35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Moze pobaw sie w zwierzyniec :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9779ee6efeed.jpg
jak tak to nie sprzątają i pełno zwłok zalega na parapetach
to akurat dzisiaj musiało być posprzątane
BISCA, ComeToMeBaby, Bozia3, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:po uj mi wiedziec, ktore drzewo najwyzsze? Jak je przytna, to najwyzsze nie bedzie..
tu lepszy kliz
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/13,129662,5627,urodziles-sie-w-prl-u-na-pewno-wiesz-do-czego-sluza-te.html
9/9, zatrzymalam sie na sekunde tylko na jednym...
hhaa ja też 9/9
zmylił mnie ten notatnik na numery, bo niewyraźnyiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dusienka, ta obecną mam z Agata i rozważam kupno takiej samej, bo tapicer mnie zabił wyceną..
ale tam mają na allego fajną cenę, mniejszą niż płaciłam w Agata, zresztą w Agata już mojego narożnika nie ma,,
dojdzie do tego, że jednak zdecyduje się na tapicera.
Obejrzałam trylion kanap w sieci, i wyszło mi, że moja jednak najfajniejsza.
Gdybym miała hektary salonu, to ho ho ho...
ale po zabudowaniu go z dwóch stron regałami z książkami potrzebuje czegoś małego..
W pierwszej wersji miałam też zabudować trzecią ścianę regałem z wycięciem na tv, ale małż się nie zgodził..
może miał rację...
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
http://deser.gazeta.pl/deser/13,143462,6086,czy-powinienes-wyjsc-dzisiaj-wczesniej-z-pracy-to-naprawde.html
wynik jest jednoznaczny z opuszczeniem tego miejsca, w którym się znajduję!iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik a Ty chcesz skórzany?
ja ostatnio kupowałam na allegro narożnik
potrzebowałam nie dłuższy niż 200x150, a niestety większość była 210<Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:44
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Dusienka, ta obecną mam z Agata i rozważam kupno takiej samej, bo tapicer mnie zabił wyceną..
ale tam mają na allego fajną cenę, mniejszą niż płaciłam w Agata, zresztą w Agata już mojego narożnika nie ma,,
dojdzie do tego, że jednak zdecyduje się na tapicera.
Obejrzałam trylion kanap w sieci, i wyszło mi, że moja jednak najfajniejsza.
Gdybym miała hektary salonu, to ho ho ho...
ale po zabudowaniu go z dwóch stron regałami z książkami potrzebuje czegoś małego..
W pierwszej wersji miałam też zabudować trzecią ścianę regałem z wycięciem na tv, ale małż się nie zgodził..
może miał rację...
To ja odwrotnie, mnóstwo czasu zajęło mi wyszukanie odpowiednio dużej. Tapicer nie wchodził w grę, stara ma zrujnowane sprężyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:47
-
Reni wrote:Elfik a Ty chcesz skórzany?
ja ostatnio kupowałam na allegro narożnik
potrzebowałam nie dłuższy niż 200x150, a niestety większość była 210<
no własnie nie ze skóry.bo ja kiedyś wróce do niejedzenia mięsa, i skóry naturalne omijam.
no własnie - ja ten mam 220 x 165. bo te co na allegro widziałam to zazwyczaj mają tę leżankę krótszą, np. 130, a ja takiej krótkiej nie chcę.
poka swój?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja p.. Magdala, aż mną wstrząchnęło..
to był ulubiony wierszyk mojej córki z ulubionej książeczki, trzy razy każdego wieczora, siedem dni w tygodniu..
szczególnie mną wstrząchał uderzając w moją wrażliwość społeczną "a pastuszek mały bosy chudą krówkę gna.."
muszę spalić tą książkę zanim Iwo ją odnajdzie..
To mi przypomnialo jak kiedys bylam na imprezie u kolezanki tez z Londynu, ktora wyszla za anglika, ktory zaprosil swoich znajomych roznych ras.
Zeby nie isc empty handed zanioslam murzynka i obwiescilam radosnie Upieklam murzynka!
Jak oni sie glowili zeby to politycznie poprawnie przetlumaczyc obecnym tam murzynkom.
Od tego czasu zawsze pieczenie murzynka mnie bawi.Reni, Elfik, paszczakin, BISCA, Bozia3, Sabina, Mimbla, iwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.