,3 mm tylko, że po lewej, niedrożnej stronie.
Idę wzorem Mimbli popadać po cichutku w alkoholizm.anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Idę wzorem Mimbli popadać po cichutku w alkoholizm. -
Spokojnie możecie dzisiaj odstawic ten popcorn. Tak szybko to nie pójdzie.
Skurcze najczęściej rozkrecają sie w nocy (jak u mnie wczoraj), albo nad ranem.Dziobak, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, macduska, iwcia77, efcia, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Spokojnie możecie dzisiaj odstawic ten popcorn. Tak szybko to nie pójdzie.
Skurcze najczęściej rozkrecają sie w nocy (jak u mnie wczoraj), albo nad ranem.
Dziecko jest dziecko, wypic zawsze mozna.Aasiula, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość