35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wieczór. Bry wieczór.
Dzięki za wszystkie gratulacje, a wcześniejsze kciuki.
Jesteśmy u rodzinki w Krakowie, więc dopiero chwycilam za telefon. Teściu postawił flaszeczke na spotkanie, żeby on wiedział za co ja piję...
Zdrówko! Dopóki mogękapturnica, macduska, iwcia77, caffe, anna maria, gretka, Sabina, BISCA, Dziobak, malgos741, Magdala, pierwiastka, Aasiula, Mega, Elfik, Kisiel, Bozia3, megan8, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Kisiel wrote:Ja też tęsknie za wami wiedźmy
Ale dalej nie wiem jak tam Morka
A chcę się dowiedzieć , bo zaraz spadam spać
O Jezu, TAK, urodzila slicznego majtka. Zrozumialam, ze to wiesz , dlatego nie napisalamSabina, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Napatrzyły się?
A zapłaciły Ci za darmowe kino?
Boszsze, mnie by trafiło... Ale co zrobić, tak jest
A gdzie się maja nauczyć? To już raczej wina lekarki, że nie zajęła się Alis jak trzeba.
U mnie w klinice też byli studenci.iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A gdzie się maja nauczyć? To już raczej wina lekarki, że nie zajęła się Alis jak trzeba.
U mnie w klinice też byli studenci.ku chwale nauki
macduska, Alis, BISCA, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A gdzie się maja nauczyć? To już raczej wina lekarki, że nie zajęła się Alis jak trzeba.
U mnie w klinice też byli studenci.
Tak to sobie tłumaczyłam, ale cieszyłam się, że przynajmniej usg brzuszne i majtki co prawda obciągnięte, ale jednak zostały.
A przy okazji - dużo studentów gadających po angielsku teraz po szpitalach lata. Mamy chyba najtańsze studia medyczne w Europie.iwcia77, macduska, Sabina, BISCA, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Tak to sobie tłumaczyłam, ale cieszyłam się, że przynajmniej usg brzuszne i majtki co prawda obciągnięte, ale jednak zostały.
A przy okazji - dużo studentów gadających po angielsku teraz po szpitalach lata. Mamy chyba najtańsze studia medyczne w Europie.BISCA, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A gdzie się maja nauczyć? To już raczej wina lekarki, że nie zajęła się Alis jak trzeba.
U mnie w klinice też byli studenci.iwcia77, macduska, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:Byłam dziś na badaniach prenatalnych w szpitalu uniwersyteckim. Wchodzę do gabinetu, a tam tłoczy się jakichś 6 studentek. Pani doktor krótka komenda - proszę zdjąc buty, położyć się i odsłonić brzuch. No więc kładę się, a ona plotkuje sobie z kimś, a ja tak leżę z tym gołym brzuchem i obciągniętymi majtkami, a studentki nade mną wiszą... bleee
No ale póki co dziecię numer dwa jest całkiem prawidłowe. Przy odrobinie wysiłku udało się nawet znaleźc kość nosową.
Alis, to te testy Papa miałaś ?Alis lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wieczór. Bry wieczór.
Dzięki za wszystkie gratulacje, a wcześniejsze kciuki.
Jesteśmy u rodzinki w Krakowie, więc dopiero chwycilam za telefon. Teściu postawił flaszeczke na spotkanie, żeby on wiedział za co ja piję...
Zdrówko! Dopóki mogęiwcia77, BISCA, Aasiula, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Widzisz kisiel o mnie to juz nic nie napisaly ze prognoze systematycznie zapowiadam i babki upieklam
ech kolezanki
Malo byc o tym, o czym Kkisiel nie wie. Ty zapowiadasz pogode. Otym nawet chyba w Polsacie wiedzaDziobak, malgos741, macduska, Mega, Elfik, Kisiel, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Kometa, brawo ty! Czekamy zatem na pierwszego sikanca, a potem to juz poleci. Ciuchy ciazowe kraza, ubranka dzieciece tez, wszystko jest pod kontrola!
Musi sie udac!BISCA, malgos741, macduska, Sabina, Mega, efcia, Elfik, Kisiel, iwcia77, ComeToMeBaby, Magda*, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bisca ty to na szpilkach siedzisz
trzymam cały czas i nie puszczam..
BISCA, Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Chodziło mi właśnie o to podejście, że nikt nawet nie zapytał czy może... o takie przedmiotowe traktowanie.
No właśnie - nikt nie zapytał ani nawet nie powiedział, że będą studenci ani nie powiedział, co te dzieci tu robią. Kładź się, brzuch na wierz i większość komentarzy w czasie USG do studentów, a nie do mnie. A jak wychodziłam, zapytałam, kiedy termin drugiego testu, a sekretarka do mnie, że się pytam, a nawet nie mam wyników pierwszego, a po pierwszym będzie wiadomo, co robić!!!! Dobrze, że to moja druga ciąża, bo po mnie w sumie spłynęło...Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Alis, to te testy Papa miałaś ?
Tak, wyniki za tydzień. W sumie zastanawiam się, czemu je wciąż robią, skoro są te nieinwazyjne NiFTA czy inne ze 100% pewnością, a tutaj dają Ci prawdopodobieństwo i dalej nic nie wiesz... NFZ...kapturnica, beates, Sabina lubią tę wiadomość