35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Bisca, powodzenia na wizycie.
Mega, kciuki za córkę
A teraz doświadczone w zaznaczaniu na ovu koleżanki - jak oznaczyć tu śluz, który "rozciąga" się na max 3mm?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 07:37
malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Zwijam sie do wyrka. Jutro idziemy z 5 - 7 klasami na sanki, narty, deski, co tam kto ma. Bedzie ze 4 godziny na gorce. I pewnie jeszcze na lyzwy w tym tygodniu, tu jak jest zima, to skrzetnie z tego korzystaja, bo to nie jest wiele dni w roku.
A, nie napisalam wam. Poszlismy z chlopem na lyzwy, bylo juz szarawo, a tam sie dzieje, czyli jak potrafia bawic sie Norwegowie. Rozpalone ognisko, stoja jednorazowe grilez parowkami, termosy z kakao, masa rodzin z dziecmi. Zeby bylo jasno, to reflektory aut oswietlaja lod, stoja tez w sniegu male lampeczki ( takie co sie je lamie i swieca fosforyzujaco ), na glowach wiekszosc ma czolowki. I ganiaja na lyzwach. Bajer, za to ich podziwiam i z checia biore udzial w takich imprezkach.
Jak ja bym tak sobie wieczor spedzilaBISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No i po zawodach. Torbiel 3,5 cm. Transfer odlozony na kolejny cykl. Jestem bardzo rozczarowana i smutna i zla. Rzygac mi sie chce od tego kurewskiego czekania.
Musze sobie poplakac bo mnie rozniesieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 08:43
-
Magdala wrote:Mozna ja miec caly czas.
Uwaga. Ogloszenie.
Oddam figure za brzuch i cycki.
Deal!
Ile rozmiarow cycka, tyle tez brzucha oddam! Tyle, ze moj nie ciazowy
Cycki w w bardzo dobrej jakosci. Brzuch nie.anna maria, Sabina, Magdala, iwcia77, macduska, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:bry wieczór!
dziewczyny,okres mam!
jestem w szoku,bo po ciazy z nadia dostalam po roku
Magda, zajebiste zdjecie w awatarze, taki maly ufoczek! ufociatko!anna maria, Magda*, moremi lubią tę wiadomość