35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Nie no, chyba nie kit. Tez działa. Tylko to nie bardzo w naszym stylu, u mnie dziec pada z zachichrania,wykulany na naszym łóżku.
Potem wędruje do swojego i tam już sam sobie zasypia, ja wtedy z reguły na forum na łóżku obok. On sobie od czasu zaśpiewa, zaśmieje, albo wyda mamuci ryk i z reguły po 10 min śpi.
Czasami chichocze jeszcze przez sen..
Dziec po kąpieli wędruje do łóżka, tam zaczyna się czytanie. Potem mleczny cyc, kołysanka, jakieś opowiadano, co się w ciągu dnia wydarzyło. I teraz są 2 scenariusze, w zależności od tego, kto usypia. Jeśli ja, to często przy cynku, jeśli ociec- to tupanie stopek po podłodze słyszę jeszcze długo.Jakoś to ich usypianie lekko aktywniejsze jest.
iwcia77, moremi, Bozia3, Mega, ania.g, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Macduska ośmielam się przypomnieć, że obiecałaś pokazać torebkę.
A jej ciągle tu nie ma.
Jutro.
Edit. A nie. Jednak dzisiaj. Udało się wrzucić fotkę z tableta.
http://iv.pl/images/39888582860731933715_thumb.jpg
Tochę może jarmarczna ale ma coś w sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 23:36
iwcia77, Dziobak, Magdala, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, ania.g, pierwiastka, efcia, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bry wieczor babki
Ja pidrole zasnelam na kanapie i snilo mi sie ze mnie lew wpierdala o kurwa cala mokra sie obudzilam
Mam nadzieje, ze Asiula mi wybaczy.
Cofam sie w celach edukacyjnych. Czasami perelka sie ostanie. Bo ciagle kasujecie I kasujecie.iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Macduska, oczywiście że ma coś w sobie
Na oko, to jest taki praktyczny pojemny rozmiar, więc zmieścisz w niej nawet zlew kuchenny jak będzie trzeba. (Mój małż zawsze pyta jak mam duzą torbę gdzieś, czy zapakowałam zlew kuchenny).
moremi, Sabina, Mega, macduska, efcia, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Macduska, oczywiście że ma coś w sobie
Na oko, to jest taki praktyczny pojemny rozmiar, więc zmieścisz w niej nawet zlew kuchenny jak będzie trzeba. (Mój małż zawsze pyta jak mam duzą torbę gdzieś, czy zapakowałam zlew kuchenny).
iwcia77, Mimbla, moremi, kapturnica, macduska, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Morek- juz ?
W każdym razie my już gotowi
BryMega, iwcia77, macduska, efcia, malgos741, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dobry.
Widze zUo dalej w natarciu.Pamietac o olewaniu .....
Moremi jeszcze nie rodzisz?
Bry
Ja mam dzisiaj na wieczor wychodne, idę sie odstresować przy dobrym żarciu, dobrym alkoholu i w dobrym towarzystwie
Miłego
Moremi - kciuki zacisnietekapturnica, Sabina, iwcia77, macduska, efcia, malgos741, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Czesc,
Wpadłam popatrzeć czy jakieś newsy są. Moremi, co jesli dakej Toto nie bedzie chciał wyjsć??
Mnie dzis rano cos wyszlo i teraz myśle czy to juz czop czy jeszcze nie...
Miłego dnia!!!
P.s. Kapta, jakby co to smsa napiszekapturnica, Sabina, iwcia77, efcia, malgos741, Magdala, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
no wienc w domu dalej armagiedon a chuop nawet do dochtora poszedł to musi być źle, czekam czy wróci sam czy w asyście jakich noszowych
widze że weekend się zapowiada z wrażeniami zaciskam co się da żeby wszystko gładko poszło
co do ovulacjów to moja tym razem speedy gonzales i już dawno była w odwiedzinach, nie dość że bez zapowiedzi to jeszcze drzwi za sobom nie pozamykała i choróbsko mnie zaatakowało, obraziłam siem na niom za takie numery
miłego, idę ponadrabiaćSabina, efcia, Magdala, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
melduje sie . dzis dzien wariata. ivo do tesciowej (3 km) , ja do doktora rodzinnego po skierowanie na karnityne (10 km) i do labo (10km) z labo do tesciowej ( 7 km) i do domu ( 3 km)...no to se pojezdze po Padwie i do okola
..dobrze , ze chociaz nie pada
Sabina, efcia, malgos741, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:melduje sie . dzis dzien wariata. ivo do tesciowej (3 km) , ja do doktora rodzinnego po skierowanie na karnityne (10 km) i do labo (10km) z labo do tesciowej ( 7 km) i do domu ( 3 km)...no to se pojezdze po Padwie i do okola
..dobrze , ze chociaz nie pada
To będziesz miała dzień z życia Waci.
Ja mam wszędzie daleko. Powodzenia!Sabina, Magdala, BISCA, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny