35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Deal!
Ile rozmiarow cycka, tyle tez brzucha oddam! Tyle, ze moj nie ciazowy
Cycki w w bardzo dobrej jakosci. Brzuch nie.
W skrycie liczylam na brzuchy ciazowe..
sandra80, Dziobak, moremi, *aga* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kiedy u nas brzuchow jak na lekastwo, nawet nie ma od kogo brać
Właśnie!
I ja to mam zamiar zmienic.
Wyhoduje sobie własny. I cycki tez.Sabina, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Właśnie!
I ja to mam zamiar zmienic.
Wyhoduje sobie własny. I cycki tez.macduska, moremi, Magdala, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No i po zawodach. Torbiel 3,5 cm. Transfer odlozony na kolejny cykl. Jestem bardzo rozczarowana i smutna i zla. Rzygac mi sie chce od tego kurewskiego czekania.
Musze sobie poplakac bo mnie rozniesie
Przestań, bo i ja się popłaczę. Ja już nawet czekam na czekanie, bo ciągle coś!
Będziem parom z Kometemania.g, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Simba, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:uwaga, o karmieniu dzici bedzie.. pytanie mam..
od kiedy dzieciom, ktore nie maja zadnych ewidentnych uczulen mozna podawac nabial normalny? bo internety mowia rozne rzeczy.. u nas w tabeli
pytam, bo moj mlody wciaga chetnie te 'jogurty' dla dzieci.. ale juz podejrzane jest to, ze one nielodowkowe i z dluga data waznosci do spozycia, ale jak sie sklad przeczyta, to noga sie mozna przezegnac..
a ja bym mu chciala zwykly, czysty jogurt z owocami dawac..paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
jestem tylko przelotem, bo dzis u mnie piekne slonce - pierdyliard pralek do zrobienia, spacer z mlodym i drobne zakupy - zajrze pozniej
Bisca- niech to szlag jasny trafi...w dupe jeza...szkoda , ze sie odwleklo
- sle tulasy
Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
To i ja sie pojawiam.I oczywiscie bedzie o dzieciu
Musze sie Wam pochwalic bo kamyk , ba skała spadła mi z seca .Bylam dzis zwazyc mlodego i po 2tyg od ostatniego wwwazenia gdzie nul nie przybral a wrecz mial 10dag mniej niz 2tyg wczesniej mały mnie ucieszył bo w dupie ma pół kg wiecej za 14dni.Jesssu nawet nie wiecie jak sie ciesze.Zwł ,że młody dojarke ma tylko ze mnie bo nie chwyci sie mleka żadnego.Nawet tym hippem sie franca nauczył pluć na odległość.Takze ten uspokoiłam sie troche
Jastra, Reni, Sabina, Dziobak, paszczakin, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny