SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, nie przejmuj się z tą flaszką...

My kiedyś z koleżanką kupiłyśmy sobie jedną w wiadomym celu, ona włożyła ją do torebki... Potem na mieście przypomniała sobie, że coś potrzebuje wyjąć z torebki, no i wyjęła... ale flaszka jej wypadła i zaczęła się turlać po chodniku wydając jednocześnie charakterystyczny dźwięk toczącego się szkła...
    Ja w tym momencie szukałam gwiazd na bezchmurnym słonecznym niebie, a ona nie wiedziała czy uciekać z miejsca zdarzenia, czy łapać flaszkę bo szkoda przecież...

Sabina, iwcia77, Elfik, dorbie, BISCA, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mimbla, moremi, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no biedny ten moj syn bedzie- bo ja penisowy cukiernik jestem...ale pocieszm sie, ze robie dobre zupy i gulasz :D

a ja wiem gdzie w necie znaleźć numer do pizzeri,,,
    ;)

iwcia77, Sabina, BISCA, kapturnica, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    mówisz, że Iwa to obsrajduchy?

i hehe, oba nasze takie raczej puchate ;)

mój waży juz 5100 gram..
    czytałam, że dziecko podwaja wagę w czwartm miesiącu
    mój podwoił w drugim..
    i to nie jest jego ostatnie słowo.. ;)
    moj z waga na razie przystopowal - 10 kg , chyba buduje zwoje mozgowe i nie idzie mu w mase ;D

kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Sabina :-D , jeszcze chyba Dorbie to nasz czwarta siostra!
    O, tak!!! Zdecydowanie tak, jeśli chodzi o moja mamę :-)

Pisalam Wam, jak do mnie zadzwoniła z zaptaniem czy złożyłam życzenia synowi na iemininy? Chyba pisałam.
    Od wczoraj broń zawieszona. Jakaś milutka jest i się nadmiernie nie wypytuje.

A jeśli chodzi o jedzenie, to futruje Huberta od zawsze. Kuba to się buntuje, a Hubi grzecznie zjada i prawie wymiotuje. Futrowała go jak był malutki. Dobrze, ze z nami nie mieszka, bo nie wiem co by było.
    Szkoda mówić. Tylko mi zawsze narobi bałaganu w kuchni, potem tydzien doprowadzamy kuchnię do ładu po jej pobycie. I przygotowuje, połowa jej nie wyjdzie, bo jakieś eksperymenty robi i my musimy to zjadac i chwalić i myć wszystko, bo jak się narobi, to kładzie się na kanapę, nogi do góry i sprzataj człowieku. Teraz mi cięzko zmywać te gary w zlewie, bo brzuch mi przeszkadza i plecy bolą, ale to nie ważne, ona mi przyjechała pomóc ale się narobiła i zmywaj człowieku

iwcia77, Sabina, macduska, Elfik, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    o ja p... a miałam jechać kupić buty zimowe dla córy :)
    zakupy w necie welcome to :)
    Nie jedź, nawet jak dojedziesz, to nie zaparkujesz. Ja na szczęscie jechałam do Gdańska, ale i tak postałam, a na powrót jechałam wielkim łukiem przez ogródki dzialkowe i Wróblówkę

malgos741 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak mowa o nalesniorach..jak karmilam cyckiem to mi kolezanka ( ta slynna z krakowa ;D )przywiozla krokiety z kapusta i grzybami..ale ja przeklinalam ale wsadzialm je do zamrazalnika i dzis je odkopalam :D bedzie kolacja ! :D

macduska, kapturnica, Elfik, caffe, dorbie, Dziobak, BISCA, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf dotarl na ovu.Wreszcie YEEE =D
    A ja Was przebije .Moj dzis sfajdolil chybaz 12 pieluch.I na bankua mu sie jeszcze ze 2dzis.A futruje sie w dzien co chwile .Nie wiem jak on to robi ale szaleje łajza na cycku co chwile a w nocy grzecznie co 2/3godziny je.
    Elf jak mały, ma skoki rozwojowe odbijajace sie na Twojej psychice ??Bo moj to czasem daje tak po zaworach,ze mam ochote zapakowac g w paczke i wyslacna Madagaskar z napisem skażone....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:19

iwcia77, malgos741, efcia, Magda*, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak mowa o nalesniorach..jak karmilam cyckiem to mi kolezanka ( ta slynna z krakowa ;D )przywiozla krokiety z kapusta i grzybami..ale ja przeklinalam ale wsadzialm je do zamrazalnika i dzis je odkopalam :D bedzie kolacja ! :D

Ja popełniłam drożdżówki z serem. Ciasto z otrębami i siemieniem lnianym, słodzone brązowym cukrem. Właśnie dochodzą w piekarniku. :-) Pachnie.

iwcia77, kapturnica, dorbie, Elfik, Dziobak, BISCA, efcia, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wacia- fajna masz zlota torebke bez merynosa i pasnika :) wyglada jak jaki szanel :D - to taka codzienna taszka ? bo ja zlote to na bal murzynow zabieram :) teraz przy Ivo to mam worek jutowy - wszystko musi sie zmiescic a nie tylko klucze, telefon , portfel i szminka i tampon :D

kapturnica, macduska, Sabina, Elfik, Dziobak, BISCA, efcia, Magda*, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie jedź, nawet jak dojedziesz, to nie zaparkujesz. Ja na szczęscie jechałam do Gdańska, ale i tak postałam, a na powrót jechałam wielkim łukiem przez ogródki dzialkowe i Wróblówkę

i własnie dlatego byłam tam trzy razy.
    więcej ludzi w sklepie niż towaru...

iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja popełniłam drożdżówki z serem. Ciasto z otrębami i siemieniem lnianym, słodzone brązowym cukrem. Właśnie dochodzą w piekarniku. :-) Pachnie.
    ic stont :)

kapturnica, macduska, caffe, Elfik, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze powiem Wam ,ze nie zazdroszcze mamusiowych porad i przytyków.Moja w mlodosci nagrabila rowno ale teraz slowa na nia nie mozna powiedziec.Nie wpierdziela sie nie proszona . No i zaoferowala sie ze na chrzcinach zostanie jak bedziemy w kosciele i przygotuje wszystko zeby nie trzeba bylo czekac =D

iwcia77, ComeToMeBaby, dorbie, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Elf dotarl na ovu.Wreszcie YEEE =D
    A ja Was przebije .Moj dzis sfajdolil chybaz 12 pieluch.I na bankua mu sie jeszcze ze 2dzis.A futruje sie w dzien co chwile .Nie wiem jak on to robi ale szaleje łajza na cycku co chwile a w nocy grzecznie co 2/3godziny je.
    Elf jak mały, ma skoki rozwojowe odbijajace sie na Twojej psychice ??Bo moj to czasem daje tak po zaworach,ze mam ochote zapakowac g w paczke i wyslacna Madagaskar z napisem skażone....
    no wiesz! Renek ma urodziny za chwile - mialaby prezent a ty go do Afryki chcesz wyslac ! ;D

kapturnica, Elfik, BISCA, efcia, moremi, Reni lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wiesz! Renek ma urodziny za chwile - mialaby prezent a ty go do Afryki chcesz wyslac ! ;D
    Nie wiem czy takiego marude by chciala.Potrafi mnie zmeczyc...

I jeszcze sie pozale ,ze moj maz jutro wyjezdza.Ehhh sie mi dzis samo jakos plakalo ,ze tyle mi pomagal i teraz spadnie to na mnie.Starszy obiecal pomagac ale wiecie jak to z nastolatkami jest. Takze pewnie jutro tez porycze troche i bede robic swoje..Chu333owe to wszystko czasem....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:25

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    A Wacia- fajna masz zlota torebke bez merynosa i pasnika :) wyglada jak jaki szanel :D - to taka codzienna taszka ? bo ja zlote to na bal murzynow zabieram :) teraz przy Ivo to mam worek jutowy - wszystko musi sie zmiescic a nie tylko klucze, telefon , portfel i szminka i tampon :D

Nie, codzienną mam niebieską. Ta od wielkiego dzwonu. Szyku zadaję. :-)

Ona złoty ma tylko ten łańcuch przy raczkach. Reszta szaro-brazowo-czarna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:25

kapturnica, iwcia77, Dziobak, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie dawaj tego dziecku do szkoły bo go zamkną w ciupie :-P

iwcia77, dorbie, macduska, Elfik, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi- Iwo musi intelektualista byc :) juz ksiazki :-o moj dopiero teraz rzuci okiem na jakas , nawet jej nie dotknie i dalej idzie :(

dorbie, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem czy takiego marude by chciala.Potrafi mnie zmeczyc...

I jeszcze sie pozale ,ze moj maz jutro wyjezdza.Ehhh sie mi dzis samo jakos plakalo ,ze tyle mi pomagal i teraz spadnie to na mnie.Starszy obiecal pomagac ale wiecie jak to z nastolatkami jest. Takze pewnie jutro tez porycze troche i bede robic swoje..Chu333owe to wszystko czasem....

Kapta kurcze, współczuję rozstań z mężem.

dorbie, Elfik, BISCA, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Daj przepis :-)

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kapta kurcze, współczuję rozstań z mężem.
    Ja też współczuje... :-(

Elfik lubi tę wiadomość

‹‹ 12116 12117 12118 12119 12120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ