35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Z cyklu: Moje dziecko.
Adas odkryl ostatnio, ze moze chodzic na palcach i strasznie go to bawi. Czekam, kiedy zacznie krecic pirueciki jak nasza ulubiona pani na fb i zapiszemy go na balet! Magdala, jak sie robi takie pierwsze farelele ( czy jak to tam zwa?)
Adas zaczal tez wspinac sie na palcach. Siega juz ( o zgrozo! ) do klamek i wczoraj po raz pierwszy wyszedl sobie z sypialni po drzemce... Jak jakis dorosly...
Tera wszedzie wlizie...
Fuete piszac fonetycznie, ale niech zaczyna od zwyklych piruetow. Domena facetow w tym sporcie to piruety, ale przede wszystkim skoki. Bardzo wysokie i z przebieraniem nogami w trakcie.
I nakladaj mu juz te obcisle rajtki i krotkie sweterkiniech sie przyzwyczaja. ☺
pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Simba, Bozia3, efcia, peppapig, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Fuete piszac fonetycznie, ale niech zaczyna od zwyklych piruetow. Domena facetow w tym sporcie to piruety, ale przede wszystkim skoki. Bardzo wysokie i z przebieraniem nogami w trakcie.
I nakladaj mu juz te obcisle rajtki i krotkie sweterkiniech sie przyzwyczaja. ☺
BISCA, Aasiula, Magdala, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ale ta zawida to ziarno. Wiem, ze niektóre maja wypadione expresy, ale ja nie mam nawet mlynka. Mielona sprzedaja?
Bo ja wam powiem, jak masz fifarafa kawe w domu, to sie do kawiarni nie chce chodzic, bo tam kawa zawsze bedzie gorsza. A przeciez nie ma nic milszego niz wakacyjna poranna kawka z rogalikiem w kafejce!
To ja sie nie rozpieszczam i dalej pije Nescafe.krycha.stara, Aasiula, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mam ta sama zagwodke. Mielic i jak parzyc? Po turecku czy w jakims wymyslnym ekspresie, co go nie mam? E, zostane przy rozpuszczalnej.
Bo ja wam powiem, jak masz fifarafa kawe w domu, to sie do kawiarni nie chce chodzic, bo tam kawa zawsze bedzie gorsza. A przeciez nie ma nic milszego niz wakacyjna poranna kawka z rogalikiem w kafejce!
To ja sie nie rozpieszczam i dalej pije Nescafe.
Niestety ta kawa tylko w ziarnach
Ale pilam ja wlasnie ,mielona w młynku i zaparzona w takim urzadzeniu dobra byłaDziobak, Magdala, Sabina, paszczakin, efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Mam co, co z lekka wku.wi.
Z prasy.
Islamisci wydali wlasnie zarządzanie (fatwa ordering). Wszystkim nowonarodzonym dziewczynkom maja operacyjnie usuwać czesc genitaliow ( kazdy wie jaka czesc) od razu po porodzie. Matki ktore odmowia beda karane grzywna i kara cielesna, a operacja będzie wykonana wbrew ich woli.
Co gorsza w grudniu ISIS wydalo tez fatwe o zabijaniu po porodzie dzieci urodzonych z niepełnosprawnością lub ZD.
Ja pie.dole.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Aasiula wrote:a taki zaparzacz do kawy w Ikea sOM
Niestety ta kawa tylko w ziarnach
Ale pilam ja wlasnie ,mielona w młynku i zaparzona w takim urzadzeniu dobra była
Mam zaparzacz. Mlynka nie mam.Aasiula lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala zatkało mnie z oburzenia. Niech sobie sami odcinają kutasy po samą cewke moczowa! A jajka wiążą na supel. Ludzie to się w głowie nie mieści
krycha.stara, Magdala, Aasiula, Simba, kapturnica, efcia, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Jak skomentuje, to znowu na rasistke wyjde. A jak nie skomentuje, to ni bede soba. I co ja mam biedna poczac?
Zaklnij sobie i juz.krycha.stara, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
Sabina wrote:Magdala zatkało mnie z oburzenia. Niech sobie sami odcinają kutasy po samą cewke moczowa! A jajka wiążą na supel. Ludzie to się w głowie nie mieści
krycha.stara, Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ty a te merynosy wieksze tez macie ?
Masz tu po ingliszu. Nawet widze jakies fajowe promocje som.
http://www.pierre-robert.com/wool-tops/s/102iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Macie, w kazdym sajzie som. Ja mam koszulki na ramiaczkach, z krotkimi, dlugimi i kalesonki. Sa tez fajne podkolanowki, takie za kolanko, do wysokich kozaczkow jak znalazl.
Masz tu po ingliszu. Nawet widze jakies fajowe promocje som.
http://www.pierre-robert.com/wool-tops/s/102
-
Magdala wrote:Obciskajace jajka? Musza obciskac, nie zadne luzaki.
Rozumiem, ze scisniecie jajek pomaga wyzej skakac?Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, BISCA, peppapig, macduska, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość