35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:co tu za jakieś orale, anale, wibrujące szczoteczki?
Morka- aby szybko poszło i Toto cię za bardzo nie wymęczył
A ja mam niusa: jesteśmy zapisani do kliniki. Na wizytę u lekarza. W Krakowie. 1 grudnia. Cały czas jeszcze miejsca rządowe mają i kwalifikują, powinniśmy się jeszcze załapać. Śledzę wątek, fora itd i babki na bieżąco się zapisują i kwalifikują. No- może coś z tego będzie jeszcze w grudniu/ styczniu. Jeśli nie to wtedy podejdziemy do komercji, zawsze te 10 tysi zdążymy wydać. Gdybyśmy się zakwalifikowali (a są duże szanse) a jednak pierwsze in vitro by nam się nie udało to na kolejne możemy szukać miejsc bliżej, zmienić realizatora. Zobaczymy. Najważniejsze to załapać się na działania na początku roku, a nie dopiero w lipcu. Do lipca nie będziemy czekać bezczynnie.ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Pokażę tylko wrócę do domu. Właśnie u gina siedzę przed drzwiami.
kciuki trzymamy. nie podwozie...pierwiastka, Aasiula, moremi, kapturnica, Sabina, Mimbla, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny jakiej firmy polecacie te inhalatory ??Sabbcia , Caffe i reszta |?Mam mlyn w glowie i nie wiem jaki ehh Myslalam o tym z microlife ?Ma ktos?
http://www.agito.pl/inhalator-szwajcarskiej-firmy-rossmax-na-100/pd/DK5FBYBBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=PLA_All_Products&gclid=CjwKEAiAmeyxBRCJxoKk7IWLl2oSJABvZjhhbbGuZ2ubH2RH0jZwouX7ycxwpppSRaxsDYC9AoOEERoCEhHw_wcB
u mnie był użyty 2 razy, więc trudno mi powiedzieć czy go polecam. Na te 2 razy nic do niego nie mam jeśli chodzi o niepochlebne uwagi.kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziewczyny jakiej firmy polecacie te inhalatory ??Sabbcia , Caffe i reszta |?Mam mlyn w glowie i nie wiem jaki ehh Myslalam o tym z microlife ?Ma ktos?
http://allegro.pl/inhalator-minineb-nebulizator-2-maski-i5560412137.htmlkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
pierwiastka wrote:Morek, 5 czy 6 nieważne, istotne żeby bezproblemowo
i za to wypiję, a może przy okazji poupijam te wstrętne wirusy i pójdą kaca leczyć gdzie indziej
Jezu dziewczyno Ty choruj jakos spokojniej. Na dziendobry kawa, na dobranoc procenty?
Przypilnowalam Cie.moremi, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyHej!
Ja po wizycie już dawno, ale nie mogłam wcześniej napisać, bo pędem bieglam na zebranie do starszego i trochę to trwało i właśnie ległam by odpocząć. Padłam po prostu.
U mnie ok. Młody rośnie, chociaż wielki nie jest, bo 1535g, no i nie będzie, tak jak moi poprzedni synowie. Ginka obejrzała mi dokładnie narządy młodego, przepływy serducho i jest ok. Szyjka tez ok, odpowiednio długa i zamknieta. Także okania.g, pierwiastka, kapturnica, efcia, paszczakin, Magda*, ComeToMeBaby, Mega, Dziobak, moremi, Simba, Sabina, BISCA, malgos741, Elfik, Magdala, Mimbla, gosia7122, Aasiula, macduska, beates, iwcia77, caffe, satori lubią tę wiadomość