X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppka, Kajtek jest piękny i naprawdę prezes :-) ale bym takiego chciała. I oczka ma takie bystre...

Aasiula, BISCA, peppapig, SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Z cyklu: Moje dziecko.
    Adas odkryl ostatnio, ze moze chodzic na palcach i strasznie go to bawi. Czekam, kiedy zacznie krecic pirueciki jak nasza ulubiona pani na fb i zapiszemy go na balet! Magdala, jak sie robi takie pierwsze farelele ( czy jak to tam zwa? ;-) )
    Adas zaczal tez wspinac sie na palcach. Siega juz ( o zgrozo! ) do klamek i wczoraj po raz pierwszy wyszedl sobie z sypialni po drzemce... Jak jakis dorosly...
    Tera wszedzie wlizie...

Fuete piszac fonetycznie, ale niech zaczyna od zwyklych piruetow. Domena facetow w tym sporcie to piruety, ale przede wszystkim skoki. Bardzo wysokie i z przebieraniem nogami w trakcie.
    I nakladaj mu juz te obcisle rajtki i krotkie sweterki ;) niech sie przyzwyczaja. ☺

pierwiastka, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Simba, Bozia3, efcia, peppapig, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa młody cudny :)

peppapig lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ta zawida to ziarno. Wiem, ze niektóre maja wypadione expresy, ale ja nie mam nawet mlynka. Mielona sprzedaja?

Dziobak, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Fuete piszac fonetycznie, ale niech zaczyna od zwyklych piruetow. Domena facetow w tym sporcie to piruety, ale przede wszystkim skoki. Bardzo wysokie i z przebieraniem nogami w trakcie.
    I nakladaj mu juz te obcisle rajtki i krotkie sweterki ;) niech sie przyzwyczaja. ☺
    Obcisle rajtki mowisz... Znaczy rajtuzy? To nie mamy... Ale mamy kalesonki z merynosa, te beda dobre!

BISCA, Aasiula, Magdala, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ale ta zawida to ziarno. Wiem, ze niektóre maja wypadione expresy, ale ja nie mam nawet mlynka. Mielona sprzedaja?
    Mam ta sama zagwodke. Mielic i jak parzyc? Po turecku czy w jakims wymyslnym ekspresie, co go nie mam? E, zostane przy rozpuszczalnej.
    Bo ja wam powiem, jak masz fifarafa kawe w domu, to sie do kawiarni nie chce chodzic, bo tam kawa zawsze bedzie gorsza. A przeciez nie ma nic milszego niz wakacyjna poranna kawka z rogalikiem w kafejce! :)
    To ja sie nie rozpieszczam i dalej pije Nescafe. :)

krycha.stara, Aasiula, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mam ta sama zagwodke. Mielic i jak parzyc? Po turecku czy w jakims wymyslnym ekspresie, co go nie mam? E, zostane przy rozpuszczalnej.
    Bo ja wam powiem, jak masz fifarafa kawe w domu, to sie do kawiarni nie chce chodzic, bo tam kawa zawsze bedzie gorsza. A przeciez nie ma nic milszego niz wakacyjna poranna kawka z rogalikiem w kafejce! :)
    To ja sie nie rozpieszczam i dalej pije Nescafe. :)
    a taki zaparzacz do kawy w Ikea sOM :)
    Niestety ta kawa tylko w ziarnach :(
    Ale pilam ja wlasnie ,mielona w młynku i zaparzona w takim urzadzeniu dobra była :)

Dziobak, Magdala, Sabina, paszczakin, efcia, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam co, co z lekka wku.wi.

Z prasy.
    Islamisci wydali wlasnie zarządzanie (fatwa ordering). Wszystkim nowonarodzonym dziewczynkom maja operacyjnie usuwać czesc genitaliow ( kazdy wie jaka czesc) od razu po porodzie. Matki ktore odmowia beda karane grzywna i kara cielesna, a operacja będzie wykonana wbrew ich woli.
    Co gorsza w grudniu ISIS wydalo tez fatwe o zabijaniu po porodzie dzieci urodzonych z niepełnosprawnością lub ZD.

Ja pie.dole.

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Obcisle rajtki mowisz... Znaczy rajtuzy? To nie mamy... Ale mamy kalesonki z merynosa, te beda dobre!
    Ty a te merynosy wieksze tez macie ?

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a taki zaparzacz do kawy w Ikea sOM :)
    Niestety ta kawa tylko w ziarnach :(
    Ale pilam ja wlasnie ,mielona w młynku i zaparzona w takim urzadzeniu dobra była :)

Mam zaparzacz. Mlynka nie mam.:-/

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mam zaparzacz. Mlynka nie mam.:-/
    Jak kupilam ekspres to kufffa wypierdzieliłam i to dwa :/

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie u nas tez sypie snieg :)
    Moze w sobote na narty pojedziemy do Przywidza :)

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala zatkało mnie z oburzenia. Niech sobie sami odcinają kutasy po samą cewke moczowa! A jajka wiążą na supel. Ludzie to się w głowie nie mieści :/

krycha.stara, Magdala, Aasiula, Simba, kapturnica, efcia, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Obciskajace jajka? Musza obciskac, nie zadne luzaki.

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jak skomentuje, to znowu na rasistke wyjde. A jak nie skomentuje, to ni bede soba. I co ja mam biedna poczac? ;-)

Zaklnij sobie i juz.

krycha.stara, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Magdala zatkało mnie z oburzenia. Niech sobie sami odcinają kutasy po samą cewke moczowa! A jajka wiążą na supel. Ludzie to się w głowie nie mieści :/
    Nie skomentowalam tego bo Bozia mialaby duzo roboty :(

krycha.stara, Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, macduska, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ty a te merynosy wieksze tez macie ?
    Macie, w kazdym sajzie som. Ja mam koszulki na ramiaczkach, z krotkimi, dlugimi i kalesonki. Sa tez fajne podkolanowki, takie za kolanko, do wysokich kozaczkow jak znalazl.
    Masz tu po ingliszu. Nawet widze jakies fajowe promocje som.
    http://www.pierre-robert.com/wool-tops/s/102

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jak skomentuje, to znowu na rasistke wyjde. A jak nie skomentuje, to ni bede soba. I co ja mam biedna poczac? ;-)
    Skomentuj. Nie jestes sama. ;)

Aasiula, krycha.stara, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Macie, w kazdym sajzie som. Ja mam koszulki na ramiaczkach, z krotkimi, dlugimi i kalesonki. Sa tez fajne podkolanowki, takie za kolanko, do wysokich kozaczkow jak znalazl.
    Masz tu po ingliszu. Nawet widze jakies fajowe promocje som.
    http://www.pierre-robert.com/wool-tops/s/102
    fenkjuu ide ogladac :)

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Obciskajace jajka? Musza obciskac, nie zadne luzaki.
    Wlasnie nie. Toc pieluche jeszcze ma, to jajka luzne. Moze pieluche do plywania zalozyc? ;)
    Rozumiem, ze scisniecie jajek pomaga wyzej skakac? ;)

Magdala, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, BISCA, peppapig, macduska, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 12873 12874 12875 12876 12877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ