35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Mamy. Na chyba z 11 lat. Nie jest taki jak te nowe, bez marmurow, jest duży i zajmuje duuuzo pokoju ale ja go lubię
pięknie grzeje
I daje super atmosferę jak za oknem ziabiwcia77, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja dzis zalatana ze nie wiem w co reNce wlozyc.Ale staram sie podczytywac Was
Kapta siostro u mnie to samo, ale na podczytywanie nie bylo czasu
witam wieczornieszlak to naprawde wieczór
w pracy zapie... mimo ze praca za biurkiem, to wypompowana jestem na maxa, och jak dobrze ze dzisiaj piatek
ide ponadrabiać i chyba se cos do prasowania zabiore
Edit: albo i nie bo nie doczytam do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 18:33
Aasiula, ivf-ivf, kapturnica, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kometa, serdecznie Wam gratuluje!
Jak to się mówi? Z Nowym Rokiem, nowym krokiem:-) błyskawicznie działasz.macduska, Aasiula, ivf-ivf, Sabina, caffe, BISCA, satori, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa, świetne wieści! Cos czuje ze końcówka lata i jesien beda znowu bogate w porody
Byłam na ktg i jestem zaskoczona. Zapis trwał godzinę bo położne zapomniały o mnie3 dni temu miałam jeden skurcz na 60 a dzis ich było 14 z czego 3 powyżej 100 i je czułam jako lekkie zdretwienie w brzuchu. Gin stwierdził ze zapis jest ładny, macica sie stawia. W niedziele w razie co kolejne ktg a gdyby jednak młody dalej sie zapierał to najprawdopodobniej we wtorek stawiam sie na oddziale. A byłam pewna ze sie nic nie dzieje a tu jednak cos... No to jeszcze dobę i 5h bym chciała poczekać
Widziałam takiego noworodka malutkiego, juz zapomniałam jakie to małe tuż po urodzeniuAasiula, iwcia77, Sabina, macduska, ania.g, ivf-ivf, kapturnica, beates, BISCA, satori, Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby, Mega, pierwiastka, efcia, dorbie, Elfik, mama78, Bozia3, Magda*, megan8, Jastra, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kometa, świetne wieści! Cos czuje ze końcówka lata i jesien beda znowu bogate w porody
Byłam na ktg i jestem zaskoczona. Zapis trwał godzinę bo położne zapomniały o mnie3 dni temu miałam jeden skurcz na 60 a dzis ich było 14 z czego 3 powyżej 100 i je czułam jako lekkie zdretwienie w brzuchu. Gin stwierdził ze zapis jest ładny, macica sie stawia. W niedziele w razie co kolejne ktg a gdyby jednak młody dalej sie zapierał to najprawdopodobniej we wtorek stawiam sie na oddziale. A byłam pewna ze sie nic nie dzieje a tu jednak cos... No to jeszcze dobę i 5h bym chciała poczekać
Widziałam takiego noworodka malutkiego, juz zapomniałam jakie to małe tuż po urodzeniuSabina, ania.g, Natka_79, Mimbla lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty naprawde celujesz w strzelca
odmianę chociaż w zodiaku bym chciała
choc mam obawy czy sie uda, gdy widziałam ten zapis. Co ma byc to bedzie, nie mam wpływu na to kiedy młody sie urodzi
sam wybierze, a po wtorku to juz mu gin pomoże pewnie. W kazdym razie w przeciągu nie całego tygodnia bedzie po wszystkim.
iwcia77, BISCA, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kufa wlasnie zemdlalam z wrazenia- Ivo jest Koziorozcem w ascendencie Skorpiona
- na trzezwio tego nie zniese
trudniejszy nie mogl mi sie trafic ! no i jak ja sie z nim dogadam ?
Alojz Byk z Ascendrntem w Lwie
ja Lew z ascendentem w Wadze- no i to mi sie podoba - dlatego z trygonem powietrza sie dogadujeefcia lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kufa wlasnie zemdlalam z wrazenia- Ivo jest Koziorozcem w ascendencie Skorpiona
ja Lew z ascendentem w Wadze- no i to mi sie podoba - dlatego z trygonem powietrza sie dogadujeiwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kufa wlasnie zemdlalam z wrazenia- Ivo jest Koziorozcem w ascendencie Skorpiona
ja Lew z ascendentem w Wadze- no i to mi sie podoba - dlatego z trygonem powietrza sie dogaduje
Że jak?
Po jakiemu Wy do mnie piszecie?kapturnica, ivf-ivf, iwcia77, Aasiula, malgos741, Mega, efcia, dorbie, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny