35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak weź nie marudz
albo żresz albo ćwiczysz i sama widzisz jakie są tego efekty
ciągle jesz i tyjesz, więc musisz ćwiczyć
ćwiczysz, to potykasz się o własne nogi
napij się wodyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:07
Dziobak, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, paszczakin, Simba, krycha.stara, Bozia3, kapturnica, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak weszlismy, to lekarka miała już przygotowane skierowanie ze względu na poprzednie historie. A Ignacy jest ciemniejszy, ale nie żółty. Ma taki ladny odcień skóry. Az mi się marzy, ze bedzie takim sniadym błękitnookim chłopcem
Mąż ma ciemniejszą karnację i szare oczy, a ja jestem różowa jak swinia i mam błękitne oczy.
A teraz jaki jest to sama wiesz.moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:gołąbki
widziałam, że Biska do nich wkłada
No, ale na kilo grzybow trzeba 5 kg ryzu i 10 kapust hahaha !!!
Jedziemy do Dziobaka na golabki
Reni, opanuj sie s tymi golabkami, istnieja inne potrawy, wiesz? Rosol na przykladDziobak, Reni, Jastra, macduska, iwcia77, moremi, paszczakin, Simba, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, ale na kilo grzybow trzeba 5 kg ryzu i 10 kapust hahaha !!!
Jedziemy do Dziobaka na golabki
Reni, opanuj sie s tymi golabkami, istnieja inne potrawy, wiesz? Rosol na przyklad
skąd tyle zamrażarek!?BISCA, iwcia77, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dziobak weź nie marudz
albo żresz albo ćwiczysz i sama widzisz jakie są tego efekty
ciągle jesz i tyjesz, więc musisz ćwiczyć
ćwiczysz, to potykasz się o własne nogi
napij się wody
To jem!krycha.stara lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak weszlismy, to lekarka miała już przygotowane skierowanie ze względu na poprzednie historie. A Ignacy jest ciemniejszy, ale nie żółty. Ma taki ladny odcień skóry. Az mi się marzy, ze bedzie takim sniadym błękitnookim chłopcem
Mąż ma ciemniejszą karnację i szare oczy, a ja jestem różowa jak swinia i mam błękitne oczy.iwcia77, macduska, moremi, Jastra, paszczakin, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Nie wiesz gamoniu, że żeby schudnąć to trzeba jeść?? Zdrowo?
To jem!
Ja mam dzisiaj gulasz z kurzęcych żołądków z pieczarkami, kaszę, marchewkę na ciepło i sałatkę z buraczków czerwonych z ogórkiem kiszonym.
Dziobak, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja mam dzisiaj gulasz z kurzęcych żołądków z pieczarkami, kaszę, marchewkę na ciepło i sałatkę z buraczków czerwonych z ogórkiem kiszonym.
a ta sałatka z buraków i ogorasow to co ma jeszcze w sobie? Buraki pieczone??
U mnie dziś zawiesista, pikantna zupa gulaszowamacduska, Dziobak lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:
Niemniej- jest teoria. 1 na 10 sie udaje mowisz. To moje 5 do dupy, Reni miala 2 do dupy, Malgos 2 do dupy i TADAM! jest 10-ta, Twoja, udana!
Moze byc?
mów tak do mnie jeszcze
jak dojdzie do tej IUI w tym miesiącu to powiem, że przyszłam z 10 IUI z wątku OF i nie ma wyjścia musi się udaćmacduska, Jastra, moremi, paszczakin, BISCA, kapturnica, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Oo, fajny obiad
a ta sałatka z buraków i ogorasow to co ma jeszcze w sobie? Buraki pieczone??
U mnie dziś zawiesista, pikantna zupa gulaszowa
Buraki pieczone, ogórek i cebulę. Wszystko mniej więcej w równych proporcjsch, z przewagą buraków. Do tego sól, pieprz, majonez. Najlrpsza jest jak trochę postoi. I warto odcisnać nadmiar plynów z warzyw.Magda* lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Buraki pieczone, ogórek i cebulę. Wszystko mniej więcej w równych proporcjsch, z przewagą buraków. Do tego sól, pieprz, majonez. Najlrpsza jest jak trochę postoi. I warto odcisnać nadmiar plynów z warzyw.
na pewno wypróbuje
macduska lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A, to może być jeszcze chyba zoltaczka. Adaś był prześlicznie brzoskwiniowy przez pierwsze 3 miechy. Idealnie gładka ciemniejsza skora plus żółte białka oczu.
A teraz jaki jest to sama wiesz.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Ja tez mam nadzieje ze Francesco będzie miał niebieskie oczy po mnie. Jaś miał przez 3 miesiące, ładne jasne aż pewnego ranka zobaczyłam plamkę na tęczówce. Teraz ma piwno-zielone. Po swojej babci. Fran na razie ma dość ciemno niebieskie, ale myśle ze bedą brązowe. A i wydaje mi się ze robi się coraz bardziej podobny do mnie
My oboje mamy oczy niebieskie, Pierworodny też natomiast Młodemu, nie wiedzieć kiedy, zrobiły się szaro zielone po prababci.moremi, Dziobak, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie ma żółtych oczu i odcien jest bardziej oliwkowy. Lekarka twierdzi, że nie wyglada na żółtaczkę, więc mam nadzieję, ze taki jest. Tym bardziej, że jak wtedy badaliśmy bilirubine to bylo tylko 4. No chyba że urosła znowu. Tfu! Tfu!
Tfu, na psa urok! Tfu!moremi lubi tę wiadomość