35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W dniu Twoich pierwszych urodzin,
oprócz życzeń
jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
zabawek, całusów, przyjaciół
życzę
abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
w których powiesz że jesteś
szczęśliwy. Dla Ivoiwcia77, Dziobak, moremi, sandra80, kapturnica, paszczakin, BISCA, Simba, krycha.stara, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No i po zawodach. Torbiel 3,5 cm. Transfer odlozony na kolejny cykl. Jestem bardzo rozczarowana i smutna i zla. Rzygac mi sie chce od tego kurewskiego czekania.
Musze sobie poplakac bo mnie rozniesieSabina, Dziobak, sandra80, ComeToMeBaby, paszczakin, BISCA, Simba, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:W dniu Twoich pierwszych urodzin,
oprócz życzeń
jakie zwykle składają ludzie:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów,
zabawek, całusów, przyjaciół
życzę
abyś miał jak najwięcej dni w życiu,
w których powiesz że jesteś
szczęśliwy. Dla Ivopieknie dziekuje
sandra80, anna maria lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja bym zaznaczyła lepki
rwie się, więc.wiesz;)
Ściąga z ovu (na wykresie gdzie zaznaczasz objawy klikasz słowo śluz) :
Suchy – brak śluzu. Zapisz śluz jako suchy, jeśli w czasie obserwacji nie dostrzegasz żadnego śluzu.
Lepki – zaobserwowany śluz jest kleisty, lepki, gumowaty, raczej gęsty. Nie da się go w ogóle rozciągnąć pomiędzy palcami, szybko się „rwie”. Może być koloru białego lub lekko żółtawego.
Kremowy – odnotuj śluz kremowy, jeśli jest on gładki, przypomina lekki balsam do ciała, mleko lub majonez. Jest on zazwyczaj biały, lecz może być również żółtawy. Może być lekko rozciągliwy, ale dość szybko się „rwie”.
Wodnisty – śluz przejrzysty, niemalże o konsystencji wody. Daje wyraźnie uczucie wilgoci. Jest on zaliczany do śluzu płodnego. Może rozciągać się pomiędzy palcami.
Rozciągliwy – to najbardziej płodny śluz. Jest przejrzysty, bardzo rozciągliwy, w konsystencji przypomina kurze białko. Daje uczucie poślizgu.sandra80, Jastra lubią tę wiadomość
-
Czesc,
Wszystkiego najlepszego dla Ivo! Niech zdrowo rośnie
Co słychać ciekawego? Spróbuje pózniej doczytać.
U mnie po staremu, dni mi uciekają nie wiem kiedy... Dziś ponuro, leje i w ogóle to tylko na czekoladę człowiek ma ochotę.
Jutro planuje wizytę u gina. Myśle o antykoncepcji i chyba spróbuje piguł. Nigdy wcześniej ich nie brałam i tak się zastanawiam jak to działa gdy mam dłuższe cykle. Czy zachowa się ich długość.
Choinkę chce już rozebrać, jakoś w tym roku szybciej mi się znudziła
Kapta, cieszę się ze Max przytył
Ja to się martwię ze mój za dużo je... Czasem chce co 2h a mam przeciągać go chociaż o pół godz żeby To nosze, huśtam a i tak wytrzyma w porywach kwadrans. Mam nadzieje ze się wyrówna i przede wszystkim wyrzuci to nocne karmieniesandra80, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No i po zawodach. Torbiel 3,5 cm. Transfer odlozony na kolejny cykl. Jestem bardzo rozczarowana i smutna i zla. Rzygac mi sie chce od tego kurewskiego czekania.
Musze sobie poplakac bo mnie rozniesieSabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wszystkim
Ale mam chandrę...bez kija nie podchodź. Wstałam z bólem głowy i brzucha, jest mi nie dobrze...wszystko mnie drażni. Starzeję się czy co....No bez przesady przecież ja ciągle mam 18 lat tylko doświadczenie mi się zwiększa
Bisca tulę mocno... cierpliwość jest kluczem do szczęścia
Tak więc proszę się owocnie wszystkie stosunkować...bo ja mam numerek końcowy....a wiecznie na swoją kolejkę czekać nie mogę...powiedzmy do lata, ma to być forum brzuchatych
Ivo sto lat...rośnij zdrowo
Kciuki za wszystkie dzieci dzisiaj mobilizujące swoje komórki do wytężonej pracy na egzaminie
Zmykam na zakupy bo tylko światło w lodówce i powidłamoremi, iwcia77, macduska, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dziobak wrote:A Biszkopt nie chce córki??
paszczakin, iwcia77, Reni, macduska, BISCA, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzisiaj poszłam z młodym na szczepienie i szczepienie odwołane. Lekarka kazala najpierw zbdać bilirubine i zlecila jakieś inne badania. Jak będą dobre wyniki, to jutro szczepienie.
No i potwierdziła moje przypuszczenia co do skazy białkowej. Mam zakaz spożywania białka krowiego. Zegnajcie kanapki z masłemDziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dzisiaj poszłam z młodym na szczepienie i szczepienie odwołane. Lekarka kazala najpierw zbdać bilirubine i zlecila jakieś inne badania. Jak będą dobre wyniki, to jutro szczepienie.
No i potwierdziła moje przypuszczenia co do skazy białkowej. Mam zakaz spożywania białka krowiego. Zegnajcie kanapki z masłemiwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość