35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.
Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat
) i nie wytrzymalam do konca... Dupa boli, ale jest opcja, ze bedzie piekna do wakacji, uda to samo. Cel na najblizsze 2 tyg: zrobic ten program w calosci bez puszczania bakow z wysilku! 
Trzecia: brzuch. Z powodu umarniecia w 2 rundzie nie wiem co bylo z brzuchem, nie mialam nawet sily zajrzec. Ale jesli dorownuje udom do trzymajcie mnie w szesciu!
Tak czy owak, polecam.
Asiula, spodoba ci sie!
Dziobak bo aż mi głupio i zacznę kręcić jakieś motylki ramionami żeby nie było że nie podejmuję wyzwań
Dziobak, BISCA, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyMądry mąż!*aga* wrote:Sabina ja też mam duża rodzinę, a raczej mój mąż...większość będzie przyjezdnych. Ale firme biorę z obsługą pełna....już w żadnym garnku mieszać nie będę musiała...od a do z ogarną wszystko. Najpierw miałam sama ze szwagierką się tym zająć....ale mąż wybił mi to z głowy.
Chyba pod tą ciąże tak się przymila
BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Maryjo, o czym Wy w ogole?
Motylki? Uda? Poslady?
Wrocilam z pracy, wykapalam sie, zaleglam na kanapie ze swiezym Earl Greyem i moim sernikiem waniliowo-pomaranczowym i nigdzie nie zamierzam sie ruszac.
Czubki palcow u stop mi bola.
Jak ja bym chciala juz byc w ciazy i oficjalnie miec prawo do nicnierobienia.
pierwiastka, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Dziobak, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:Noooo.
A mój Pierworodny dzisiaj powiedzial, że jak już będzie dobrze zarabiał to nam kupi nowy samochód. Taki z salonu.
Wzruszyłam się.
Zmartwie Cie.
Wszystkie dzieci, ktore znam zawodowo tak mowily.
nick nieaktualny, Bozia3, moremi, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyTeoretycznie masz rację. Ale moi goście wszyscy u mnie zostają. I co mam dać im jeść? I tak trzeba szykować*aga* wrote:Sabina ja też mam duża rodzinę, a raczej mój mąż...większość będzie przyjezdnych. Ale firme biorę z obsługą pełna....już w żadnym garnku mieszać nie będę musiała...od a do z ogarną wszystko. Najpierw miałam sama ze szwagierką się tym zająć....ale mąż wybił mi to z głowy.
Chyba pod tą ciąże tak się przymila
sytuacja bez wyjścia i tyle
-
nick nieaktualnyNo. Mój sąsiad, lekarz, zawsze powtarzał swojej matce, że zabierze ją do Zeimi Świętej w takim wielkim kapeluszuMagdala wrote:Zmartwie Cie.
Wszystkie dzieci, ktore znam zawodowo tak mowily.
Nie zabrał
iwcia77, Bozia3, Magdala, moremi, BISCA, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurna tak czytam i chyba niedlugo przekonam sie do tej koniowskiej, bo mi cos z wiekiem poslady opadly ...a takie byly fajne..nawet fotke dzis se obejrzalalm i zal mi sie zrobilo mojego niejedrnego zadaDziobak wrote:No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.
Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat
) i nie wytrzymalam do konca... Dupa boli, ale jest opcja, ze bedzie piekna do wakacji, uda to samo. Cel na najblizsze 2 tyg: zrobic ten program w calosci bez puszczania bakow z wysilku! 
Trzecia: brzuch. Z powodu umarniecia w 2 rundzie nie wiem co bylo z brzuchem, nie mialam nawet sily zajrzec. Ale jesli dorownuje udom do trzymajcie mnie w szesciu!
Tak czy owak, polecam.
Asiula, spodoba ci sie!
Dziobak, moremi, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Zwijam sie do wyrka. Jutro idziemy z 5 - 7 klasami na sanki, narty, deski, co tam kto ma. Bedzie ze 4 godziny na gorce. I pewnie jeszcze na lyzwy w tym tygodniu, tu jak jest zima, to skrzetnie z tego korzystaja, bo to nie jest wiele dni w roku.
A, nie napisalam wam. Poszlismy z chlopem na lyzwy, bylo juz szarawo, a tam sie dzieje, czyli jak potrafia bawic sie Norwegowie. Rozpalone ognisko, stoja jednorazowe grilez parowkami, termosy z kakao, masa rodzin z dziecmi. Zeby bylo jasno, to reflektory aut oswietlaja lod, stoja tez w sniegu male lampeczki ( takie co sie je lamie i swieca fosforyzujaco ), na glowach wiekszosc ma czolowki. I ganiaja na lyzwach. Bajer, za to ich podziwiam i z checia biore udzial w takich imprezkach.
iwcia77, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Magdala, Reni, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, pierwiastka, Aasiula, paszczakin, Simba, sandra80, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
-
Ty jeszcze kobieto narzekaj...sumienia nie masz:)iwcia77 wrote:..tak sie wogole zastanawiam czy mozna wrocic do swojej 28 letniej figury ...?
Do 28 letniej figury to może tak...ale ciało to już nie takie - i żadne silikono-botoksy nie pomogą...
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ale mnie kręgosłup napitala, 3 lata miałam spokój. Myślałam że do pracy nie dojdę. Tak mnie boli od Krzyża że promieniuje na lewe udo, ból aż do kolana. Mąż obiecał mi masaż
-
nick nieaktualnyTak czytam. Czytam.iwcia77 wrote:..tak sie wogole zastanawiam czy mozna wrocic do swojej 28 letniej figury ...?
Nie.
Idę spać.
Dobranoc się z Państwem
iwcia77, moremi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, kapturnica, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..tak sie wogole zastanawiam czy mozna wrocic do swojej 28 letniej figury ...?
Mozna ja miec caly czas.
Uwaga. Ogloszenie.
Oddam figure za brzuch i cycki.
iwcia77, Dziobak, moremi, Bozia3, BISCA, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, satori lubią tę wiadomość
Mega wrote:Ale mnie kręgosłup napitala, 3 lata miałam spokój. Myślałam że do pracy nie dojdę. Tak mnie boli od Krzyża że promieniuje na lewe udo, ból aż do kolana. Mąż obiecał mi masaż

A potem przeciwzapalny moze wez. I do lozka.
Mega lubi tę wiadomość
Ja chetnie oddam brzuch. Moze byc z faldka? Nie jest za duza, taka w sam raz.Magdala wrote:Mozna ja miec caly czas.

Uwaga. Ogloszenie.
Oddam figure za brzuch i cycki.

Cyckow nie dam, sa ok. Nawet sa niezle jak na mietoszenie je juz tyle czasu
To co, bierzesz ten brzuch?
iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość