35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem!!!
Mamy to!!!
Kwalifikacja plus stymulacja od nowego cyklu.normalnie nie wierzę. Będzie się działo
Mimbla, iwcia77, Sabina, satori, Aasiula, macduska, BISCA, ania.g, ivf-ivf, beates, Elfik, Bozia3, caffe, kapturnica, krycha.stara, gretka, efcia, Dziobak, Reni, Mega, malgos741, pierwiastka, Magdala, dorbie, mama78, Jastra, paszczakin, sandra80 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jestem!!!
Mamy to!!!
Kwalifikacja plus stymulacja od nowego cyklu.normalnie nie wierzę. Będzie się działo
CudownieGratulacje ! No widzisz, to była czysta formalność
!!!
Bardzo się cieszę)
Należało Wam się i tyle !
ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj na sali w szpitalu byłyśmy we 4. Ja i dziewczę w moim wieku tylko na 1 dzień(usunięcie polipa), kobieta 50-letnia z wielką torbiela i 26-latka, która drugi raz roniła. Jak mi jej bylo szkoda
w lipcu miała ciążę pozamaciczna, teraz puste jajo płodowe. Biedna. Ale na szczęście dostala tabletki, nie miała lyzeczkowania. Śmiały się ze mnie ze jestem jak encyklopedia, ona się pytała, ja starałam się doradzić. Umowilam się z nią, ze spotykamy się we wrześniu na porodowce
chyba dopiero wtedy w koncu sie uśmiechnęła i powiedziala ze jestesmy umówione
Mimbla, Aasiula, macduska, ania.g, BISCA, Elfik, Bozia3, iwcia77, caffe, kapturnica, efcia, Mega, malgos741, pierwiastka, Magdala, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Jestem!!!
Mamy to!!!
rodziny we wrześniu?
ComeToMeBaby, Mimbla, Aasiula, BISCA, Elfik, iwcia77, kapturnica, efcia, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
Menopur i cetrotide, antagonista, IMSI witryfikacja zarodków w 5dobie.
Taki jest planmacduska, Aasiula, Mimbla, Sabina, satori, ania.g, iwcia77, Elfik, caffe, kapturnica, krycha.stara, gretka, Reni, malgos741, Mega, Magdala, pierwiastka, mama78, megan8, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Menopur i cetrotide, antagonista, IMSI witryfikacja zarodków w 5dobie.
Taki jest plan
Fajnie z IMSI. Bardzo fajnie nawet.
ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, BISCA, Bozia3, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no Kometa ! fju fju ! zaj..scie! ma sie ta sile przebicia
, wdziek i urok
Sabcia - ciesze sie , ze drogi jajeczne sa odkorkowaneczekam teraz na blyskawiczna ciaze
Reni - moj Sylwester bedzie wygladal tak :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/907af3595161.jpg
Sabina, satori, Aasiula, BISCA, Mimbla, ania.g, Bozia3, Elfik, ivf-ivf, Reni, ComeToMeBaby, pierwiastka, megan8, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sabina dostałaś w szpitalu łóżko? Wow!
U mnie cały boży dzień na plastikowym krzesełku.personel super
I i nawet obiad dostałam! Schabowy byłsatori, macduska, Aasiula, iwcia77, Elfik, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no Kometa ! fju fju ! zaj..scie! ma sie ta sile przebicia
, wdziek i urok
Sabcia - ciesze sie , ze drogi jajeczne sa odkorkowaneczekam teraz na blyskawiczna ciaze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/907af3595161.jpgSabina, iwcia77, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no Kometa ! fju fju ! zaj..scie! ma sie ta sile przebicia
, wdziek i urok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/907af3595161.jpgwolę posiedzieć przed kominkiem z mężem, pobawić się z córką
nie lubię imprez
Zwłaszcza ze mój stosunek do Sylwestra jest raczej letni. Nigdy go nie swietowalam ani nie przezywalam; )Aasiula, ania.g, iwcia77, Elfik, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny