35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gretka, to trzymam kciuki za wchłonięcie!!!
dzieje się!
Sabina doceniam, ja też kiedyś miałam kryzys peluchowy..o 3 w nocy pomyslałam, ze nie wstane i nie zmienie..
i wtedy pomyslałam o Bisce, że ma tego razy dwa..
jak kiedys Bisca w nocy zrobiło ci sie gorąco, to była wiązka ciepłych myśli ode mnie
gretka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Gretka Visane Ci się kończy
cieszysz się?
Takze musze isc na podglad czy torbile sie wchlania- 13.11, jesli ok to 16.11 zaczynam zastrzyki i 27.11 wizyta w klinice.moremi, Aasiula, Reni, BISCA, efcia, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
gretka -
Elfik wrote:Gretka, to trzymam kciuki za wchłonięcie!!!
dzieje się!
Sabina doceniam, ja też kiedyś miałam kryzys peluchowy..o 3 w nocy pomyslałam, ze nie wstane i nie zmienie..
jak kiedys Bisca w nocy zrobiło ci sie gorąco, to była wiązka ciepłych myśli ode mnie
A miałam nadzieję, ze dzisiaj nie będę musiała iść na ktg. Za to dostałam robotę. Mam napisać jedną historię do encyklopedii. To trochę muszę poszperać w swoich materiałach.dorbie, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:no ja mam jutro egzamin, osrany test już pozytywny, także oszczany raczej negatywny będzie, no ale trza być dobrej myśli
i że się tak znów sama zacytuje:
oj Sandra, Sandra sraczka zawsze prawdę Ci powie
a serio mam już plamieniaElfik, efcia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Gretka, to trzymam kciuki za wchłonięcie!!!
dzieje się!
hehe musi przepowiednia jest
moremi, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:dusieńko, nie za dużo wypoczywasz?
Zazdrośnica!Przypominam, że JA już miałam trzylatka i noworodka w domu. Teraz cos mi się od zycia należy. Niewprawdaż?
moremi, Elfik, dorbie, Sabina, BISCA, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Zazdrośnica!
Przypominam, że JA już miałam trzylatka i noworodka w domu. Teraz cos mi się od zycia należy. Niewprawdaż?
macduska, dorbie, Sabina, BISCA, iwcia77, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:i że się tak znów sama zacytuje:
oj Sandra, Sandra sraczka zawsze prawdę Ci powie
a serio mam już plamieniamacduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bisca, Ty bierzesz dwójkę?
A miałam nadzieję, ze dzisiaj nie będę musiała iść na ktg. Za to dostałam robotę. Mam napisać jedną historię do encyklopedii. To trochę muszę poszperać w swoich materiałach.
Simba, Simba!
widac, ze nie sypiam?, a nie nikt sie nie domysli..
widac podswiadomie darze Bisce jakimiś wyjatkowo ciepłymi uczuciami,,,
Bisca, ja ci nie żałuje, niech beda dwojaczki!moremi, gretka, Sabina, efcia, BISCA, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bierę!
A póki co postanowiłam zrobić cos dla siebie i zapisała się na zabiegi kosmetyczne. Będę młoda i piękna nadal.
macduska, Sabina, Elfik, efcia, Aasiula, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gretka wrote:ciut tak, ale bardziej zaczynam sie denerwowac, czy torbiel sie wchlonie- zalozylam optymistycznie ze tak, a jak nie - to nie zapytalam w razie w- co wtedy? i dostalam gonapeptyl- 14 zastrzykow ( a standard- widze ok. 7!!!)
Takze musze isc na podglad czy torbile sie wchlania- 13.11, jesli ok to 16.11 zaczynam zastrzyki i 27.11 wizyta w klinice.
dopytaj się i trzymam kciuki
mojej siostrze się niestety nie wchłonęła i musiała mieć laparo
nie chcę Cię straszyć, ale odpowiadam na pytanie co wtedy
powodzenia i dołącz w końcu do nas, bo nam się lista kurczySabina, efcia, BISCA, iwcia77, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czyli lada moment i zaczynasz ze stymulacją? To trzymam kciuki.
Dokładnie
Tylko nie wiem co se zapodać clo czy aromka? Bendem losować chybaŻartuje, cleo na mnie chyba coś słabo działało, a na aromku miałam ostatnio na każdym jajniku dominanta
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dopytaj się i trzymam kciuki
mojej siostrze się niestety nie wchłonęła i musiała mieć laparo
nie chcę Cię straszyć, ale odpowiadam na pytanie co wtedy
powodzenia i dołącz w końcu do nas, bo nam się lista kurczy
mnie tylko zastanawia skad sie wziela- bo 9.10 bylo czysto- ja myslalam ze jak biore visanne to jajca ne rosna- ale to juz nie moj level wiedzy....gretka