35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik, nie przejmuj się z tą flaszką...
My kiedyś z koleżanką kupiłyśmy sobie jedną w wiadomym celu, ona włożyła ją do torebki... Potem na mieście przypomniała sobie, że coś potrzebuje wyjąć z torebki, no i wyjęła... ale flaszka jej wypadła i zaczęła się turlać po chodniku wydając jednocześnie charakterystyczny dźwięk toczącego się szkła...
Ja w tym momencie szukałam gwiazd na bezchmurnym słonecznym niebie, a ona nie wiedziała czy uciekać z miejsca zdarzenia, czy łapać flaszkę bo szkoda przecież...Sabina, iwcia77, Elfik, dorbie, BISCA, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, moremi, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no biedny ten moj syn bedzie- bo ja penisowy cukiernik jestem...ale pocieszm sie, ze robie dobre zupy i gulasz
a ja wiem gdzie w necie znaleźć numer do pizzeri,,,
iwcia77, Sabina, BISCA, kapturnica, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:mówisz, że Iwa to obsrajduchy?
i hehe, oba nasze takie raczej puchate
mój waży juz 5100 gram..
czytałam, że dziecko podwaja wagę w czwartm miesiącu
mój podwoił w drugim..
i to nie jest jego ostatnie słowo..kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sabina
, jeszcze chyba Dorbie to nasz czwarta siostra!
Pisalam Wam, jak do mnie zadzwoniła z zaptaniem czy złożyłam życzenia synowi na iemininy? Chyba pisałam.
Od wczoraj broń zawieszona. Jakaś milutka jest i się nadmiernie nie wypytuje.
A jeśli chodzi o jedzenie, to futruje Huberta od zawsze. Kuba to się buntuje, a Hubi grzecznie zjada i prawie wymiotuje. Futrowała go jak był malutki. Dobrze, ze z nami nie mieszka, bo nie wiem co by było.
Szkoda mówić. Tylko mi zawsze narobi bałaganu w kuchni, potem tydzien doprowadzamy kuchnię do ładu po jej pobycie. I przygotowuje, połowa jej nie wyjdzie, bo jakieś eksperymenty robi i my musimy to zjadac i chwalić i myć wszystko, bo jak się narobi, to kładzie się na kanapę, nogi do góry i sprzataj człowieku. Teraz mi cięzko zmywać te gary w zlewie, bo brzuch mi przeszkadza i plecy bolą, ale to nie ważne, ona mi przyjechała pomóc ale się narobiła i zmywaj człowiekuiwcia77, Sabina, macduska, Elfik, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:o ja p... a miałam jechać kupić buty zimowe dla córy
zakupy w necie welcome tomalgos741 lubi tę wiadomość
-
a tak mowa o nalesniorach..jak karmilam cyckiem to mi kolezanka ( ta slynna z krakowa
)przywiozla krokiety z kapusta i grzybami..ale ja przeklinalam ale wsadzialm je do zamrazalnika i dzis je odkopalam
bedzie kolacja !
macduska, kapturnica, Elfik, caffe, dorbie, Dziobak, BISCA, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Elf dotarl na ovu.Wreszcie YEEE
A ja Was przebije .Moj dzis sfajdolil chybaz 12 pieluch.I na bankua mu sie jeszcze ze 2dzis.A futruje sie w dzien co chwile .Nie wiem jak on to robi ale szaleje łajza na cycku co chwile a w nocy grzecznie co 2/3godziny je.
Elf jak mały, ma skoki rozwojowe odbijajace sie na Twojej psychice ??Bo moj to czasem daje tak po zaworach,ze mam ochote zapakowac g w paczke i wyslacna Madagaskar z napisem skażone....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:19
iwcia77, malgos741, efcia, Magda*, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a tak mowa o nalesniorach..jak karmilam cyckiem to mi kolezanka ( ta slynna z krakowa
)przywiozla krokiety z kapusta i grzybami..ale ja przeklinalam ale wsadzialm je do zamrazalnika i dzis je odkopalam
bedzie kolacja !
Ja popełniłam drożdżówki z serem. Ciasto z otrębami i siemieniem lnianym, słodzone brązowym cukrem. Właśnie dochodzą w piekarniku.Pachnie.
iwcia77, kapturnica, dorbie, Elfik, Dziobak, BISCA, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
A Wacia- fajna masz zlota torebke bez merynosa i pasnika
wyglada jak jaki szanel
- to taka codzienna taszka ? bo ja zlote to na bal murzynow zabieram
teraz przy Ivo to mam worek jutowy - wszystko musi sie zmiescic a nie tylko klucze, telefon , portfel i szminka i tampon
kapturnica, macduska, Sabina, Elfik, Dziobak, BISCA, efcia, Magda*, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie jedź, nawet jak dojedziesz, to nie zaparkujesz. Ja na szczęscie jechałam do Gdańska, ale i tak postałam, a na powrót jechałam wielkim łukiem przez ogródki dzialkowe i Wróblówkę
i własnie dlatego byłam tam trzy razy.
więcej ludzi w sklepie niż towaru...iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
-
Kurcze powiem Wam ,ze nie zazdroszcze mamusiowych porad i przytyków.Moja w mlodosci nagrabila rowno ale teraz slowa na nia nie mozna powiedziec.Nie wpierdziela sie nie proszona . No i zaoferowala sie ze na chrzcinach zostanie jak bedziemy w kosciele i przygotuje wszystko zeby nie trzeba bylo czekac
iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elf dotarl na ovu.Wreszcie YEEE
A ja Was przebije .Moj dzis sfajdolil chybaz 12 pieluch.I na bankua mu sie jeszcze ze 2dzis.A futruje sie w dzien co chwile .Nie wiem jak on to robi ale szaleje łajza na cycku co chwile a w nocy grzecznie co 2/3godziny je.
Elf jak mały, ma skoki rozwojowe odbijajace sie na Twojej psychice ??Bo moj to czasem daje tak po zaworach,ze mam ochote zapakowac g w paczke i wyslacna Madagaskar z napisem skażone....kapturnica, Elfik, BISCA, efcia, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no wiesz! Renek ma urodziny za chwile - mialaby prezent a ty go do Afryki chcesz wyslac !
I jeszcze sie pozale ,ze moj maz jutro wyjezdza.Ehhh sie mi dzis samo jakos plakalo ,ze tyle mi pomagal i teraz spadnie to na mnie.Starszy obiecal pomagac ale wiecie jak to z nastolatkami jest. Takze pewnie jutro tez porycze troche i bede robic swoje..Chu333owe to wszystko czasem....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:25
Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:A Wacia- fajna masz zlota torebke bez merynosa i pasnika
wyglada jak jaki szanel
- to taka codzienna taszka ? bo ja zlote to na bal murzynow zabieram
teraz przy Ivo to mam worek jutowy - wszystko musi sie zmiescic a nie tylko klucze, telefon , portfel i szminka i tampon
Nie, codzienną mam niebieską. Ta od wielkiego dzwonu. Szyku zadaję.
Ona złoty ma tylko ten łańcuch przy raczkach. Reszta szaro-brazowo-czarna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:25
kapturnica, iwcia77, Dziobak, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja popełniłam drożdżówki z serem. Ciasto z otrębami i siemieniem lnianym, słodzone brązowym cukrem. Właśnie dochodzą w piekarniku.
Pachnie.
iwcia77, dorbie, macduska, Elfik, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiem czy takiego marude by chciala.Potrafi mnie zmeczyc...
I jeszcze sie pozale ,ze moj maz jutro wyjezdza.Ehhh sie mi dzis samo jakos plakalo ,ze tyle mi pomagal i teraz spadnie to na mnie.Starszy obiecal pomagac ale wiecie jak to z nastolatkami jest. Takze pewnie jutro tez porycze troche i bede robic swoje..Chu333owe to wszystko czasem....
Kapta kurcze, współczuję rozstań z mężem.dorbie, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny