35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No i po zawodach. Torbiel 3,5 cm. Transfer odlozony na kolejny cykl. Jestem bardzo rozczarowana i smutna i zla. Rzygac mi sie chce od tego kurewskiego czekania.
Musze sobie poplakac bo mnie rozniesie
Bisca... k***, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
BISCA wrote:No i po zawodach. Torbiel 3,5 cm. Transfer odlozony na kolejny cykl. Jestem bardzo rozczarowana i smutna i zla. Rzygac mi sie chce od tego kurewskiego czekania.
Musze sobie poplakac bo mnie rozniesie
biszkopcie
no co za prostytutkowa torbiel! nie w porzadku! -
uwaga, o karmieniu dzici bedzie.. pytanie mam..
od kiedy dzieciom, ktore nie maja zadnych ewidentnych uczulen mozna podawac nabial normalny? bo internety mowia rozne rzeczy.. u nas w tabeli
pytam, bo moj mlody wciaga chetnie te 'jogurty' dla dzieci.. ale juz podejrzane jest to, ze one nielodowkowe i z dluga data waznosci do spozycia, ale jak sie sklad przeczyta, to noga sie mozna przezegnac..
a ja bym mu chciala zwykly, czysty jogurt z owocami dawac..iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No i po zawodach. Torbiel 3,5 cm. Transfer odlozony na kolejny cykl. Jestem bardzo rozczarowana i smutna i zla. Rzygac mi sie chce od tego kurewskiego czekania.
Musze sobie poplakac bo mnie rozniesie!!!!!
Bisca tule mocno .
-
Dzbry
Plan zajęć OF
Ania.G 04.01.2016 r. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
Jastra 12.01
Reni 19.01
Asiula 19.01 egzamin
Sabina 22.01
Bisca 25-26.01 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Kometa luty http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
krycha.stara marzec http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Sabina, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:uwaga, o karmieniu dzici bedzie.. pytanie mam..
od kiedy dzieciom, ktore nie maja zadnych ewidentnych uczulen mozna podawac nabial normalny? bo internety mowia rozne rzeczy.. u nas w tabeli
pytam, bo moj mlody wciaga chetnie te 'jogurty' dla dzieci.. ale juz podejrzane jest to, ze one nielodowkowe i z dluga data waznosci do spozycia, ale jak sie sklad przeczyta, to noga sie mozna przezegnac..
a ja bym mu chciala zwykly, czysty jogurt z owocami dawac..paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
Paszczaku zalecają ten nabiał powoli od 11 miesiąca, ale moja koleżanka zaczęła podawać nabiał jakoś około pół roku. Coś jej strzeliło do głowy, że jak można kaszę podawać to nagotowała mannej na zwykłym mleku. Dzieciowi nic nie było. Możesz spróbować i dać trochę jogurtu naturalnego, poczekaj kilka dni na reakcję, jak oki to chyba może już jeść. Te jogurty dla dzieci to rzeczywiście mają masę konserwantów. Nie wiem kto je dopuszcza do sprzedaży, a drogie jak cholera.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam...
Kciuki za dzieciaki na egzaminie...
Bisca najgorsze to te czekanie ... ja pier...le..sandra80, Sabina, macduska, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ja je dalam dzieciowi, bo na podwieczorek same owoce mu nie wystarczaja.. a nie wiem, czego innego z owocami bym mu mogla dac- kaszy nie chce dawac, bo dostaje ja jaka zapychacz na noc, obiad je w porze lunchu pelnowartosciowy (warzywa, mieso, tluszcz). Po "sniadaniu" z mleka dostanie jeszcze czasami kanapke, wiec wegle tez ma uzupelnione. Stad mi ten jogurt wyszedl..
Sabina, sandra80, iwcia77, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.
Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat)
!
co poczułaś?
ło matko a jest taki mięsień?
ja póki co po koniowatej poczułam istnienie kolanSabina, iwcia77, Dziobak, moremi, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam we wtorek. Dziś moje dziecię pisze próbny egzamin 6 klasisty
I moje! Przyszywane, ale zawsze. ☺
Moj caly tydzien pisze, codziennie po 4 przedmioty. ☺
Dobry.
Zimno dzis.sandra80, Sabina, iwcia77, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnysandra80 wrote:co poczułaś?
ło matko a jest taki mięsień?
ja póki co po koniowatej poczułam istnienie kolan
Ja też nie słyszałam o takim, hihihih
Kiedyś robiłam kilka razy skalpel przy krześle - nooo daje czadu, jak ktoś nie rusza się za bardzo na co dzień.
Ale z moim "samozaparciem" szybko znalazłam powody żeby nie mieć czasu tego robić
Wiem, że bieganie najskuteczniej odchudza i poprawia kondycję i wygląd, ale ja tego tak nie lubie... Podobno jak już się zacznie regularnie, to później bez tego żyć nie można...może na wiosnę spróbuje.
Podziwiam wytrwałych!
Jak tak naprawdę regularnie i często to mogłabym pływać i jeździć na rowerze, bo to lubię. Tylko kiedy, jak młody 3x w tygodniu ma treningi.
Może w weekendy sobie postanowię jakiś basen śmignąć...sandra80, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Ja też nie słyszałam o takim, hihihih
Kiedyś robiłam kilka razy skalpel przy krześle - nooo daje czadu, jak ktoś nie rusza się za bardzo na co dzień.
Ale z moim "samozaparciem" szybko znalazłam powody żeby nie mieć czasu tego robić
Wiem, że bieganie najskuteczniej odchudza i poprawia kondycję i wygląd, ale ja tego tak nie lubie... Podobno jak już się zacznie regularnie, to później bez tego żyć nie można...może na wiosnę spróbuje.
Podziwiam wytrwałych!
Jak tak naprawdę regularnie i często to mogłabym pływać i jeździć na rowerze, bo to lubię. Tylko kiedy, jak młody 3x w tygodniu ma treningi.
Może w weekendy sobie postanowię jakiś basen śmignąć...
Też nie lubię biegać, próbowałam polubić, ale to nie dla mnie, lubię za to spacery i jazdę na rowerze, chodziłam z pół roku na spining i tak to jest sport dla mnie, koniowatą kiedyś próbowałam ale się poddałam. Teraz znów próbuje się z nią zaprzyjaźnić, skalpel ok, a ten przy krześle raz zrobiłam, fajny trening, ale to ćwiczenie co jedna noga w górze mocno nadwyręża kolana.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Byłam wczoraj na monitoringu, pęcherzyki jeszcze niedojrzałe 16 i 15 mm. Następny podgląd w czwartek. Wiedziałyście, że przyjmowanie letrozolu fałszuje wynik estradiolu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 10:42
moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Hej wiedźmy
Cały czas próbuje odnaleźć się w nowej rzeczywistości ale trochę też zaglądam do Was. Julia w miarę spokojna no chyba że jest akcja z brzuchem to wtedy trzeba nosić i nosić i nosić... Marcel już dużo lepiej. Uspokoił się i na reszcie wrócił mu apetyt. Znów jest radosnyDziś przyjeżdża moja teściowa i będzie mi zdejmować szwy. Dzięki temu nie muszę jechać po to do szpitala. Z blizną zewnętrznie nic się nie dzieje ale od środka jeszcze daje mi popalić. A i walczę od trzech dni z wysokim ciśnieniem. Jest gorzej niż w ciąży i biorę dopegyt 6x dziennie.
Według planu miałam się dziś stawić na cc. Dobrze że nie wypalił i mam to już za sobą...
Sabina, Jastra, sandra80, iwcia77, Aasiula, paszczakin, Dziobak, macduska, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, krycha.stara, Bozia3, *aga*, SolarPolar, beates, Mega, satori lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4