35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:mmmmm..
ba, ja sobie porzadny kubek termiczny zakupilam, coby ta kawe sobie do pracy rowniez przytargac
jak sie ma taka kawe to zadne desery juz nie sa potrzebne
Powiedzcie jezcze raz jaka to kawa?Aasiula lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:haha ! Pierwszy wpis pod Asiuli wykresem jest baaaardzo ciekawy
i do tego spełniony wpis, przynajmniej w polowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:32
BISCA, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Powiedzcie jezcze raz jaka to kawa?
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Z cyklu: Moje dziecko.
Adas odkryl ostatnio, ze moze chodzic na palcach i strasznie go to bawi. Czekam, kiedy zacznie krecic pirueciki jak nasza ulubiona pani na fb i zapiszemy go na balet! Magdala, jak sie robi takie pierwsze farelele ( czy jak to tam zwa?)
Adas zaczal tez wspinac sie na palcach. Siega juz ( o zgrozo! ) do klamek i wczoraj po raz pierwszy wyszedl sobie z sypialni po drzemce... Jak jakis dorosly...
Tera wszedzie wlizie...
pierwiastka, Aasiula, BISCA, malgos741, krycha.stara, Sabina, peppapig, ivf-ivf, Magdala, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, Reni, Bozia3, kapturnica, efcia, SolarPolar, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Chyba zamykam peleton zgłaszających się
Ogarniam chałupę bo zaraz ma przyjść Polozna, oby już ostatni raźno irytują mnie te smsy ze będzie tak znienacka.
Francesco szczepienie przeszedł całkiem ok, trochę marudniejszy ale bez dramatu.
Sabina, ja tam cię rozumiem. Rok temu tez marudziłam ze to koniec. Miałam od marca wystawiać na sprzedaż wózek i rzeczy po J a się okazało ze jednak z tego wszystkiego korzystam
Paszczak, jaki masz ten kubek? Bo mam 3 ale wszystkie słabo trzymają ciepło
Miłego piątkuAasiula, Sabina, peppapig, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry co u was? Pojadły popiły? Bo ja mam tyle roboty a mnie na sentymenty wzięło...pierwsze w najmniejszym rozmiarze a teraz 8 kg i pyk
A niedługo będzie do klamki sięgał??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:09
Sabina, krycha.stara, pierwiastka, Dziobak, Aasiula, ivf-ivf, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Bozia3, kapturnica, efcia, beates, SolarPolar, macduska, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Pierwiastka wygrywasz internety za 5000 lajka dla mua
Znaczy sie, zajdziesz teraz w ciazena zielonOM falę już się wpisałam więc zobaczymy kiedy do mnie dotrze przez te śniegi
a w gratisie dokładam 5001peppapig, krycha.stara, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
peppapig wrote:Bry co u was? Pojadły popiły? Bo ja mam tyle roboty a mnie na sentymenty wzięło...pierwsze w najmniejszym rozmiarze a teraz 8 kg
A niedługo będzie do klamki sięgał??
Moj ciagle nosi ciuchy na 80 cm, z niego to taki przecinek. Za to czapki kupuje na 3 - 5 lat, bo glowe ma nie od parady. Chociaz tiszerciki na wyjezdzie nosil na rozmiar 92, (byly luzne, dlugie i powiewajace ) i troche mnie to podbudowalopeppapig, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrego dnia Wam i sobie...
A napisze Wam,że ubezpieczyciel przyznał nam odszkodowanie w zawrotnej kwocie xxxxxzł za spalenie budynku. Nasze koszty już są parokrotnie większe a końca nie widać remontu. I co? Kolejne odwołanie? Czy sąd odrazu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:10
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Peppa, to ty pisalas, ze maly nosi 74 rozmiar? I zaraz kupujesz 80? Ale to chyba jakies polskie 80?
Moj ciagle nosi ciuchy na 80 cm, z niego to taki przecinek. Za to czapki kupuje na 3 - 5 lat, bo glowe ma nie od parady. Chociaz tiszerciki na wyjezdzie nosil na rozmiar 92, (byly luzne, dlugie i powiewajace ) i troche mnie to podbudowaloRozmiar w sam raz w tym Kajtek grubiutki. Na zdjęciu ma kamizelkę 74 i jest już maława teraz bo zdjęcie będzie miało że 3 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:05
Dziobak lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:No idę do sklepu biere 74 np pepko mamy i ubieramy
Rozmiar w sam raz w tym Kajtek grubiutki.
)
To mi troche ulzylo.peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ja dostałam parę ubranek z hameryki i gerberka ubranka są jakby wydłużone? I w niektóre choć pisze 3-6 miesięcy się nie wbijemy bo Kajtek wygląda jak parówka
-
Chyba ostatnia, spóźniona jak zwykle
U mnie zmiana planów, idę dziś do lokalnej gin, bo miałam mieć podgląd w poniedziałek a tymczasem borem lasem mam w gaciach śluz płodny. Także ten owu pewnie nie długo. Nie wiem czy to główna aktorka tej całej inscenizacji Grażyna Śmieszna stresa dostała i chce sfalstartować, czy co? A najgorsze, że my się jeszcze nie seksilim, bo dopiero małpa odjechała. Także ten idę dziś na 16.40 zobaczyć co tam w majtach świszcze.ivf-ivf, krycha.stara, Aasiula, pierwiastka, Magdala, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, efcia, beates, SolarPolar, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość