35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja mam jeden i tez sobie chwale .Nie niecie cycow i fajnie je trzyma w ryzach
A ja nie cierpię sportowych spadochronów. Robią z cycków plaskacze.
Z drugiej strony trzymają świetnie i sobie człowiek cyckami zębów nie wybije podczas ćwiczeń.Sabina, kapturnica, Aasiula, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja nie cierpię sportowych spadochronów. Robią z cycków plaskacze.
Z drugiej strony trzymają świetnie i sobie człowiek cyckami zębów nie wybije podczas ćwiczeń.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tu masz różne wersje - bardziej eksluzywne lub mniej..bo raczej funkcjej porównywalne...
a cała seria nazywa się Philips Sonicare
http://www.sonicare-sklep.pl/pl/c/Szczoteczki-soniczne/60
dzieki! -
efcia wrote:Bry
Pierwiastka łącze sie bólui ja mam chorego chopa w domu
szjet i to na wekend - oj to bedzie baaaardzooo wyczerpujacy wekend
ja mam to samo niestety tyle że my oba niezbyt zdrowe, ja chora monsz chorszy
trzymaj siem kobieto i zdrowia dla maużaefcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnymacduska wrote:A ja nie cierpię sportowych spadochronów. Robią z cycków plaskacze.
Z drugiej strony trzymają świetnie i sobie człowiek cyckami zębów nie wybije podczas ćwiczeń.Ale wygodnie mi, to fakt
cieszę się, bo wszystkie były na.mnie za krótkie a ten nie
macduska, malgos741, Aasiula, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja nie cierpię sportowych spadochronów. Robią z cycków plaskacze.
dobre sportowe nie robia.. raczejnie jestem pewna na 100%, bo sportu nie uprawiam
macduska, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:przecie chop zawsze chorszy
dziekuje i wam zdrowka
znam tę prawidłowość ale cieszem siem że nie trup
ale do takiego chorasa w domu to trza mieć zdrowie jednakefcia, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Dziń dybry,
wczoraj u lekarza same dobre wieści, A. nie musi póki co nosić okularów, bo wada się wyzerowała
A po powrocie taka sytuacja:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/52263ba44ac7.jpg
Sabina, malgos741, paszczakin, macduska, Aasiula, Mimbla, efcia, Dziobak, Magdala, BISCA, moremi, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mam pytanie. W lutym robilam badania. Powtórzyć? Co sądzicie?
ps. witam się w piątunioSabina, Mimbla, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Iwcia tą kreatyninę to na pewno ze krwi, muszą sprawdzić pracę nerek przed podaniem kontrastu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:23
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:paszcza jakiej firmy sportowe byś poleciła?
Bozia, ty mieszkasz w miesice, gdzie sklepow stanikowych porzadnych pod dostatkeim. Wszytko zalezy od biustu- ja bym sobie wziela Freya Active, bo mi pasuje ta firma
a niektore dziewczyny chwala nieziemsko Shock Absorber
Najlepiej zmierzyc. Tu mapa sklepow, w ktorych jest wiekszy wybor rozmiarow, zawsze mozna zadzwonic, zapytac..
http://stanikowamapa.prv.pl/moremi lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobre wieści Sandra
A możesz przypomnieć który letrozol był tańszy?
najdroższa chyba femara, tak mi gin mówił, ja mam aromka, ale popytaj jeszcze w aptece bo jest jeszcze letrozol apotexSabina lubi tę wiadomość