35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Posty roku 2015 ! : SAbcia napisla 30 grudnia :
"Dojrzewam; )
To już 3 lata.
Także ten
Ale.z foruma nie idem. No chuchu"
"Ja całe lato.miałam wyluzowane. Tak mi było z tym dobrze dobrzeTakże wiem jak sie czujesz
zresztą teraz też się jakoś nie napinam. Mamy dobry cykl. Mąż miał akurat wolne, trafione w punkt. Czekam sobie, ale jakoś cudu nie czuję
nawet chlop mi ostatnio powiedział, ze ma dość. Także widzisz
"
"Nie żartuje Sandra. Mam coraz wiekszy komfort z tego że.córka coraz starsza.
Zauwazylam ze jestem.przerażona jak wyobrażam sobie, ze mam.w domu kolejne małe dziecko. Ze odczuwam strach przed chorobami. Poza tym, jak dziewczyny ostatnio pisały, ze starsze rodzeństwo bardzo przeżywa pojawienie się malucha i czuję się zdradzone, to wymieklam. Zawsze chciałam mieć dwoje maluchów, a nie jedno duże a drugie małe dziecko, ze będą się razem wychowywać a nie traktować jak konkurencję. To.mi dało do myślenia. Bo u Was starszakiem zajmie się mąż, tata, a u mnie? Młoda nie zrozumie, będzie cierpiec, dla.mnie to też będzie trauma... Także widzę więcej minusów niż pkusow z dalszych starań"
,
,
BISCA, Bozia3, Sabina, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, sandra80, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Wszystko dobrze
Jajco peklobylo widac plyn i calko zolte
Endometrium bardzo ladne
Wedlug niej ovu we wtorek bylaiwcia77, pierwiastka, malgos741, Jastra, Bozia3, kapturnica, Reni, BISCA, macduska, anna maria, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, gretka, caffe, gosia7122, sandra80, SolarPolar, beates, satori, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wszystko dobrze
Jajco peklobylo widac plyn i calko zolte
Endometrium bardzo ladne
Wedlug niej ovu we wtorek bylamalgos741, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Witam po robocie
i idę nadrabiać cały dzień..
iwcia77, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Może GOPR za nim wyslij?
no ale może być że się śniegu zlękła bo tu to biegun bezśniegowy jestanna maria, macduska, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
BISCA wrote:Co ????? 18h54 a ja jeszcze w biurze ?! i pracuje ?!?!
O nie ! tak byc nie bedzie.
Jade do domu na lampke czegoc!
za Sabcię i malucha..
Aasiula, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017