35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Byłam oglądać wykresy. I naszła mnie taka refleksja, która mnie zawsze nachodzi jak się w końcu wybieram na wykresy. Że tak mniej więcej połowa tych wykresów, które dane jest mi oglądać jest... nieaktualnych!!! Co to ma być, do krowiego kopytka! Rozumiem te co pozaciążały właśnie i lecą cały czas wykres ciążowy. Ale te co się starają- gdzie są aktualne wykresy ja się pytam?! szlag. jakieś maje, lipce, październiki... Proszzzz... Przemyślcie to sobie lepiej! O.
Ja mam usprawiedliwienie. Bez jajowodow ciazy nie bedzie, wiec udostepniam tylko te z transferami. Ok ? A reszte bardzo slusznie opiedolilasComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja mam usprawiedliwienie. Bez jajowodow ciazy nie bedzie, wiec udostepniam tylko te z transferami. Ok ? A reszte bardzo slusznie opiedolilas
opeera nie przyjmuję do wiadomości*aga* lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
krycha.stara wrote:Dostalas @?
Jeszcze nie, kurza twarz. Na razie plamie. Mam nadzieje, ze dzisiaj albo jutro otworze nowy cykl i tym samym udostepnie wykreskrycha.stara, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, Aasiula, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
miałam dziś sprawdzać eseje, ale najsampierw zrobiłam pranie, potem chleb, potem dzem pomarańczowy na dyni a teraz robię herbatę bo zaraz za obiad się trzeba zabrać... no przeca nie mogę samych niedostatecznych postawić
krycha.stara, BISCA, Sabina, Dziobak, efcia, Aasiula, peppapig, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:pffff! jaką resztę, ja się pytam?! FOCH za drugi sort
opeera nie przyjmuję do wiadomości
Ciiiiicho ! Twoj wykres jest udostepniony, loooozik
A propos wykresu, gdzie jest Twoja owulacja ?!?!pierwiastka, malgos741, efcia, Aasiula, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ciiiiicho ! Twoj wykres jest udostepniony, loooozik
A propos wykresu, gdzie jest Twoja owulacja ?!?!
aczkolwiek idzie odwilż to może przylezie bo wiesz, tu jest biegun bezśnieżny to może błądzi biedula w tych zaspach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 14:27
BISCA, Sabina, malgos741, efcia, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
krycha.stara wrote:Poki maly ruch, to spytam, bo dla mnie to jakas czarna magia jest. Jak to dziala, ze masz normalne @ bez jajowodow? Owulacje tez masz? Co sie dzieje z Twoimi jajkami? Ja tego serio nie ogarniam, ale jak Cie krepuje czy cos, mozesz olac moje pytanie
Poza problemem z jajowodami u mnie wszystko OK. Jajniki pracuja normalnie. Caly system hormonalny rowniez. Cykle i owulacje "ksiazkowe". Endo zawsze ladne.
Co sie dziej z uwolnionym jajeczkiem, nie wiem. Mysle, ze jest pochloniete przez moj organizm i tyle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:15
krycha.stara, pierwiastka, Sabina, Dziobak, efcia, Aasiula, peppapig, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sluchajcie ,mam zadanie szukam nazwy na knajpe a dokladnie Hamburgerownie
Piszta co wam do głowy wpadnie
w kraku jest love krove, może "saloon burger","zjedz mnie"Sabina, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
pierwiastka wrote:no o to samo się wczoraj pytałam czy ktoś nie widział
aczkolwiek idzie odwilż to może przylezie bo wiesz, tu jest biegun bezśnieżny to może błądzi biedula w tych zaspach
Hmm, ciekawe. Moze juz byla, tylko nie wykryta prze to przeziebienie ?
No, zobaczymy.
W kazdym razie, bzykanie profilaktyczne w tej sytuacji jest jak najbardziej zalecanekrycha.stara, pierwiastka, efcia, Aasiula, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hmm, ciekawe. Moze juz byla, tylko nie wykryta prze to przeziebienie ?
No, zobaczymy.
W kazdym razie, bzykanie profilaktyczne w tej sytuacji jest jak najbardziej zalecane
obstawiam że na dniach będzie, tak analizując objawy poza-temperaturowejeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
pierwiastka wrote:już mi te bzyki uszami wychodzą
obstawiam że na dniach będzie, tak analizując objawy poza-temperaturowe
To jak juz sie pojawi, to ja opierdziel za spoznienie i powiedz, ze za kare ma sie spyknac z jednym z zolnierzykowpierwiastka, *aga*, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Powinnam już przywyknąć ale jakoś się nie da
. Chyba ciepłe kluchy się ze mnie robią na starość
Tule mocno, jesteś silną babka*aga*, efcia, Aasiula, moremi, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:E tam. Mój wyjeżdża na tydzień, co tydzień, od 7 lat - czyli od zawsze i też się nie przyzwyczaiłam. Wciąż potrafię pięknie przeciekac jak wychodzi
Tule mocno, jesteś silną babka
Nasze pierwsze 4 lata też były na odległość ja w kraku mąż na Korsyce....ale potem przez 5 mnie rozpuścił i teraz znowu od roku osobno tyle że większa odległość. Choć są plusy tych rozstań....tak zżyci nie są żadni nasi znajomi...i to jest fajne.
Poużalam się nad sobą parę dni potem zawsze zmieniam podejście, bo wiem że muszę sama wszystko ogarnąćSabina, efcia, Aasiula, BISCA, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Bisca kolekcjonujesz ołówki
cofnij sie do godz 14.29
udałabym ze nie zauważyłam, ale to w trosce o naszych potomnychWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 15:49
paszczakin, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość