35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Mnie lekarka powiedziała, żeby na noc nie inhalować (także solą fizjologiczną), to tak samo jak nie można dawać wykrztuśnych syropów.
Po takiej inhalacji i porządnym oklepaniu noc przez dziecko przespana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 19:46
kapturnica, dorbie, Natka_79, Alis, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
dorbie wrote:Hej!
Ja po wizycie już dawno, ale nie mogłam wcześniej napisać, bo pędem bieglam na zebranie do starszego i trochę to trwało i właśnie ległam by odpocząć. Padłam po prostu.
U mnie ok. Młody rośnie, chociaż wielki nie jest, bo 1535g, no i nie będzie, tak jak moi poprzedni synowie. Ginka obejrzała mi dokładnie narządy młodego, przepływy serducho i jest ok. Szyjka tez ok, odpowiednio długa i zamknieta. Także okCieszę się że wszystko dobrze
dorbie, BISCA, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Magdala wrote:Jezu dziewczyno Ty choruj jakos spokojniej. Na dziendobry kawa, na dobranoc procenty?
Przypilnowalam Cie.małżonek za nas oboje stenka i kwenka i leży i siedzi i spływa z fotela, ja muszem być w stanie ciongłej gotowości
ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, Magdala, Aasiula, iwcia77, sandra80 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ania.g wrote:Co lekarz to inna szkoła. My inhalujemy na noc. Zawsze też po każdej inhalacji po ok 30 min oklepujemy po plecach. Tylko należy pamiętać że przy oklepywaniu najlepiej jak dziecko leży i głowę ma niżej od reszty ciała. Taka szkoła z oddziału pediatrii na którym kiedyś była młodsza.
Po takiej inhalacji i porządnym oklepaniu noc przez dziecko przespana. -
Moremi, no to wszystko wskazuje ze to jedna z ostatnich fot cuaziwych:) doczytałam co ci Polozna naopowiadała i niech sie dzieje
Dorbie, fajnie ze wszystko dobrze
Mnie troche postraszyło po południu, znowu boleści w kręgosłupie, zdrzemnęłam sie chwile i z chęcią poszłabym spać dajej. Miałam takie plany i nie zrobiłam nicMega, Magda*, moremi, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aaa, inhalator mam z lidla i wydaje mi sie ok. Akurat beda za tydzień
Ja sie waham czy kupić sterylizator czy nie. Na elektryczny nie mam miejsca, myślałam o takim do mikrofali tylko tez gdzieś musi stać. A moze te woreczki by wystarczyły? J długo nie przelewalam wrzątkiem ale upierdliwe to było. -
Bry wieczorem
Dorbie super wieści
Kometa trzymam kciuki, zeby wam sie udało i z terminem, i za pierwszym razem
dorbie, ComeToMeBaby, malgos741, Simba, Mimbla, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dorbie a Ty jak uwazasz.Mozna inhalowac na noc ??
Wg mnie można na noc i oklepac jak Ania pisałaania.g, Sabina, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Mi lekarka mówiła, żeby na noc nie inhalować, bo potem dziecko będzie kaszlało i nie będzie mogło spać. Żeby nie później niż jakaś 5 wieczorem.
Co innego inhalacje z Mucosolvanu, ale też działa miejscowo, więc inaczej niz w syropie czy tabletkach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya to się pochwalę bardziej intymnie
pierwsze seksy po porodzie zaliczone,
a tak sie bałam ze nie bedzie mi się chciało,jak poprzednio po urodzeniu Nadii
kiedy moje potrzeby były zerowe.
Morek,kibicuję
Kometa,i wam kibicuję,oby się udało załapać z programu,i fajnie ze tak szybko ruszaciedorbie, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Mega, kapturnica, malgos741, Magdala, Mimbla, gosia7122, Bozia3, beates, iwcia77, caffe, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tu masz różne wersje - bardziej eksluzywne lub mniej..bo raczej funkcjej porównywalne...
a cała seria nazywa się Philips Sonicare
http://www.sonicare-sklep.pl/pl/c/Szczoteczki-soniczne/60
Mam przyjaciolke, ktora jest asystentka stomatologiczna. Ostatnio wlasnie mowila, ze te szczoteczki sa super i nie dawno nam dala jedna w prezencieMa za free z pracy.
Mamy 1 szczoteczke i dwie koncowki. Fajna rzecz. Ale ja wole po staremu. Nie ma to jak reczna obsluga . HyhySimba, Mega, Bozia3, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wieczór bry i dobranoc
Jutro znowu na 6 do fabryki
Choinki w tym roku będą mi się po nocach snily
Próbowałam doczytać , ale coś słabo ze zrozumieniem
Kciuk i Kegle dalej zaciśnięte
A More za ciebie szczególnie
Nawet rano o 4 jak wstanę do roboty to zajrzę czy Toto juz na świecieDziobak, Mega, pierwiastka, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, Mimbla, gosia7122, Aasiula, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość