35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to po co chcesz powtarzać badania? nie pamiętam, jakie miałaś wyniki - ale jeśli z Twojej strony wszystko było ok - to po co to badać znowu? Suplementuj lepiej chlopa...za kasę swoich badań kup mu z kg orzechów brazylijskich, L-karnitynę i inne cuda...
to.może i nie ma sensu... A chłop łyka salfazin,kawa foliowy,Wit C, D i E. Dba o siebie
mam nadzieję że te jego starania coś zmajstruja
Bozia3, BISCA, moremi, Elfik, dorbie, macduska, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja nie cierpię sportowych spadochronów. Robią z cycków plaskacze.
Z drugiej strony trzymają świetnie i sobie człowiek cyckami zębów nie wybije podczas ćwiczeń.
To jesetem normalna. Myslalam, ze tylko z moich.
Dobry
Leje no.
Morek 0 days left. Ja nie wiem, ze maly sie Ciebie nie slucha. Juz widac, ze bedziesz w grupie Chooj nie matka.
Sabina, BISCA, moremi, Elfik, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bozia3 wrote:też mi się tak wydaje...choć w sumie nigdy nie próbowałam - a tak wiele osób sobie chwali, że może trzeba się skusić...
Bry!Bozia3, Mimbla, BISCA, moremi, dorbie, macduska, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
odkrycie powołania - ważna rzecz.....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9d13a9a4773.jpgcaffe, Sabina, Reni, Mimbla, sandra80, BISCA, moremi, Elfik, Dziobak, dorbie, paszczakin, Magdala, macduska, anna maria, efcia, iwcia77, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mega, Niuta, Magda*, mama78, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia dawaj go mnie
Ja go zamawiałam!
Jejuśki i jeszcze sprząta! Skarb nie dziecko!caffe, Sabina, Mimbla, Bozia3, BISCA, moremi, Dziobak, dorbie, paszczakin, macduska, efcia, iwcia77, pierwiastka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Morkowy mąż przywiózł Morkę do szpitala. Na izbie przyjęć go wypytują:
- Kapcie ma?
- Ma.
- Szlafrok ma?
- Ma.
- Pościel ma?
- Ma.
- Materac, koc, poduszka?
- Ma.
- Doskonale. A kim jest ten gość w białym kitlu, który stoi obok pana żony?
- Lekarza też własnego przywieźliśmy - a nuż u was nie ma?Sabina, Mimbla, Bozia3, sandra80, BISCA, moremi, kapturnica, Elfik, Dziobak, dorbie, Magdala, macduska, efcia, iwcia77, pierwiastka, ComeToMeBaby, Mega, satori, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Ja sobie we wtorek idę powtórzyć biocenozę z posiewami, żeby się do transferu podleczyć w razie czego
. Mam nadzieję że nic tam nie wyjdzie, bo przeca po drodze mam scratching...
echmoremi, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia dawaj go mnie
Ja go zamawiałam!
Jejuśki i jeszcze sprząta! Skarb nie dziecko!
Bierzesz całość?BISCA, Reni, Elfik, dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja też mam kilka. Najpierw miałam markowe, jakieś najki i inne. Ale potem odkryłam, że Decathlon ma super i w dobrych cenach. Tylko trzeba mierzyć, bo te rozmiary to jakieś misterium jest.
Bry!
100 % zgoda. Tez mam z Decathlona. Fajna cena. Dodam, ze sportuje sie 3 razy w tygodniu (z zalem musze zaczac przestac) i nie jestem w grupie Teresek
Bozia3, moremi, Dziobak, macduska, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:najdroższa chyba femara, tak mi gin mówił, ja mam aromka, ale popytaj jeszcze w aptece bo jest jeszcze letrozol apotex
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Przy IVF zakladaja, ze morfologia wazna rok a hormony 6 miesiecy.
Zrob hormony
mi właśnie ginka zleciła powtórzenie wszystkich badań
grudzień tuż tuż
ale najpierw ubiorę choinkęBISCA, Mimbla, Sabina, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale do kolekcji dokładam dwa koty (w tym jeden oryginalny brytyjski, który od rana śpiewa i załatwia się jak to przystało na faceta - na śmierdząco bogato), które niszczą mi wszystkie możliwe ściany....a kotka jak się wkurzy - to i do butów naleje...
Bierzesz całość?
biorę rosołu z kociny jeszcze nie jadłamMimbla, Bozia3, sandra80, Dziobak, Elfik, paszczakin, macduska, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mi właśnie ginka zleciła powtórzenie wszystkich badań
grudzień tuż tuż
ale najpierw ubiorę choinkę
Mozesz juz zrobic badanie, jak masz skierowanie. Bedziesz miala wszystkie wyniki na wizycie. A moze sie okazac, ze bedziesz musiala sie zaszczepic ? Ja tak mialam. Po badaniach okazalo sie, ze nie mialam przeciwcial na odre. Musialam sie zaszczepic i czekac chyba 2 miesiace. Zreszta, po szczepionce okazalo sie ze jestem w ciazy. Ginka z kliniki robila wywiad w przeroznych zrodlach i powiedziala, ze szczepionka nie powinna zaszkodzic ciazy. Inofrmacja zbedna, bo to byla CP
W kasdym razie, moze lepiej zrobic wszystkie badanie juz teraz i byc w gotowosci.
W styczniu masz byc w ciazy.