35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mi się akurat ciulowo dzisiejszy dzień kojarzy. Dlatego pewnie skrecilam sobie nogę...
Co zrobić z tych prawdziwkow, sie ja pytam, no!!
Sos do gołąbkówpaszczakin, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, macduska, Simba, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Wacia, mam kilo rozmrozonych prawdziwkow. Co z nich zrobić na szybko, bez stania w kuchni? Udusić na maśle czy coś lepszego? Cos z miechem?
Gdzie kuchareczki nasze?
gołąbki
widziałam, że Biska do nich wkładaDziobak, iwcia77, moremi, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Paszczaku miałaś 5 IUI? No to Tyś mym wodzem teraz
Niemniej- jest teoria. 1 na 10 sie udaje mowisz. To moje 5 do dupy, Reni miala 2 do dupy, Malgos 2 do dupy i TADAM! jest 10-ta, Twoja, udana!
Moze byc?Reni, moremi, macduska, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala, sandra80, Lucky, Simba, krycha.stara, Bozia3, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O, jest to pomysl! Jakiś szybki przepis masz, plis?
ryż ugotować dodać grzyby
wszystko rozgotować
pożreć
fujmoremi, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Simba, krycha.stara, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wacia, mam kilo rozmrozonych prawdziwkow. Co z nich zrobić na szybko, bez stania w kuchni? Udusić na maśle czy coś lepszego? Cos z miechem?
Gdzie kuchareczki nasze?
Uduś na masle dodaj cebulę drobno pokrojona, albo pora, pieprz, sól, czosnek i słodka smietankę. Masz świetny sos do makaronu.Dziobak, iwcia77, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Jak weszlismy, to lekarka miała już przygotowane skierowanie ze względu na poprzednie historie. A Ignacy jest ciemniejszy, ale nie żółty. Ma taki ladny odcień skóry. Az mi się marzy, ze bedzie takim sniadym błękitnookim chłopcem
Mąż ma ciemniejszą karnację i szare oczy, a ja jestem różowa jak swinia i mam błękitne oczy.iwcia77, paszczakin, Simba, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie bucz mała. Kolejny cykl to Ignasiowy. I wyjdzie taki fajny fistach
Dzieki za "pocieszenie"
Dzieki dziewczyny za mile slowa
Juz sie pozbieralam. I bede czekac cierpliwie ( taaaaa)
Reni, Jastra, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ryż ugotować dodać grzyby
wszystko rozgotować
pożreć
fujDziobak, macduska, Magdala, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ryż ugotować dodać grzyby
wszystko rozgotować
pożreć
fuj
Mam też świeżego łososia. Z grzybami on chyba nie teges, co?
Dla mnie i córki tagliatelle z sosem grzybowym, dla chłopaków duszony łosoś.
Tak dziś chyba zrobię.
Dzięki laskiReni, macduska, iwcia77, krycha.stara, Bozia3 lubią tę wiadomość