35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem , żyję choć ledwo
pracowałam od poniedziałku od 5 do 20
a dziś do 17
Co prawda jutro znowu na 5 , ale musiałam choć na chwile się zameldować
Poproszę o jakieś streszczenie tego tygodnia
Bo serio nie mam siły i czasu doczytać co się działo
AAAAAAAAAA najważniejsze Morka urodziłaBISCA, Dziobak, beates, anna maria, macduska, ania.g, malgos741, ComeToMeBaby, gretka, Mega, Magdala, pierwiastka, efcia, Aasiula, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Zadanie odrobione. Jestem wodnik w ascendencie raka.
Będzie 5 ?
A moja córka blizniakiem w ascendencie panny
Ale nadal nic z tego nie rozumiemiwcia77, beates, ania.g, BISCA, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Kkisiel ! Tesknimy.
Wczoraj o Tobie myslalam jak Magdala mowiala, ze ma juz choinke
A z nowosci :
Natka urodzi n'a dniach bo sa skurcze
Kometa podchodzi do IVF w grudniu
Mimbla transfer w grudniu
Ja jutro
Jastra je wazeline
Syn Simby umie juz pisac
Dziobak, bez zmian, wyjada chipsy dzieciom
Paszczak kupuje super expres do kawy
Kapta zmienia 50 pieluch
Lofciam Wacie
Ide n'a kolacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 20:57
beates, Kisiel, kapturnica, Alis, macduska, iwcia77, Dziobak, malgos741, Sabina, ComeToMeBaby, pierwiastka, Aasiula, efcia, Bozia3, paszczakin, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Pewne jest, ze bedzie dwoja jak sie n'a ten tychmiast n'a porodowke nie zapiszesz !
Bo nam statystyki za nizasz
Zrobione !
I chciałabym przypomnieć, ze mamy jeszcze 2 cięzarówkikapturnica, malgos741, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Byłam dziś na badaniach prenatalnych w szpitalu uniwersyteckim. Wchodzę do gabinetu, a tam tłoczy się jakichś 6 studentek. Pani doktor krótka komenda - proszę zdjąc buty, położyć się i odsłonić brzuch. No więc kładę się, a ona plotkuje sobie z kimś, a ja tak leżę z tym gołym brzuchem i obciągniętymi majtkami, a studentki nade mną wiszą... bleee
No ale póki co dziecię numer dwa jest całkiem prawidłowe. Przy odrobinie wysiłku udało się nawet znaleźc kość nosową.anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Mega, Elfik, Bozia3, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kkisiel ! Tesknimy.
Wczoraj o Tobie myslalam jak Magdala mowiala, ze ma juz choinke
A z nowosci :
Natka urodzi n'a dniach bo sa skurcze
Kometa podchodzi do IVF w grudniu
Mimbla transfer w grudniu
Ja jutro
Jesenia je wazeline
Syn Simby umie juz pisac
Dziobak, bez zmian, wyjada chipsy dzieciom
Paszczak kupuje super expres do kawy
Kapta zmienia 50 pieluch dziennie
Ide n'a kolacje
Ja też tęsknie za wami wiedźmy
Ale dalej nie wiem jak tam Morka
A chcę się dowiedzieć , bo zaraz spadam spaćiwcia77, anna maria, malgos741, Sabina, BISCA, beates, Aasiula, Elfik, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bloodflower wrote:hej Dziewczyny. Jestem 35+, za pare miesiecy 40+. 15go mialam indukowane poronienie w 7t5d. Nie wiem gdzie sie podziac
anna maria, Sabina, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Widzisz kisiel o mnie to juz nic nie napisaly ze prognoze systematycznie zapowiadam i babki upieklam
ech kolezanki
Kisiel wrote:Ja też tęsknie za wami wiedźmy
A chcę się dowiedzieć , bo zaraz spadam spaćSabina, iwcia77, macduska, kapturnica, BISCA, Aasiula, Mega, Elfik, Kisiel, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKisiel wrote:Ja też tęsknie za wami wiedźmy
A chcę się dowiedzieć , bo zaraz spadam spaćMorka miała cc, ale wszystko jest dobrze
Syn jak źrób
Kiedy wracasz?
Pusto bez Cię....iwcia77, kapturnica, anna maria, BISCA, macduska, malgos741, Mega, Elfik, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Widzisz kisiel o mnie to juz nic nie napisaly ze prognoze systematycznie zapowiadam i babki upieklam
ech kolezanki
O mnie też nic. Jednym słowem chyba nudziary z nas! Nie rodzimy, nie badamy się...iwcia77, Sabina, kapturnica, anna maria, BISCA, Mega, Kisiel, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Byłam dziś na badaniach prenatalnych w szpitalu uniwersyteckim. Wchodzę do gabinetu, a tam tłoczy się jakichś 6 studentek. Pani doktor krótka komenda - proszę zdjąc buty, położyć się i odsłonić brzuch. No więc kładę się, a ona plotkuje sobie z kimś, a ja tak leżę z tym gołym brzuchem i obciągniętymi majtkami, a studentki nade mną wiszą... bleee
No ale póki co dziecię numer dwa jest całkiem prawidłowe. Przy odrobinie wysiłku udało się nawet znaleźc kość nosową.
A zapłaciły Ci za darmowe kino?
Boszsze, mnie by trafiło... Ale co zrobić, tak jestkapturnica, iwcia77, anna maria, Alis lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Myślałam, że forum pomyliłam
gdzie wszystkie? Jedza czy dzieci robiom?
Weekend się zaczął, jupi!
Ale chyba corka mi się rozlozy, ma gorączkęiwcia77, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnybloodflower wrote:hej Dziewczyny. Jestem 35+, za pare miesiecy 40+. 15go mialam indukowane poronienie w 7t5d. Nie wiem gdzie sie podziac
Buty zdjęła?
To opowiadaj co u Ciebie
Mamy czas....anna maria, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość