35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis ale mnie ubawił tekst że atakują tylko te do 24 roku życia. no tak coś tam mówili we wiadomościach, że kradli dokumenty i kasę, to pewnie najsampierw w dowód patrzali
Ania super że wychodzicie, w domu zawsze najlepiej
Sabcia super wynik, no to mogę Pani pogratulowaćps. jak nadal jednak nie chcesz dziecka, bo za duża różnica, to do mnie jak w dym, wychowam jak swoje
Uśmiałam się Iwcia z tekstów roku 2015Fajnie, ze wróciłaś cała i zdrowa
Invka nie skręć kostki, spokojnie tam
Co tam jeszcze, a z moją ostatnią betą i progesteronem zrobiłam witaminę d, no i mam 18 a norma od 30-80. Podobno niedobór wit. d może wpływać na płodność. Kufa muszę do jakiegoś lekarza uderzyć, tylko do jakiego? Ktoś coś?Sabina, Aasiula, pierwiastka, Alis, kapturnica, macduska, iwcia77, satori, BISCA, krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Alis ale mnie ubawił tekst że atakują tylko te do 24 roku życia. no tak coś tam mówili we wiadomościach, że kradli dokumenty i kasę, to pewnie najsampierw w dowód patrzali
Ania super że wychodzicie, w domu zawsze najlepiej
Sabcia super wynik, no to mogę Pani pogratulowaćps. jak nadal jednak nie chcesz dziecka, bo za duża różnica, to do mnie jak w dym, wychowam jak swoje
Uśmiałam się Iwcia z tekstów roku 2015Fajnie, ze wróciłaś cała i zdrowa
Invka nie skręć kostki, spokojnie tam
Co tam jeszcze, a z moją ostatnią betą i progesteronem zrobiłam witaminę d, no i mam 18 a norma od 30-80. Podobno niedobór wit. d może wpływać na płodność. Kufa muszę do jakiegoś lekarza uderzyć, tylko do jakiego? Ktoś coś?
Dobre krople z vit d daja na recepte, ale moge Ci polecic cos, co sama ostatnio odkrylam w aptece. neoVit D3 2000j.m. w jwdnej kapsulce.
Ty potrzebujesz duzych dawek na ten niedobor. Zanim ktos Ci to zaordynuje (gin powinien, bo czemu nie), kup sa te i lykaj. 9 zeta.ComeToMeBaby, pierwiastka, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Aasiula wrote:Sandra mi moja Ginekolog kazala brac 2000 codziennie mowila wlasnie ze to ma wplyw na zaciazanie
dzięki Asiula, tak właśnie czytam teraz jak ważna jest ta witaminaAasiula lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dobre krople z vit d daja na recepte, ale moge Ci polecic cos, co sama ostatnio odkrylam w aptece. neoVit D3 2000j.m. w jwdnej kapsulce.
Ty potrzebujesz duzych dawek na ten niedobor. Zanim ktos Ci to zaordynuje (gin powinien, bo czemu nie), kup sa te i lykaj. 9 zeta.
dzięki Magdala jutro lecę do aptekiCzytałam o dvitrum d3 ale one cholernie drogie. Neovit lubię, mam wit.c z niego dla młodego
Magdala lubi tę wiadomość
-
Sandra, ja biorę tysiąc jednostek i zauważyłam, że przestały mi wypadać włosy. Zalecił mi gin brać klinikowy na jajca. Zwiekszam do dwóch tysięcy. Mam zamiar też przebadac za jakiś czas poziom wit D. Badałas prywatnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 07:59
pierwiastka, malgos741, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Sandra, ja biorę tysiąc jednostek i zauważyłam, że przestały mi wypadać włosy. Zalecił mi gin brać klinikowy na jajca. Zwiekszam do dwóch tysięcy. Mam zamiar też przebadac za jakiś czas poziom wit c. Badałas prywatnie?
tak prywatnie, z tych artykułów co czytam to wychodzi, że większość naszego społeczeństwa ma niedobór tej witaminykapturnica, pierwiastka, ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:tak prywatnie, z tych artykułów co czytam to wychodzi, że większość naszego społeczeństwa ma niedobór tej witaminy
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Ania super że wychodzicie..albo już wyszłyście
Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Hehe, Asiuli sie porabalo z tego wszystkiego
Wacia, a co ty jeszcze mie spisz?
A jakos tak! Padłam po południu na pysk i na trzy godziny ucięłam sobie drzemkę. To teraz się pętam.Dziobak, iwcia77, BISCA, pierwiastka, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A jakos tak! Padłam po południu na pysk i na trzy godziny ucięłam sobie drzemkę. To teraz się pętam.
iwcia77, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ja tak wczoraj mialam. I dzis sie rano obudzilam jak zombie. Ale ze jutro wolne to se siedze jeszcze i ogladam seksocholika Dzej Ef Keja
Miłego ogladania. Ja ma jutro krótko. Potem pojadę na zakupy.Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość