35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie chodze w sukoenkach ani w spodnicach. Nie mam. Takie ze mnie typ. Znaczy w cionze nie zajde?????moremi wrote:Ja kupiłam w lutym dwie pary spodni i trzy sukienki oraz marynarkę taliowaną. Sama zobacz czego nie kupiłaś i jaki jest powód, że cionzy niet.

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Kup więcej spodni. Może jakos wyrównaszSabina wrote:Nie chodze w sukoenkach ani w spodnicach. Nie mam. Takie ze mnie typ. Znaczy w cionze nie zajde?????

i zakiety/marynarki, tudzież koszule. Koniecznie taliowane. Koniecznie!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyW piątek przed wizyta u ginki ide na zakupymoremi wrote:Kup więcej spodni. Może jakos wyrównasz
i zakiety/marynarki, tudzież koszule. Koniecznie taliowane. Koniecznie!
Musi ze masz rację,bo ja wszystko kupuję raczej za duże
nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, moremi, Elfik, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:ale wiesz na ulotce gonapeptylu wyczytalam ze zdarzaja sie blizniacze- jak sie podzieli - to co zrobisz jak nic nie zrobisz?

moze Elfik juz cos wie.....
Przestancie bo mi te blizniaki wykraczecie !
A, najwyzej sie sprzeda jedno
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Elfik, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:hm... to gonapeptyl raz? w 1 dniu cyklu? czy ile zastrzykow?
ja wlasnie nie kumam- ja dostalam 14 zastrzykow z gonapeptylu- pierwszy mam zapodac w ostatnim dniu visanne (rano) a wieczorem ostatnia visana- w 12 d brania gonapeptylu na podglad- i mam sie dowiedziec na jaka stymulacje sie lekarz zdecydowal....
znowu inaczej.....
Gretka, ja mialam podany 1 zastryk ale "DEPOT", on dziala 28 dni -
My jedziemy do tesciowej na weekend. Dla niektorych brzmi to strasznie, ale ja mam cudowna tesciowa. I mam 100 % pewnosci, ze tam odpoczne.
Kocham tam jezdzic. Zawsze, zawsze jest cieplo i slonecznie (chociaz dzisiaj w Lyonie tez 23° bylo) , tesciowa dogadza piciem i jedzeniem. Mamy swoj pokoj (posprzatany do przesady ; )
Zabieram ksiazke i okulary sloneczne. Bedzie swietnie
Rownie udanego weekendu Wam wszystkim zycze
moremi, nick nieaktualny, Reni, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, Magdala, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
boshhh kiedy ja na weekend zabiorę książkę i okulary...chyba na emeryturze...BISCA wrote:My jedziemy do tesciowej na weekend. Dla niektorych brzmi to strasznie, ale ja mam cudowna tesciowa. I mam 100 % pewnosci, ze tam odpoczne.
Kocham tam jezdzic. Zawsze, zawsze jest cieplo i slonecznie (chociaz dzisiaj w Lyonie tez 23° bylo) , tesciowa dogadza piciem i jedzeniem. Mamy swoj pokoj (posprzatany do przesady ; )
Zabieram ksiazke i okulary sloneczne. Bedzie swietnie
Rownie udanego weekendu Wam wszystkim zycze
Ciesz się Bisca spokojem, bo nie znasz dnia ani godziny
iwcia77, BISCA, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:boshhh kiedy ja na weekend zabiorę książkę i okulary...chyba na emeryturze...
Ciesz się Bisca spokojem, bo nie znasz dnia ani godziny 
Czekaj czekaj! Zaraz machnie sobie bliźnięta i tyle będzie widzieć książki i swięty spokój. Niech kobita korzysta póki może.
moremi, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
to prawda...przy bliźniakach, to książkę otworzy za 12 lat..macduska wrote:Czekaj czekaj! Zaraz machnie sobie bliźnięta i tyle będzie widzieć książki i swięty spokój. Niech kobita korzysta póki może.
i nawet teściowa nie pomoże...
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie no. Książkę otworzy wcześniej. Nawet może okulary założy. Korekcyjne, ale jednak. A książka będzie z obrazkami. No chyba, że te bliźniaki będzie katować poezją, albo podręcznikiem z matematyki stosowanej, albo Proustem.Bozia3 wrote:to prawda...przy bliźniakach, to książkę otworzy za 12 lat..
i nawet teściowa nie pomoże...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a tak tak...zapomniałam, że ja też otwieram książki co wieczór - najlepiej z 15 naraz, no i fitness od razu - bo trzeba je po 5 minutach zbierać po całym domu...moremi wrote:Nie no. Książkę otworzy wcześniej. Nawet może okulary założy. Korekcyjne, ale jednak. A książka będzie z obrazkami. No chyba, że te bliźniaki będzie katować poezją, albo podręcznikiem z matematyki stosowanej, albo Proustem.
- no a przy bliźniakach....to rozumiesz..
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, efcia lubią tę wiadomość