35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:zastanawiam sie nad kupieniem irygatora
czy któraś go ma lub uzywała?
irygator jest w moim przypadku dobry do czyszczenia szczelin miedzyzebowych , bo mam zeby ciasno ustawionezadne nitki mi tak syfu nie usuna jak irygator ale zebym zauwazyla zmiane w odkamieniowaniu to niebardzo..
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:zastanawiam sie nad kupieniem irygatora
czy któraś go ma lub uzywała?
ja mam i wielbie, bo tez jestem z tych kamiennych- co wiecej, on mi sie chce odkladac pod dziaslami..
a poddziaslowe czyszczenie kamienia to nic przyjemnego. jak ktoras miala, to wie o czym mowie.. normalnie to sie robi na raty, ze znieczuleniem...
od czasu zakupienia irygatora nie bylo juz takiej potrzeby..iwcia77, efcia, Magda* lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja mam i uzywam
irygator jest w moim przypadku dobry do czyszczenia szczelin miedzyzebowych , bo mam zeby ciasno ustawionezadne nitki mi tak syfu nie usuna jak irygator ale zebym zauwazyla zmiane w odkamieniowaniu to niebardzo..
a myslałam ze to pomorze, a raczej zapobiegnie kamieniom
Iwcia a jak czesto go używasz?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja mam i wielbie, bo tez jestem z tych kamiennych- co wiecej, on mi sie chce odkladac pod dziaslami..
a poddziaslowe czyszczenie kamienia to nic przyjemnego. jak ktoras miala, to wie o czym mowie.. normalnie to sie robi na raty, ze znieczuleniem...
od czasu zakupienia irygatora nie bylo juz takiej potrzeby..
Paszcza namówiłaś mnie - kupujepaszczakin lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:to na pewno jest dobry wydatek, ja nawet na chwile bym sie nie zawachala.
iwcia77, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
efcia napomkne tylko, ze ja uzywam rownoczesnie ( po kazdym posilku) szczoteczki elektrycznej , wiec irygator to jest wspomagacz i mi wystarcza te czyszczenia 2-3 razy w tyg
, bo mi bardziej chodzi o resztki pokarmu niz o ten kamien
ktory i tak co roku usuwam
efcia lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez sie dziwie pokoleniu naszych matek...jak one to robily ? komunia na 25 osob w bloku na 48 m2 ?
- wszystkie imprezy, swieta itp uroczystosci byly w stanie obrobic , do roboty pojsc, zakupy zrobic, pranie w wannie recznie
itp ...ja przy jednym dziecku , nie pracujac zawodowo i nie moge sie ogarnac zmienic pidzame w dres a co dopiero jakies zakupy, gotowanie i mi wybija 23 na zegarku
ciagle czasu brak !
iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
iwcia77 wrote:pewnie u szewca buty naprawial
nie dziwię się
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3fc19b1acde.jpgcaffe, iwcia77, kapturnica, krycha.stara, moremi, paszczakin, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, BISCA, macduska, sandra80 lubią tę wiadomość