X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, nie przejmuj się z tą flaszką...

My kiedyś z koleżanką kupiłyśmy sobie jedną w wiadomym celu, ona włożyła ją do torebki... Potem na mieście przypomniała sobie, że coś potrzebuje wyjąć z torebki, no i wyjęła... ale flaszka jej wypadła i zaczęła się turlać po chodniku wydając jednocześnie charakterystyczny dźwięk toczącego się szkła...
    Ja w tym momencie szukałam gwiazd na bezchmurnym słonecznym niebie, a ona nie wiedziała czy uciekać z miejsca zdarzenia, czy łapać flaszkę bo szkoda przecież...

Sabina, iwcia77, Elfik, dorbie, BISCA, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, moremi, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no biedny ten moj syn bedzie- bo ja penisowy cukiernik jestem...ale pocieszm sie, ze robie dobre zupy i gulasz :D

a ja wiem gdzie w necie znaleźć numer do pizzeri,,,
    ;)

iwcia77, Sabina, BISCA, kapturnica, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    mówisz, że Iwa to obsrajduchy?

i hehe, oba nasze takie raczej puchate ;)

mój waży juz 5100 gram..
    czytałam, że dziecko podwaja wagę w czwartm miesiącu
    mój podwoił w drugim..
    i to nie jest jego ostatnie słowo.. ;)
    moj z waga na razie przystopowal - 10 kg , chyba buduje zwoje mozgowe i nie idzie mu w mase ;D

kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sabina :-D , jeszcze chyba Dorbie to nasz czwarta siostra!
    O, tak!!! Zdecydowanie tak, jeśli chodzi o moja mamę :-)

Pisalam Wam, jak do mnie zadzwoniła z zaptaniem czy złożyłam życzenia synowi na iemininy? Chyba pisałam.
    Od wczoraj broń zawieszona. Jakaś milutka jest i się nadmiernie nie wypytuje.

A jeśli chodzi o jedzenie, to futruje Huberta od zawsze. Kuba to się buntuje, a Hubi grzecznie zjada i prawie wymiotuje. Futrowała go jak był malutki. Dobrze, ze z nami nie mieszka, bo nie wiem co by było.
    Szkoda mówić. Tylko mi zawsze narobi bałaganu w kuchni, potem tydzien doprowadzamy kuchnię do ładu po jej pobycie. I przygotowuje, połowa jej nie wyjdzie, bo jakieś eksperymenty robi i my musimy to zjadac i chwalić i myć wszystko, bo jak się narobi, to kładzie się na kanapę, nogi do góry i sprzataj człowieku. Teraz mi cięzko zmywać te gary w zlewie, bo brzuch mi przeszkadza i plecy bolą, ale to nie ważne, ona mi przyjechała pomóc ale się narobiła i zmywaj człowieku

iwcia77, Sabina, macduska, Elfik, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    o ja p... a miałam jechać kupić buty zimowe dla córy :)
    zakupy w necie welcome to :)
    Nie jedź, nawet jak dojedziesz, to nie zaparkujesz. Ja na szczęscie jechałam do Gdańska, ale i tak postałam, a na powrót jechałam wielkim łukiem przez ogródki dzialkowe i Wróblówkę

malgos741 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak mowa o nalesniorach..jak karmilam cyckiem to mi kolezanka ( ta slynna z krakowa ;D )przywiozla krokiety z kapusta i grzybami..ale ja przeklinalam ale wsadzialm je do zamrazalnika i dzis je odkopalam :D bedzie kolacja ! :D

macduska, kapturnica, Elfik, caffe, dorbie, Dziobak, BISCA, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf dotarl na ovu.Wreszcie YEEE =D
    A ja Was przebije .Moj dzis sfajdolil chybaz 12 pieluch.I na bankua mu sie jeszcze ze 2dzis.A futruje sie w dzien co chwile .Nie wiem jak on to robi ale szaleje łajza na cycku co chwile a w nocy grzecznie co 2/3godziny je.
    Elf jak mały, ma skoki rozwojowe odbijajace sie na Twojej psychice ??Bo moj to czasem daje tak po zaworach,ze mam ochote zapakowac g w paczke i wyslacna Madagaskar z napisem skażone....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:19

iwcia77, malgos741, efcia, Magda*, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak mowa o nalesniorach..jak karmilam cyckiem to mi kolezanka ( ta slynna z krakowa ;D )przywiozla krokiety z kapusta i grzybami..ale ja przeklinalam ale wsadzialm je do zamrazalnika i dzis je odkopalam :D bedzie kolacja ! :D

Ja popełniłam drożdżówki z serem. Ciasto z otrębami i siemieniem lnianym, słodzone brązowym cukrem. Właśnie dochodzą w piekarniku. :-) Pachnie.

iwcia77, kapturnica, dorbie, Elfik, Dziobak, BISCA, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wacia- fajna masz zlota torebke bez merynosa i pasnika :) wyglada jak jaki szanel :D - to taka codzienna taszka ? bo ja zlote to na bal murzynow zabieram :) teraz przy Ivo to mam worek jutowy - wszystko musi sie zmiescic a nie tylko klucze, telefon , portfel i szminka i tampon :D

kapturnica, macduska, Sabina, Elfik, Dziobak, BISCA, efcia, Magda*, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie jedź, nawet jak dojedziesz, to nie zaparkujesz. Ja na szczęscie jechałam do Gdańska, ale i tak postałam, a na powrót jechałam wielkim łukiem przez ogródki dzialkowe i Wróblówkę

i własnie dlatego byłam tam trzy razy.
    więcej ludzi w sklepie niż towaru...

iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja popełniłam drożdżówki z serem. Ciasto z otrębami i siemieniem lnianym, słodzone brązowym cukrem. Właśnie dochodzą w piekarniku. :-) Pachnie.
    ic stont :)

kapturnica, macduska, caffe, Elfik, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze powiem Wam ,ze nie zazdroszcze mamusiowych porad i przytyków.Moja w mlodosci nagrabila rowno ale teraz slowa na nia nie mozna powiedziec.Nie wpierdziela sie nie proszona . No i zaoferowala sie ze na chrzcinach zostanie jak bedziemy w kosciele i przygotuje wszystko zeby nie trzeba bylo czekac =D

iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elf dotarl na ovu.Wreszcie YEEE =D
    A ja Was przebije .Moj dzis sfajdolil chybaz 12 pieluch.I na bankua mu sie jeszcze ze 2dzis.A futruje sie w dzien co chwile .Nie wiem jak on to robi ale szaleje łajza na cycku co chwile a w nocy grzecznie co 2/3godziny je.
    Elf jak mały, ma skoki rozwojowe odbijajace sie na Twojej psychice ??Bo moj to czasem daje tak po zaworach,ze mam ochote zapakowac g w paczke i wyslacna Madagaskar z napisem skażone....
    no wiesz! Renek ma urodziny za chwile - mialaby prezent a ty go do Afryki chcesz wyslac ! ;D

kapturnica, Elfik, BISCA, efcia, moremi, Reni lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wiesz! Renek ma urodziny za chwile - mialaby prezent a ty go do Afryki chcesz wyslac ! ;D
    Nie wiem czy takiego marude by chciala.Potrafi mnie zmeczyc...

I jeszcze sie pozale ,ze moj maz jutro wyjezdza.Ehhh sie mi dzis samo jakos plakalo ,ze tyle mi pomagal i teraz spadnie to na mnie.Starszy obiecal pomagac ale wiecie jak to z nastolatkami jest. Takze pewnie jutro tez porycze troche i bede robic swoje..Chu333owe to wszystko czasem....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:25

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    A Wacia- fajna masz zlota torebke bez merynosa i pasnika :) wyglada jak jaki szanel :D - to taka codzienna taszka ? bo ja zlote to na bal murzynow zabieram :) teraz przy Ivo to mam worek jutowy - wszystko musi sie zmiescic a nie tylko klucze, telefon , portfel i szminka i tampon :D

Nie, codzienną mam niebieską. Ta od wielkiego dzwonu. Szyku zadaję. :-)

Ona złoty ma tylko ten łańcuch przy raczkach. Reszta szaro-brazowo-czarna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:25

kapturnica, iwcia77, Dziobak, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie dawaj tego dziecku do szkoły bo go zamkną w ciupie :-P

iwcia77, dorbie, macduska, Elfik, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi- Iwo musi intelektualista byc :) juz ksiazki :-o moj dopiero teraz rzuci okiem na jakas , nawet jej nie dotknie i dalej idzie :(

dorbie, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem czy takiego marude by chciala.Potrafi mnie zmeczyc...

I jeszcze sie pozale ,ze moj maz jutro wyjezdza.Ehhh sie mi dzis samo jakos plakalo ,ze tyle mi pomagal i teraz spadnie to na mnie.Starszy obiecal pomagac ale wiecie jak to z nastolatkami jest. Takze pewnie jutro tez porycze troche i bede robic swoje..Chu333owe to wszystko czasem....

Kapta kurcze, współczuję rozstań z mężem.

dorbie, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Daj przepis :-)

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta kurcze, współczuję rozstań z mężem.
    Ja też współczuje... :-(

Elfik lubi tę wiadomość

‹‹ 12116 12117 12118 12119 12120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ