X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale jakby pani chciała uzupełnić dziennik to podaję jeszcze raz:
    26.01 termin @ i rozpoczęcie cyklu criotransferowego

no to nic tu konkretnego nie podałaś
    kiedy masz wizytę u gina?

krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo Wy mi zawsze podajecie jak jestem na smartfonie albo wieczorem
    a ja listę mam w pracy
    mówiłam, żeby wysyłać mi w wiadomości, bo tu mogę nie zauważyć niektórych postów, bo nie zawsze czytam uważnie, albo wcale jak jest rozmowa o odżywaniu, ubieraniu czy leczeniu dzieci. Może mi ukmnąć
    Jeszcze ja 19 egzamin

Reni, ComeToMeBaby, *aga*, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Paszczak, jaki masz ten kubek? Bo mam 3 ale wszystkie słabo trzymają ciepło :/

fjord nansen firma sie zwie..
    ale nie wiem, czy dobrze cieplo trzyma, bo ja kawe pije z zimnym mlekiem. Plyn natomiast trzyma dobrze, nawet wrzucony horyzontalnie (zeby nie powiedzec do gory nogami, bo ni ma nog) do torebki..

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam owszem na wykresie u Pani i ze zgrozom stwierdzam, ze ona tam przechowuje cala stada nieznajomych bab!!! O.o

Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, Dziobak, efcia, BISCA, peppapig, macduska, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo Wy mi zawsze podajecie jak jestem na smartfonie albo wieczorem
    a ja listę mam w pracy
    mówiłam, żeby wysyłać mi w wiadomości, bo tu mogę nie zauważyć niektórych postów, bo nie zawsze czytam uważnie, albo wcale jak jest rozmowa o odżywaniu, ubieraniu czy leczeniu dzieci. Może mi ukmnąć
    a nie prawda. zdaje mi się, że podawałam w dzień i mi pani polajkowała, więc uznałam, że przyjęła do wiadomości.
    a o wiadomościach nic nie wiem, ale ok- to będę pisać do "ogółu" tu plus dla pani w prajwyt mesydżu. będzie git?

Reni lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry co u was? Pojadły popiły? Bo ja mam tyle roboty a mnie na sentymenty wzięło...pierwsze w najmniejszym rozmiarze a teraz 8 kg

O ja, Peppa, a ja myslalam, ze moje dziecie gigant jest.. Wy duzi w rodzinie?
    Kawal porzadnego chlopa masz!

Aasiula, Sabina, *aga*, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no to nic tu konkretnego nie podałaś
    kiedy masz wizytę u gina?
    jak to nic konkretnego?
    gina zobaczę dopiero jak mi będzie zarodka do macicy wkładał. a to jest bardziej niekonkretny termin niż termin @.

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bylam owszem na wykresie u Pani i ze zgrozom stwierdzam, ze ona tam przechowuje cala stada nieznajomych bab!!! O.o

ej no nie mów hhhhaha

zobacz ile ma Inessa ;-)

Sabina, efcia, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wlasnie nie skacze. Piszczy. Nie pomylilo sie tobie z opera przypadkiem??

No popacz. To juz nie tylko na ladne i brzydkie będziemy ich dzielić, ale i na skaczące i piszczace.

Dziobak, BISCA, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a nie prawda. zdaje mi się, że podawałam w dzień i mi pani polajkowała, więc uznałam, że przyjęła do wiadomości.
    a o wiadomościach nic nie wiem, ale ok- to będę pisać do "ogółu" tu plus dla pani w prajwyt mesydżu. będzie git?

no tak ale nie napisałaś kiedy masz wizytę, a ja nie chciałam znowu tarota stawiać, bo znowu byłoby na mnie ;-)

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Fuete piszac fonetycznie, ale niech zaczyna od zwyklych piruetow. Domena facetow w tym sporcie to piruety, ale przede wszystkim skoki. Bardzo wysokie i z przebieraniem nogami w trakcie.
    I nakladaj mu juz te obcisle rajtki i krotkie sweterki ;) niech sie przyzwyczaja. ☺

Fuj!

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Plan zajęć OF
    Ania.G 04.01.2016 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Pierwiastka 9.01 egzamin
    Bozia 10.01 egzamin
    Bisca 11.01
    Jastra 12.01
    Reni 19.01
    Asiula 19.01 egzamin
    Sabina 22.01
    Bisca styczeń http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Kometa luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    fenkju :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jaka Ty karnawałowa :)

paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tak ale nie napisałaś kiedy masz wizytę, a ja nie chciałam znowu tarota stawiać, bo znowu byłoby na mnie ;-)
    ale no mówię ci że wizyty nie mam.
    dobra, nieważne. jakby się uprzeć to mi możesz tą datę wpisać jako egzamin skoro to termin @. ale ja przecież nie będę się egzaminować więc po co. masz rację- do dupy to wszystko. podam datę jak mi powie kiedy mam na transfer przyjechać.

edit: widzę że jestem w lutym. gites.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:46

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ale no mówię ci że wizyty nie mam.
    dobra, nieważne. jakby się uprzeć to mi możesz tą datę wpisać jako egzamin skoro to termin @. ale ja przecież nie będę się egzaminować więc po co. masz rację- do dupy to wszystko. podam datę jak mi powie kiedy mam na transfer przyjechać.

a kiedy Ci powie? masz crio bez wcześniejszej kontroli endo? bez usg?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a kiedy Ci powie? masz crio bez wcześniejszej kontroli endo? bez usg?
    w 10 lub 11 dniu cyklu mam iść na usg (ale to gdzieś u siebie, nie muszę jechać do Kraka) sprawdzić grubość endo. wtedy mi wyznaczy kiedy mam brać pozostałe leki i po pięciu dniach jest termin transferu. także- na razie jedyną datą do której mogę coś odliczać to na razie termin @. Bo dopiero od tego kiedy przyjdzie @ zależy reszta, wiadomo.

paszczakin, *aga*, efcia, ivf-ivf, malgos741, satori lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Paszcza jaka Ty karnawałowa :)

no a co!?

jest karnawal? jest!
    a Ty taka roczochrana! chociaz czapeczke imprezowa bys wlozyla!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 12:51

krycha.stara, Aasiula, *aga*, efcia, BISCA, malgos741, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • *aga* Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina mniej więcej będzie w kwietniu....w maju mamy komunie syna a jeszcze parę rzeczy do zrobienia przed nią . Aby się firmie opłaciło musi lecieć na co najmniej 3 miechy, chyba żeby się coś wydarzyło np rodzę ;-) to w miarę szybko są w stanie go przerzucić do Polski.

krycha.stara, Sabina, Aasiula, efcia, BISCA, pierwiastka, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no a co!?

jest karnawal? jest!
    a Ty taka roczochrana! chociaz czapeczke imprezowa bys wlozyla!
    pfff to trwała ondulacja :P

*aga*, BISCA, pierwiastka, paszczakin, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    ja w robocie zarobiona
    jednak nie oplacalo sie brac wczoraj wolnego - zapisać sobie, zapamietac!!!

Kapta dzisiaj własnie miałam szkolenie z Nowego Sacza- online - wiec to planowane na luty narazie idzie w odstawke :/ kurcze a tak sie cieszylam ze cie odwiedze - pieprona komputeryzacja, wszystko teraz można załatwić na odległość :/

ale bede pamietac, moze jeszcze cos sie z tego wykluje :-)

Sabina, pierwiastka, BISCA, kapturnica, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 12875 12876 12877 12878 12879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ