X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zrob wiecej, wpadnę.
    super :)

Magdala lubi tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mmmmm..

ba, ja sobie porzadny kubek termiczny zakupilam, coby ta kawe sobie do pracy rowniez przytargac ;)

jak sie ma taka kawe to zadne desery juz nie sa potrzebne

Powiedzcie jezcze raz jaka to kawa?

Aasiula lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    haha ! Pierwszy wpis pod Asiuli wykresem jest baaaardzo ciekawy ;)
    Prawda mi tez sie bardzo podoba :) i do tego spełniony wpis, przynajmniej w polowie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:32

BISCA, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    no właśnie..

Aasiula lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zavida waniliowo -orzechowa
    ja ja ściagam z Cnady ale mozna tez kupic na allegro :)

malgos741, Magdala, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z cyklu: Moje dziecko.
    Adas odkryl ostatnio, ze moze chodzic na palcach i strasznie go to bawi. Czekam, kiedy zacznie krecic pirueciki jak nasza ulubiona pani na fb i zapiszemy go na balet! Magdala, jak sie robi takie pierwsze farelele ( czy jak to tam zwa? ;-) )
    Adas zaczal tez wspinac sie na palcach. Siega juz ( o zgrozo! ) do klamek i wczoraj po raz pierwszy wyszedl sobie z sypialni po drzemce... Jak jakis dorosly...
    Tera wszedzie wlizie...

pierwiastka, Aasiula, BISCA, malgos741, krycha.stara, Sabina, peppapig, ivf-ivf, Magdala, ComeToMeBaby, Simba, anna maria, Reni, Bozia3, kapturnica, efcia, SolarPolar, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra spadam do roboty..

Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Chyba zamykam peleton zgłaszających się ;)
    Ogarniam chałupę bo zaraz ma przyjść Polozna, oby już ostatni raźno irytują mnie te smsy ze będzie tak znienacka.
    Francesco szczepienie przeszedł całkiem ok, trochę marudniejszy ale bez dramatu.
    Sabina, ja tam cię rozumiem. Rok temu tez marudziłam ze to koniec. Miałam od marca wystawiać na sprzedaż wózek i rzeczy po J a się okazało ze jednak z tego wszystkiego korzystam :)
    Paszczak, jaki masz ten kubek? Bo mam 3 ale wszystkie słabo trzymają ciepło :/
    Miłego piątku

Aasiula, Sabina, peppapig, Magdala, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    dobra spadam do roboty..
    Dobrego dnia Małgoś :)

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wpisz mnie na listę.
    22.01 podglądanie człowieka :)

Dziobak, pierwiastka, Aasiula, ivf-ivf, Magdala, ComeToMeBaby, Simba, Bozia3, efcia, beates, peppapig, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry co u was? Pojadły popiły? Bo ja mam tyle roboty a mnie na sentymenty wzięło...pierwsze w najmniejszym rozmiarze a teraz 8 kg i pyk
    A niedługo będzie do klamki sięgał??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:09

Sabina, krycha.stara, pierwiastka, Dziobak, Aasiula, ivf-ivf, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Bozia3, kapturnica, efcia, beates, SolarPolar, macduska, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Pierwiastka wygrywasz internety za 5000 lajka dla mua <3
    Znaczy sie, zajdziesz teraz w ciaze ;-)
    no pracujemy nad tym usilnie ;) na zielonOM falę już się wpisałam więc zobaczymy kiedy do mnie dotrze przez te śniegi :D
    a w gratisie dokładam 5001

peppapig, krycha.stara, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Bry co u was? Pojadły popiły? Bo ja mam tyle roboty a mnie na sentymenty wzięło...pierwsze w najmniejszym rozmiarze a teraz 8 kg
    A niedługo będzie do klamki sięgał??
    Peppa, to ty pisalas, ze maly nosi 74 rozmiar? I zaraz kupujesz 80? Ale to chyba jakies polskie 80?
    Moj ciagle nosi ciuchy na 80 cm, z niego to taki przecinek. Za to czapki kupuje na 3 - 5 lat, bo glowe ma nie od parady. Chociaz tiszerciki na wyjezdzie nosil na rozmiar 92, (byly luzne, dlugie i powiewajace ) i troche mnie to podbudowalo ;)

peppapig, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrego dnia Wam i sobie...
    A napisze Wam,że ubezpieczyciel przyznał nam odszkodowanie w zawrotnej kwocie xxxxxzł za spalenie budynku. Nasze koszty już są parokrotnie większe a końca nie widać remontu. I co? Kolejne odwołanie? Czy sąd odrazu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Peppa, to ty pisalas, ze maly nosi 74 rozmiar? I zaraz kupujesz 80? Ale to chyba jakies polskie 80?
    Moj ciagle nosi ciuchy na 80 cm, z niego to taki przecinek. Za to czapki kupuje na 3 - 5 lat, bo glowe ma nie od parady. Chociaz tiszerciki na wyjezdzie nosil na rozmiar 92, (byly luzne, dlugie i powiewajace ) i troche mnie to podbudowalo ;)
    No idę do sklepu biere 74 np pepko mamy i ubieramy :-) Rozmiar w sam raz w tym Kajtek grubiutki. Na zdjęciu ma kamizelkę 74 i jest już maława teraz bo zdjęcie będzie miało że 3 tygodnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:05

Dziobak lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    No idę do sklepu biere 74 np pepko mamy i ubieramy :-) Rozmiar w sam raz w tym Kajtek grubiutki.
    A, pepco ma ciutke mniejsze ciuszki chyba. W bluzy 80 Adas nie wchodzi, nosi ich 86. Czyli one odpowiadaja skandynawskiej 80. Nie pierwszy raz to stwierdzam, ze numeracja skandynawska jest zanizona ( albo polska zawyzona ;) )
    To mi troche ulzylo. ;)

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam parę ubranek z hameryki i gerberka ubranka są jakby wydłużone? I w niektóre choć pisze 3-6 miesięcy się nie wbijemy bo Kajtek wygląda jak parówka :-)

iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja dostałam parę ubranek z hameryki i gerberka ubranka są jakby wydłużone? I w niektóre choć pisze 3-6 miesięcy się nie wbijemy bo Kajtek wygląda jak parówka :-)
    No wlasnie, mi sie tez wydaje, ze to w dlugosc idzie, a nie na szerokosc. SZczegolnie to po bodziakach albo pizamkach widac.

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba ostatnia, spóźniona jak zwykle ;)
    U mnie zmiana planów, idę dziś do lokalnej gin, bo miałam mieć podgląd w poniedziałek a tymczasem borem lasem mam w gaciach śluz płodny. Także ten owu pewnie nie długo. Nie wiem czy to główna aktorka tej całej inscenizacji Grażyna Śmieszna stresa dostała i chce sfalstartować, czy co? A najgorsze, że my się jeszcze nie seksilim, bo dopiero małpa odjechała. Także ten idę dziś na 16.40 zobaczyć co tam w majtach świszcze.

ivf-ivf, krycha.stara, Aasiula, pierwiastka, Magdala, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, efcia, beates, SolarPolar, iwcia77, Mega, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepa, Ty prezesa urodzilas. ☺

Mniam.

ivf-ivf, pierwiastka, Aasiula, BISCA, Sabina, Simba, efcia, peppapig, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 12872 12873 12874 12875 12876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ