35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Morka, jest metoda na uniknięcie pytań - rodzić miesiąc wcześniej...
ALe ja cię rozumiem i wspieram, kurde, jakby to było miejsce w kolejce na operację..Sabina, moremi, caffe, macduska, efcia, BISCA, kapturnica, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:podpowiadam odpowiedzi..
-"O,Pani w ciązy?
-Nie.
mina pacjenta, do którego dochodzi, że zasugerował kobiecie, że jest gruba - bezcenna
-A co będzie chłopiec czy dziewczynka?
-Jeszcze nie zdecydowaliśmy, bo dziecko ma narządy obu płci...
-A imię wybrane?
-Po dziadku. Jakie? Łazarz, będziemy go nazywać Łazuś..
-To pierwsze?
- z tym mężem tak..
moja koleżanka na pierwsze pytanie (nawet w 9 m-cu ciąży)zawsze odpowiadała:
nie, już urodziłam, nie widać???Sabina, Elfik, moremi, caffe, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Moja mnie tylko łapie za faldy na plecach
tesz miło
dżizas, tak się śmieje, że mnie falujące fałdy na brzuchu w trzeci podbródek uderzyły..)))))))))))))))
Twoja matka powinna byc jurorem w Top Madl...
)))))))))))))))00
Sabina, dorbie, sandra80, moremi, caffe, Aasiula, efcia, BISCA, kapturnica, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, kr0pka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:dżizas, tak się śmieje, że mnie falujące fałdy na brzuchu w trzeci podbródek uderzyły..
)))))))))))))))
Twoja matka powinna byc jurorem w Top Madl...
)))))))))))))))00
dorbie, moremi, Elfik, Aasiula, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:odkrycie powołania - ważna rzecz.....
Bozia, Kajtecki pierwsza klasa.. od kiedy mowisz mozna przysposabiac do sprzatania? Tak sie mnie wydaje, ze jak zacznie wstawac, to sie na kiju od mopa wesprze..
Bo jak na razie to biore pod uwage to:
Sabina, dorbie, sandra80, moremi, Elfik, caffe, macduska, Aasiula, efcia, BISCA, Bozia3, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:elfi, jak ci sie nudzi, to PW masz
a nie nudzi mi się, przeciez muszę odpowiadać na pyryliard pytań DLACZEGO?
-Ida, czy mogłabys mi przynieśc moją komórkę (karmię)
-dlaczego?
- bo jest mi potzrebna
-dlaczego
-bo muszę zadzwonić do taty
-dlaczego
-bo musi zrobić zakupy
- dlaczego
- zeby bylo jedzenie na obiad
-dlaczego
- żebyś miała co jeść
-dlaczego
-bo jedzenie jest niezbędne do życia
-dlaczego?
-bo inaczej umrzesz z głodu
-dlaczego
tu kończy mi się ceirpliwośc. miałam być tą cierpliwa matką, zawsze uśmiechnietą i odpowiadająca na pytania w celu objasnienia świata..
Czemu, za co, za jakie grzechy? chciałam tylko komórkę!!!
zmieniam zamiar, wrzeszczę - po prostu przynieś tą (tu miele w ustach) komórkę!!!!
w wuj z obiadem, zapytam starego czy da mi alibi..
czy pytanie o tzrymanie głowy pod wodą dotyczyło dziecka?
a bo ja wiem...Sabina, gretka, moremi, Aasiula, caffe, efcia, BISCA, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a nie nudzi mi się, przeciez muszę odpowiadać na pyryliard pytań DLACZEGO?
-dlaczego?
- bo jest mi potzrebna
-dlaczego
-dlaczego
-bo musi zrobić zakupy
- dlaczego
-dlaczego
- żebyś miała co jeść
-dlaczego
-dlaczego?
-dlaczego
tu kończy mi się ceirpliwośc. miałam być tą cierpliwa matką, zawsze uśmiechnietą i odpowiadająca na pytania w celu objasnienia świata..
zmieniam zamiar, wrzeszczę - po prostu przynieś tą (tu miele w ustach) komórkę!!!!
a bo ja wiem...
Elfik, z Twoja kreatywnoscia takie problemy? Po pierwszym dlaczego zapytaj czemu pyta, odbij pilke
Sabina, moremi, Aasiula, efcia, BISCA, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a nie nudzi mi się, przeciez muszę odpowiadać na pyryliard pytań DLACZEGO?
-dlaczego?
- bo jest mi potzrebna
-dlaczego
-dlaczego
-bo musi zrobić zakupy
- dlaczego
-dlaczego
- żebyś miała co jeść
-dlaczego
-dlaczego?
-dlaczego
a bo ja wiem...
mama- jak juz miala dosc- odpowiadala- nie wiem, a ja wtedy- a dlaczego nie wiesz?Podobno budzily sie wtedy w niej mordercze instynkty....
witamSabina, moremi, Elfik, macduska, Aasiula, efcia, BISCA, iwcia77, krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Elfik, jak uroczo z Idą
Moja mama jest emerytowaną przedszkolanką. Gdy jeszcze pracowala, to zdarzało się jej przyprowadzić jakiegoś dzieciaka do domu, bo "rodzice zapomnieli".
Takim sposobem kiedyś wylądowała u nas urocza trzylatka. Naprawdę fajna dziewczynka. W życiu nie słyszałam tyle razy "dlaczego?".Sabina, Elfik, macduska, Aasiula, dorbie, efcia, BISCA, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
pytani do Biscii- jaka stymulacja- bo zdaje sie dlugi protokol( ja tez)- a nad stymulacja lekarz sie jeszcze zastanawia...
dostalam narazie gonapeptyl, a dalej nie wiem.....
o ile torbiel sie wchlonie ....Sabina, moremi, macduska, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
paszczakin wrote:Elfik, z Twoja kreatywnoscia takie problemy? Po pierwszym dlaczego zapytaj czemu pyta, odbij pilke
wiem, kochana wiem, ale ja chciałam naprawdę być takim "rodzicem dialogu", tłumaczyć co jak i dlaczego..
w sumie nie pamiętam dlaczego
w szkole dowie się wszystkiego)))))))))))))))))
Sabina, moremi, efcia, kapturnica, BISCA, Bozia3, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:wiem, kochana wiem, ale ja chciałam naprawdę być takim "rodzicem dialogu", tłumaczyć co jak i dlaczego..
w sumie nie pamiętam dlaczego
w szkole dowie się wszystkiego)))))))))))))))))
ja pamiętam jak musiałam wszystko tłumaczyć i pokazywać 2 razy
Elfik, moremi, efcia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:bo "rodzice zapomnieli".
.
o dziękuję ci o wielka! jesteś moim natchnieniem.. może zapomnę ją z przedszkola jak znowu zacznie chodzić..?
ale wiesz,uświadomiłam sobie, ze to były naprawde inne czasy, teraz to przedszkolanka bałaby się zarzutu uprowadzenia dziecka..
ale widzę, że rodzice nadal tacy sami..
moja siostra jest przedszkolanką, czasem rodzina się nie dogaduje a taki mały człowiek siedzi sobie i czeka ...moremi, Sabina, efcia, kapturnica, BISCA, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Moja matka z siostra mnie olewaja.
Wczoraj zadzwonilam, bo mialam sprawe I bylo ze tak, wieczorem na skypie bedziemy I rano tez. Pogadamy. Bo teraz na dzialke, to pa, ale wszystko ok?, to pa.
I czekam I czekam I co I nic. Ani wczoraj ani dzisiaj. I tak jest zawsze! A potem jest a czemu Ciebie nie ma, dobijamy sie caly dzien?
Ide. Jade do centrum handlowego kupic sobie farbe do wlosow zloty blond I pare fatalaszkow moze tez. Tylko zupe wstawie.Elfik, moremi, macduska, Aasiula, Sabina, efcia, BISCA, iwcia77, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny