35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
piątek piątunio ale u mnie jeszcze sobota pracująca...
Kawa z mlekiem zrobiona i się delektuję....Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Ja tez sie delektuje pyszna kawą,Paszczaku prawda?
mmmmm..
ba, ja sobie porzadny kubek termiczny zakupilam, coby ta kawe sobie do pracy rowniez przytargac
jak sie ma taka kawe to zadne desery juz nie sa potrzebneSabina, pierwiastka, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Miałam dzień jasnowidzenia
Widzisz, z ciężarną nie będziesz się przecież kłócić
No skoro juz rozmawiamy na temat wykresu Sabci, to skromnie dodam, ze moj wpis byl pierwszy pod TYM wykresem
Moze mam jakac moc ? W razie czego wpisze sie pierwsza u siebiemalgos741, Sabina, pierwiastka, macduska, Aasiula, dorbie, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
ale u nas pada śnieg! płatki ogromne są, chciałam Wam fotkę wstawić ale mój telefon nie ogarnia takich płatków
Sabina, Aasiula, BISCA, dorbie, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyBISCA wrote:No skoro juz rozmawiamy na temat wykresu Sabci, to skromnie dodam, ze moj wpis byl pierwszy pod TYM wykresem
Moze mam jakac moc ? W razie czego wpisze sie pierwsza u siebiemalgos741, Aasiula, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry ☺
Fefnasta!
Zimno dzis u nas. Rano tylko 4 stopnie byly i trzeba bylo po nocy skrobac szyby.
Jestem w pracy. Moze skoncze wczesniej to polece do polskiego sklepu po kapuche. Mam wielka ochote na bigos.
Jakos mi sie ten cykl ciagnie. I ovu mam pozniej niz zawsze. A seks juz mi uszami wychodzi.
Co na obiad?malgos741, pierwiastka, Aasiula, Sabina, dorbie, krycha.stara, paszczakin, efcia, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:...
Co na obiad?
łaziły za mną już od kilku dniBISCA, malgos741, Magdala, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
BISCA wrote:No skoro juz rozmawiamy na temat wykresu Sabci, to skromnie dodam, ze moj wpis byl pierwszy pod TYM wykresem
Moze mam jakac moc ? W razie czego wpisze sie pierwsza u siebieBISCA, pierwiastka, malgos741, Simba, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Musiałam się dzis raniuchno wyprawic z Adaśkiem do okulisty. Masakra, ciemno, zimno, ale i tak cieplej niż wczoraj. Jeszcze czekamy, ale teraz my wchodzimy.
Kciuki dla potrzebującychSabina, BISCA, pierwiastka, Aasiula, Magdala, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja. Numer fefnascie i jedna trzecia. Wolne od pracy, bo piątek, a chłop tak mnie podkurwil z rana, że wolałbym pójść do roboty. Nawet kawa nie jest mi potrzebna.
Howgh!
Kapta, jak jesteś przytlumiona, to chętnie trochę adrenaliny ci podrzucę...krycha.stara, macduska, Aasiula, BISCA, kapturnica, efcia, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość