Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nie no, chyba nie kit. Tez działa. Tylko to nie bardzo w naszym stylu, u mnie dziec pada z zachichrania,wykulany na naszym łóżku.
    Potem wędruje do swojego i tam już sam sobie zasypia, ja wtedy z reguły na forum na łóżku obok. On sobie od czasu zaśpiewa, zaśmieje, albo wyda mamuci ryk i z reguły po 10 min śpi.
    Czasami chichocze jeszcze przez sen..
    O, to u mnie podobnie, z tym że odwrotnie. ;-)
    Dziec po kąpieli wędruje do łóżka, tam zaczyna się czytanie. Potem mleczny cyc, kołysanka, jakieś opowiadano, co się w ciągu dnia wydarzyło. I teraz są 2 scenariusze, w zależności od tego, kto usypia. Jeśli ja, to często przy cynku, jeśli ociec- to tupanie stopek po podłodze słyszę jeszcze długo. ;-) Jakoś to ich usypianie lekko aktywniejsze jest.

iwcia77, moremi, Bozia3, Mega, ania.g, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Macduska ośmielam się przypomnieć, że obiecałaś pokazać torebkę.
    A jej ciągle tu nie ma.
    To nie takie proste. Muszę kompa uruchomić.
    Jutro. :-)

Edit. A nie. Jednak dzisiaj. Udało się wrzucić fotkę z tableta.

http://iv.pl/images/39888582860731933715_thumb.jpg

Tochę może jarmarczna ale ma coś w sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 23:36

iwcia77, Dziobak, Magdala, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, ania.g, pierwiastka, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bry wieczor babki ;D
    Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilam divers2269.gif

Mam nadzieje, ze Asiula mi wybaczy. :-)

Cofam sie w celach edukacyjnych. Czasami perelka sie ostanie. Bo ciagle kasujecie I kasujecie. :-)

iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, oczywiście że ma coś w sobie :)

Na oko, to jest taki praktyczny pojemny rozmiar, więc zmieścisz w niej nawet zlew kuchenny jak będzie trzeba ;-). (Mój małż zawsze pyta jak mam duzą torbę gdzieś, czy zapakowałam zlew kuchenny).

moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Macduska, oczywiście że ma coś w sobie :)

Na oko, to jest taki praktyczny pojemny rozmiar, więc zmieścisz w niej nawet zlew kuchenny jak będzie trzeba ;-). (Mój małż zawsze pyta jak mam duzą torbę gdzieś, czy zapakowałam zlew kuchenny).
    Ona paśnik dla merynosa tylko musi zmieścić ;-)

iwcia77, Mimbla, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek- juz ? ;D

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Morek- juz ? ;D
    Nie. Toto nie lubi żadnych nacisków i chyba mu się ten szósty nie podoba ;-)
    W każdym razie my już gotowi :-)

Bry :-)

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, malgos741, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Moremi powodzenia!!!

efcia, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.
    Widze zUo dalej w natarciu.Pamietac o olewaniu .....

Moremi jeszcze nie rodzisz? =D

Mega, Natka_79, nick nieaktualny, iwcia77, efcia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dobry.
    Widze zUo dalej w natarciu.Pamietac o olewaniu .....

Moremi jeszcze nie rodzisz? =D
    Ale palce świerzbią.... ;)
    Bry
    Ja mam dzisiaj na wieczor wychodne, idę sie odstresować przy dobrym żarciu, dobrym alkoholu i w dobrym towarzystwie :)
    Miłego

Moremi - kciuki zacisniete <3

kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, efcia, malgos741, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Wpadłam popatrzeć czy jakieś newsy są. Moremi, co jesli dakej Toto nie bedzie chciał wyjsć??

Mnie dzis rano cos wyszlo i teraz myśle czy to juz czop czy jeszcze nie...
    Miłego dnia!!!
    P.s. Kapta, jakby co to smsa napisze ;)

kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, efcia, malgos741, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka no jasne =D

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    no wienc w domu dalej armagiedon a chuop nawet do dochtora poszedł to musi być źle, czekam czy wróci sam czy w asyście jakich noszowych

widze że weekend się zapowiada z wrażeniami zaciskam co się da żeby wszystko gładko poszło :)

co do ovulacjów to moja tym razem speedy gonzales i już dawno była w odwiedzinach, nie dość że bez zapowiedzi to jeszcze drzwi za sobom nie pozamykała i choróbsko mnie zaatakowało, obraziłam siem na niom za takie numery

miłego, idę ponadrabiać

nick nieaktualny, efcia, Magdala, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Morka? <3

Niestety ominęło mnie wczorajsze rzucanie zlem, mój dziecka ostatnio skutecznie mnie usypia ;) drogie Bravo czy jestem w cionzy? ;)

iwcia77, pierwiastka, efcia, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie . dzis dzien wariata. ivo do tesciowej (3 km) , ja do doktora rodzinnego po skierowanie na karnityne (10 km) i do labo (10km) z labo do tesciowej ( 7 km) i do domu ( 3 km)...no to se pojezdze po Padwie i do okola :(..dobrze , ze chociaz nie pada :)

nick nieaktualny, efcia, malgos741, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam
    Morka? <3

Niestety ominęło mnie wczorajsze rzucanie zlem, mój dziecka ostatnio skutecznie mnie usypia ;) drogie Bravo czy jestem w cionzy? ;)

Jesteś. Bankowo. :-)

Bry.

nick nieaktualny, kapturnica, efcia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jesteś. Bankowo. :-)

Bry.
    Dziękuję Pani doktor :)

nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    melduje sie . dzis dzien wariata. ivo do tesciowej (3 km) , ja do doktora rodzinnego po skierowanie na karnityne (10 km) i do labo (10km) z labo do tesciowej ( 7 km) i do domu ( 3 km)...no to se pojezdze po Padwie i do okola :(..dobrze , ze chociaz nie pada :)

To będziesz miała dzień z życia Waci. :-)

Ja mam wszędzie daleko. Powodzenia!

nick nieaktualny, Magdala, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kcialam się pochwalić :) kupiłam sobie wczoraj biustonosz sportowy :) A w moim rozmiarze to nie jest proste ;)

kapturnica, pierwiastka, Bozia3, nick nieaktualny, efcia, malgos741, Magdala, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kcialam się pochwalić :) kupiłam sobie wczoraj biustonosz sportowy :) A w moim rozmiarze to nie jest proste ;)
    Ja mam jeden i tez sobie chwale .Nie niecie cycow i fajnie je trzyma w ryzach =D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 12104 12105 12106 12107 12108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ