35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Te co spekuluja i spiskuja n'a temat blizniakow, ostrzegam : jezeli jakims cudem trafia mi sie blizniaki, podam Was do sadu o alimenty
bo jak nam ojcostwo udowodnisz?
moremi, macduska, BISCA, iwcia77, malgos741, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ja kupiłam w lutym dwie pary spodni i trzy sukienki oraz marynarkę taliowaną. Sama zobacz czego nie kupiłaś i jaki jest powód, że cionzy niet.dorbie wrote:Ja też kupiłam tuż przed ciążą dopasowane spodnie 7/8 i dwie bluzki obcisłe. Spodnie ponosiłam jeszcze miesiąc, o dziwo się dopinałam :-)Ale akurat na iosnę będę miała cel
a ja sie obkupiłam w ciuchy do biegania, czyli cionża w natarciumoremi, pierwiastka, dorbie, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Morek, ja n'a weekendzie, ale jednym okiem tu lypie, wiec nie powstrzumuj sie, mozesz rodzic
Ps. Mój mąż planuje sniadanie na niedzielę. Do niedzieli nie urodze.Elfik, macduska, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie no. Książkę otworzy wcześniej. Nawet może okulary założy. Korekcyjne, ale jednak. A książka będzie z obrazkami. No chyba, że te bliźniaki będzie katować poezją, albo podręcznikiem z matematyki stosowanej, albo Proustem.
Pesymistka?Nie, żartowała! Ale pozdrawia gorąco!
Elfik, moremi, BISCA, iwcia77, dorbie, kapturnica, efcia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:My jedziemy do tesciowej na weekend. Dla niektorych brzmi to strasznie, ale ja mam cudowna tesciowa. I mam 100 % pewnosci, ze tam odpoczne.
Kocham tam jezdzic. Zawsze, zawsze jest cieplo i slonecznie (chociaz dzisiaj w Lyonie tez 23° bylo) , tesciowa dogadza piciem i jedzeniem. Mamy swoj pokoj (posprzatany do przesady ; )
Zabieram ksiazke i okulary sloneczne. Bedzie swietnie
Rownie udanego weekendu Wam wszystkim zyczeOdpoczywajcie
U nas zimna, mokra słotna jesien, cały dzien lejeBISCA lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:No to sie doigralam ,Helcia znalazla butrlke po moim piwie i sobie kawalaczek (malutki) zeba ukruszyla
.Piwa mi sie zachcialo ,moglam butelke schowac .
A poważnie - różne rzeczy się zdarzają. Elfik na ten przyklad karmiąc cycem małpki popija
No dobra, powaznie - to mleczak, więc tragedii nie ma, ale do dentysty warto się wybrać, żeby zabezpieczył pozostały ząbek.anna maria, BISCA, iwcia77, dorbie, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:hehe, jak znalazłam kabel do kom to będę szaleć..
a nie, żartuje, ale a propos książeczek, te zdjęcia muszę wstawić
PIERWSZA KSIĄŻECZKA IWO
nie wiem co to za ksiazka- ale pierwsze skojarzenie- motyw znieczulenia w " Obiecaj mi" Kusturicy ( to tak w nawiazaniu do filmow kom.o ktorych kiedys byla mowa)moremi, Elfik, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
ComeToMeBaby wrote:Morka, a jaka konsystencja tego ciasta? Bo mi to wygląda na naleśniki z jabłkami na razie.
Trochę gestsze niż naleśniki, takie racuchowe raczej.Elfik, macduska, BISCA, iwcia77, dorbie, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bisca jadę z Wami!
Dorbie, fajnie, że u ciebie spokojnie z ciążą, miło się czyta.
a co do zaciążenia wciąz polecam naćpac się prochami, znieczulać "do bólu" naświetlać rentgenem, nakłuwać, żreć słodycze i popjać colą z kawą,,,))))
choć przy pierwszej ciązy nakupiłam produktów do Dukana, całą szafkę, za duuuuża kase...
i zamiast schudnąc - przytylam..
czyli organizm trzeba wziąć z nienacka, niby nic, niby mi nie zależy, i plemnik do bramki!
czego potzrebującym zyczępierwiastka, macduska, Sabina, moremi, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, kapturnica, malgos741, efcia, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Ja dziś robiłam naleśniki z bananów i jajek. Bezglutenowe, bezmleczne, fit. Mi i córce smakowały bardzo, Adasiowi wcale, a to miało być dla niego.
Byliśmy też na szczepieniu MMR. Adaś po wkluciu igły patrzył bez słowa na swoje ramię, a kiedy już pielęgniarka kończyła robić zastrzyk, to powiedział: ii. I to było wszystko. Zuch jak nic!
moremi, Sabina, Elfik, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, kapturnica, efcia, Mimbla, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Te co spekuluja i spiskuja n'a temat blizniakow, ostrzegam : jezeli jakims cudem trafia mi sie blizniaki, podam Was do sadu o alimenty
moremi, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnymacduska wrote:Zwykle staram się nie przejmować ale czasem nerwy puszczają. Poza tym moja mama jest jak woda. Jakbys się człowieku nie zabezpieczył to i tak znajdzie szparę i wciśnie swoje trzy grosze. Z dobrymi chęciami oczywiście.
Mona matka: widzisz jak dzis ladnie zjadła zupę, bo ja pokarmilam? Na nic.ze.ja nie pozwalam,bo Młoda umie jesc sama i ma jeść tyle ile ona chce a nie rozpychac jej żołądek. Ja zwracam uwagę, to słyszę że nic nie wiem, a jak ja jestem w pracy to ona i tak robi jak chce.
Ostatnio moja najmłodszy brat trochę zobaczył jak to jest. Byli u nas z Majka. Aktualnie 5-miesięczną. I Majka na piersi robi kupę razy na tydzień. I ja i oni słyszymy tyrady na temat niedozywienia dziecka i rzadkiego mleka. Nie wierzy że lekarka u której byliśmy potwierdziła, ze wszystko jest dobrze. Na nic tłumaczenie, ze pokarm matki jest idealny dla dziecka. Ona wie lepiej. A i oczywiście ona przecież się nie wtrącamacduska, moremi, pierwiastka, gretka, iwcia77, dorbie, kapturnica, efcia, Mimbla, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
No naleśniki to nie, ale z tym ciastem się spotkałam i ono nie było na tyle pulchne aby robiło za racuchy, i tak się w sumie rozlewa po patelni. Mnie to racuchy się kojarzą raczej tak:http://mycuisine.blox.pl/resource/racuchy.jpg
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie nic tam juz nie bylo
,ale mowisz ze do dentysty trza sie wybrac
moremi wrote:Anna, ale piwa Ci nie wypiła?
A poważnie - różne rzeczy się zdarzają. Elfik na ten przyklad karmiąc cycem małpki popija
No dobra, powaznie - to mleczak, więc tragedii nie ma, ale do dentysty warto się wybrać, żeby zabezpieczył pozostały ząbek.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny