35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Daj przepis
Tylko dodałam siemienia i zamiast miodu 150 gramów cukru trzcinowego.
A Ty daj namiar na te cynamonowe co piekłaś niedawno. Gdzies mi się zapodział przepis.qWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:31
dorbie lubi tę wiadomość
-
Kapta, bierz się w garść. Gdzie twoje glany?
Najgorsze, wydaje mi się, już za tobą. No i nie zostajesz bez pomocy. Dasz spokojnie radę. Najwyżej będziesz Maxa codziennie pacyfikowaćkapturnica, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElf czy ja już pisałam że masz sliczego synka? Nie? To pisze. Śliczny. Cudny.
Wzielabym, ale wiesz, ja będę mieć córkę. Jestem w 21 dniu ciąży, bzyk 2 dniu przed owulka. Dziewucha jak.nic! I tej wersji sie trzymam do środy. Bo wtedy mnie krew zaleje
kapturnica, iwcia77, BISCA, Elfik, macduska, efcia, Mimbla, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:http://www.mojewypieki.com/post/drozdzowki-z-bialym-serem
Tylko dodałam siemienia i zamiast miodu 150 gramów cukru trzcinowego.
A Ty daj namiar na te cynamonowe co piekłaś niedawno. Gdzies mi się zapodział przepis.qmacduska lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta kurcze, współczuję rozstań z mężem.
Sabina, iwcia77, Elfik, macduska, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, bierz się w garść. Gdzie twoje glany?
Najgorsze, wydaje mi się, już za tobą. No i nie zostajesz bez pomocy. Dasz spokojnie radę. Najwyżej będziesz Maxa codziennie pacyfikować
Ps. a glany przejal moj syn.Mlody juz wyczail sobie niezle tutaj http://rockmetalshop.pl/search.php?filter_sizes=&filter_traits%5B1330078969%5D=1344249632&filter_producer=&filter_traits%5B1315565097%5D=&filter_traits%5B1277111879%5D=&filter_bestseller=&filter_promotion=ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Elfi- Iwo musi intelektualista byc
juz ksiazki :-o moj dopiero teraz rzuci okiem na jakas , nawet jej nie dotknie i dalej idzie
caffe, iwcia77, Elfik, efcia, Mimbla, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Co do czytania. Adas wzial sobie dzis 3 ksiazeczki z obrazkami, Brzechwe i 30 dni ( magazyn o Gdansku i Pomorzu, moj ukochany ). I ten ostatni ogladal najdluzej, szczegolnie artykul o Gunterze Grassie
iwcia77, Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Co do czytania. Adas wzial sobie dzis 3 ksiazeczki z obrazkami, Brzechwe i 30 dni ( magazyn o Gdansku i Pomorzu, moj ukochany ). I ten ostatni ogladal najdluzej, szczegolnie artykul o Gunterze Grassie
-
Sabina wrote:Elf czy ja już pisałam że masz sliczego synka? Nie? To pisze. Śliczny. Cudny.
Wzielabym, ale wiesz, ja będę mieć córkę. Jestem w 21 dniu ciąży, bzyk 2 dniu przed owulka. Dziewucha jak.nic! I tej wersji sie trzymam do środy. Bo wtedy mnie krew zaleje
Sabinka, świetny był tekst Simby, a propoś zaślepienia matek co do urody dziyeci...
ja mam mało hrmonów żeńskich, bo mnie niestety nie zaślepia...
mój nie ma skoków rozowjowych chyba, tylko walczy z jelitami co chwilę..jak się tyle je to nie dziwne. miny jakie przy tym robi - bezcenne)))))0
Kapta, wiem co przezywasz, tzn potrafię to sobie wyobrazić. Samemu cięzko, nawet jak ktoś jest w domu, to sama świadomośc, że mozna komuś oddać dziecia na chwilę to duzo..
mój dpiero teraz zaczął bywać w domu, akcja świecka szkoła, potem wybory..
teraz jest wieczorami i jest różnica.
na ten przykład teraz małż nosi Iwo a ja do Was piszę.
ps, jak kogoś razi brak polskich znaków i literówki, większość dziś pisżę jedna ręką z dzieciem na cycu, zatem le luz...kapturnica, Sabina, iwcia77, caffe, Dziobak, Magda*, macduska, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wacia powiem Ci ,ze tym razem jak juz jest maly to boli bardzo.Ale co zrobie?/Na miejscu pracy nie znajdzie , a jak znajdzie to za takie grosze ,ze mops bedzie musial mi na chleb dolozyc ehh
kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny