35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Zgadzam sie. Moja dentystka mowi, ze jest to obecnie nie do pobicia jezeli chodzi o utrzymanie czystosci jamy ustnej.
a jakies specjalne paczec? bo bym poczytala..iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No ze lista , nie? Taka, ze kto, komu, kiedy i dlaczego.
Kometa, zacznij prosze
kiedyś, jak na rynek wchodziła pasta do zębów oral b, to się mówiło: oral is b, anal is beuty. I od tego czasu, te dwie czynności zaczęły mi się pierVolić...krycha.stara, kapturnica, Alis, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a jakies specjalne paczec? bo bym poczytala..
a cała seria nazywa się Philips Sonicare
http://www.sonicare-sklep.pl/pl/c/Szczoteczki-soniczne/60pierwiastka, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja nie wiem dlaczego, ale dzisiaj jak mówię oral, to myślę anal
kiedyś, jak na rynek wchodziła pasta do zębów oral b, to się mówiło: oral is b, anal is beuty. I od tego czasu, te dwie czynności zaczęły mi się pierVolić...ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Hmm... a jak sie malzonek na to zapatruje? Bo wiesz, jak Cie poprosi o oral, a Tobie sie akurat z analem pomyli?
krycha.stara, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia wielkie dzięki za wpis o umowach.
Pierwszy raz w życiu mieszkanie sprzedaję i mam znajomego, bardzo zaufanego notariusza - widzę się z nim jutro ale dobrze wiedzieć, jakie panują zwyczaje jeśli chodzi o wysokość zadatku i wynagrodzenie dla niego.
Bozia3, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Przykro mi. Prawdopodobnie dostane uwagę. Wyglada na to, że dzisiaj w nocy Toto podjął próbę uwolnienia się i moze ją dzisiejszej nocy skutecznie powtórzyć. Ma juz blisko.
Ja mam popcorn i jakiegoś browara
mogę towarzyszyć.
moremi, Mimbla, efcia, ComeToMeBaby, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Morek, 5 czy 6 nieważne, istotne żeby bezproblemowo
i za to wypiję, a może przy okazji poupijam te wstrętne wirusy i pójdą kaca leczyć gdzie indziejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 17:52
efcia, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
co tu za jakieś orale, anale, wibrujące szczoteczki?
Morka- aby szybko poszło i Toto cię za bardzo nie wymęczył
A ja mam niusa: jesteśmy zapisani do kliniki. Na wizytę u lekarza. W Krakowie. 1 grudnia. Cały czas jeszcze miejsca rządowe mają i kwalifikują, powinniśmy się jeszcze załapać. Śledzę wątek, fora itd i babki na bieżąco się zapisują i kwalifikują. No- może coś z tego będzie jeszcze w grudniu/ styczniu. Jeśli nie to wtedy podejdziemy do komercji, zawsze te 10 tysi zdążymy wydać. Gdybyśmy się zakwalifikowali (a są duże szanse) a jednak pierwsze in vitro by nam się nie udało to na kolejne możemy szukać miejsc bliżej, zmienić realizatora. Zobaczymy. Najważniejsze to załapać się na działania na początku roku, a nie dopiero w lipcu. Do lipca nie będziemy czekać bezczynnie.
p.s. specjalne podziękowania kieruję do... wszystkich privówWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 18:18
pierwiastka, ania.g, Dziobak, Alis, paszczakin, Aasiula, efcia, Bozia3, moremi, caffe, Simba, Magdala, dorbie, Mega, Magda*, BISCA, Sabina, malgos741, Mimbla, gosia7122, macduska, beates, iwcia77, mama78, krycha.stara, sandra80, satori lubią tę wiadomość