35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytam, czytam i znów mi się posty urwały
Paszcza, my mamy ekspres de'longhi chyba ec221. W każdym razie ma 15 bar, jest kolbowy, na kawę mieloną i kapsułki( my tylko mielona), świetnie spienia mleko. Kosztował ok 500 zł. Młynek do kawy kupiliśmy osobno za grosze bo ekspres z opcją mielenia to już sporo drożej. Robi espresso, cappuccino, late i całą resztę.
Używamy go od ponad roku codziennie i działa cały czas taj samo dobrze. Polecam.Mimbla, iwcia77, Sabina, Bozia3, Elfik, BISCA, Mega, megan8, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
za pol godziny jade do domu. Glodna. Ciekawe co bedzie dobrego na kolacje ?
Wczoraj 14-letni syn mojego (ktory dla przypomnienia jest u nas na "pelny etate" od wrzesnia) upiekl ciasto
Ot, tak. Sam od siebie. Mial taka zachcianke. Slodkie, co nie ?ania.g, beates, iwcia77, Mimbla, Sabina, macduska, satori, Elfik, ivf-ivf, caffe, gretka, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No. Ja już leżę. Córka źle się czuje i chce żeby z nią być. Zobaczymy co się wykoci
A jutro na obiad będzie fasolka po bretońsku. Już zalałam fasolę
u mnie to oznaczałby odkręcenie słoika...iwcia77, Bozia3, macduska, Sabina, caffe, kapturnica, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:za pol godziny jade do domu. Glodna. Ciekawe co bedzie dobrego na kolacje ?
Wczoraj 14-letni syn mojego (ktory dla przypomnienia jest u nas na "pelny etate" od wrzesnia) upiekl ciasto
Ot, tak. Sam od siebie. Mial taka zachcianke. Slodkie, co nie ?
Cudowne.ivf-ivf, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To jak i mój
wolę posiedzieć przed kominkiem z mężem, pobawić się z córką
nie lubię imprez
Zwłaszcza ze mój stosunek do Sylwestra jest raczej letni. Nigdy go nie swietowalam ani nie przezywalam; )Elfik, Sabina, kapturnica, BISCA, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:To jak i mój
wolę posiedzieć przed kominkiem z mężem, pobawić się z córką
nie lubię imprez
Zwłaszcza ze mój stosunek do Sylwestra jest raczej letni. Nigdy go nie swietowalam ani nie przezywalam; )
Macie kominek?
<zzieleniała z zazdrości>iwcia77, ania.g, Sabina, Aasiula, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Czytam, czytam i znów mi się posty urwały
Paszcza, my mamy ekspres de'longhi chyba ec221. W każdym razie ma 15 bar, jest kolbowy, na kawę mieloną i kapsułki( my tylko mielona), świetnie spienia mleko. Kosztował ok 500 zł. Młynek do kawy kupiliśmy osobno za grosze bo ekspres z opcją mielenia to już sporo drożej. Robi espresso, cappuccino, late i całą resztę.
Używamy go od ponad roku codziennie i działa cały czas taj samo dobrze. Polecam.
Czyli Twój jest trochę tańszy od naszego Kenwooda który kosztował ponad 650 (latem 2015).
Zgadzam się, że najlepiej młynek mieć osobno.
Nasz ekspres jest przy tym tylko na kawę mieloną albo "saszetki" cokolwiek to znaczy. Saszetek nie używam, jakoś niefajnie to brzmi. Pewnie smakują papierem.
Sabina, ania.g, Aasiula, macduska, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kometa - do boju!! Idziesz jak burza....no i ten Kraków - czuję, że będzie szczęśliwy....
Poganiały, poganiały i nam się Kometka rozpędziła! Jeszcze sobie twixy machnie.Sabina, Aasiula, ania.g, Elfik, ivf-ivf, iwcia77, gretka, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, pierwiastka, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Macie kominek?
<zzieleniała z zazdrości>pięknie grzeje
I daje super atmosferę jak za oknem ziabmacduska, Aasiula, Elfik, iwcia77, beates, BISCA, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Polazlam na amazon, za rada Natki szukac ekspresa, co mi sie podoba. Po obrazkach
Znalazlam.
3200 funtow.
Faken.
Polecam , jest z pojemnikiem na mleko
Kawa pycha , ziarnista i mielona
A kawe kupuje Zavide waniliowo-orzechowa ,
Sabina, Mimbla, ania.g, iwcia77, ivf-ivf, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Sabcia- tylko , ze ja raczej z tych co lubia wyskokowe Sylwki , wiesz cekiny, piora, sztuczne rzesy, paznokcie, sztablety, wachlarze, teczowy mejkap itp , wiec taki Sylwester jak w tym roku to z nudow i zmeczenia usne
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Czyli Twój jest trochę tańszy od naszego Kenwooda który kosztował ponad 650 (latem 2015).
Zgadzam się, że najlepiej młynek mieć osobno.
Nasz ekspres jest przy tym tylko na kawę mieloną albo "saszetki" cokolwiek to znaczy. Saszetek nie używam, jakoś niefajnie to brzmi. Pewnie smakują papierem.
Mimbla, Aasiula, iwcia77, ivf-ivf, Sabina, BISCA, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySabina wrote:Mamy. Na chyba z 11 lat. Nie jest taki jak te nowe, bez marmurow, jest duży i zajmuje duuuzo pokoju ale ja go lubię
pięknie grzeje
I daje super atmosferę jak za oknem ziabania.g, iwcia77, ivf-ivf, Sabina, kapturnica, BISCA, malgos741, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość