X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak weź nie marudz
    albo żresz albo ćwiczysz i sama widzisz jakie są tego efekty
    ciągle jesz i tyjesz, więc musisz ćwiczyć
    ćwiczysz, to potykasz się o własne nogi

napij się wody

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 13:07

Dziobak, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, paszczakin, Simba, krycha.stara, Bozia3, kapturnica, Mega, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak weszlismy, to lekarka miała już przygotowane skierowanie ze względu na poprzednie historie. A Ignacy jest ciemniejszy, ale nie żółty. Ma taki ladny odcień skóry. Az mi się marzy, ze bedzie takim sniadym błękitnookim chłopcem ;-)
    Mąż ma ciemniejszą karnację i szare oczy, a ja jestem różowa jak swinia i mam błękitne oczy.
    A, to może być jeszcze chyba zoltaczka. Adaś był prześlicznie brzoskwiniowy przez pierwsze 3 miechy. Idealnie gładka ciemniejsza skora plus żółte białka oczu.
    A teraz jaki jest to sama wiesz. :-)

moremi lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    gołąbki

widziałam, że Biska do nich wkłada

No, ale na kilo grzybow trzeba 5 kg ryzu i 10 kapust hahaha !!!
    Jedziemy do Dziobaka na golabki

Reni, opanuj sie s tymi golabkami, istnieja inne potrawy, wiesz? Rosol na przyklad :P

Dziobak, Reni, Jastra, macduska, iwcia77, moremi, paszczakin, Simba, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No, ale na kilo grzybow trzeba 5 kg ryzu i 10 kapust hahaha !!!
    Jedziemy do Dziobaka na golabki

Reni, opanuj sie s tymi golabkami, istnieja inne potrawy, wiesz? Rosol na przyklad :P

skąd tyle zamrażarek!?

BISCA, iwcia77, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dajesz po całości
    i do tego zasmażka

I sliwka wegierka :-)

Simba, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziobak weź nie marudz
    albo żresz albo ćwiczysz i sama widzisz jakie są tego efekty
    ciągle jesz i tyjesz, więc musisz ćwiczyć
    ćwiczysz, to potykasz się o własne nogi

napij się wody
    Nie wiesz gamoniu, że żeby schudnąć to trzeba jeść?? Zdrowo?
    To jem!

krycha.stara lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Mi się akurat ciulowo dzisiejszy dzień kojarzy. Dlatego pewnie skrecilam sobie nogę...

Co zrobić z tych prawdziwkow, sie ja pytam, no!!

W sloiki

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D

Nie bij.

• Magdala Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo, sto lat maly! ♡

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak weszlismy, to lekarka miała już przygotowane skierowanie ze względu na poprzednie historie. A Ignacy jest ciemniejszy, ale nie żółty. Ma taki ladny odcień skóry. Az mi się marzy, ze bedzie takim sniadym błękitnookim chłopcem ;-)
    Mąż ma ciemniejszą karnację i szare oczy, a ja jestem różowa jak swinia i mam błękitne oczy.
    Ja tez mam nadzieje ze Francesco będzie miał niebieskie oczy po mnie. Jaś miał przez 3 miesiące, ładne jasne aż pewnego ranka zobaczyłam plamkę na tęczówce. Teraz ma piwno-zielone. Po swojej babci. Fran na razie ma dość ciemno niebieskie, ale myśle ze bedą brązowe. A i wydaje mi się ze robi się coraz bardziej podobny do mnie ;)

iwcia77, macduska, moremi, Jastra, paszczakin, BISCA, satori lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie wiesz gamoniu, że żeby schudnąć to trzeba jeść?? Zdrowo?
    To jem!

Ja mam dzisiaj gulasz z kurzęcych żołądków z pieczarkami, kaszę, marchewkę na ciepło i sałatkę z buraczków czerwonych z ogórkiem kiszonym.

Dziobak, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kupiłam ten błonnik witalny- babkę płesznik z jajowatą. Powiem Wam, ze smakuje obrzydliwie, ale skoro to takie cudowne?

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ja mam dzisiaj gulasz z kurzęcych żołądków z pieczarkami, kaszę, marchewkę na ciepło i sałatkę z buraczków czerwonych z ogórkiem kiszonym.
    Oo, fajny obiad :) a ta sałatka z buraków i ogorasow to co ma jeszcze w sobie? Buraki pieczone??

U mnie dziś zawiesista, pikantna zupa gulaszowa

macduska, Dziobak lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

Niemniej- jest teoria. 1 na 10 sie udaje mowisz. To moje 5 do dupy, Reni miala 2 do dupy, Malgos 2 do dupy i TADAM! jest 10-ta, Twoja, udana!

Moze byc?

mów tak do mnie jeszcze ;)
    jak dojdzie do tej IUI w tym miesiącu to powiem, że przyszłam z 10 IUI z wątku OF i nie ma wyjścia musi się udać :)

macduska, Jastra, moremi, paszczakin, BISCA, kapturnica, satori lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    skąd tyle zamrażarek!?

Paszczak ma przeciez. Nie uzyczy?

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Oo, fajny obiad :) a ta sałatka z buraków i ogorasow to co ma jeszcze w sobie? Buraki pieczone??

U mnie dziś zawiesista, pikantna zupa gulaszowa

Buraki pieczone, ogórek i cebulę. Wszystko mniej więcej w równych proporcjsch, z przewagą buraków. Do tego sól, pieprz, majonez. Najlrpsza jest jak trochę postoi. I warto odcisnać nadmiar plynów z warzyw.

Magda* lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Buraki pieczone, ogórek i cebulę. Wszystko mniej więcej w równych proporcjsch, z przewagą buraków. Do tego sól, pieprz, majonez. Najlrpsza jest jak trochę postoi. I warto odcisnać nadmiar plynów z warzyw.
    Dzięki :) na pewno wypróbuje :)

macduska lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A, to może być jeszcze chyba zoltaczka. Adaś był prześlicznie brzoskwiniowy przez pierwsze 3 miechy. Idealnie gładka ciemniejsza skora plus żółte białka oczu.
    A teraz jaki jest to sama wiesz. :-)
    Nie ma żółtych oczu i odcien jest bardziej oliwkowy. Lekarka twierdzi, że nie wyglada na żółtaczkę, więc mam nadzieję, ze taki jest. Tym bardziej, że jak wtedy badaliśmy bilirubine to bylo tylko 4. No chyba że urosła znowu. Tfu! Tfu!

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ja tez mam nadzieje ze Francesco będzie miał niebieskie oczy po mnie. Jaś miał przez 3 miesiące, ładne jasne aż pewnego ranka zobaczyłam plamkę na tęczówce. Teraz ma piwno-zielone. Po swojej babci. Fran na razie ma dość ciemno niebieskie, ale myśle ze bedą brązowe. A i wydaje mi się ze robi się coraz bardziej podobny do mnie ;)

My oboje mamy oczy niebieskie, Pierworodny też natomiast Młodemu, nie wiedzieć kiedy, zrobiły się szaro zielone po prababci. :-)

moremi, Dziobak, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie ma żółtych oczu i odcien jest bardziej oliwkowy. Lekarka twierdzi, że nie wyglada na żółtaczkę, więc mam nadzieję, ze taki jest. Tym bardziej, że jak wtedy badaliśmy bilirubine to bylo tylko 4. No chyba że urosła znowu. Tfu! Tfu!

Tfu, na psa urok! Tfu!

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 12918 12919 12920 12921 12922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ