35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.
Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat) i nie wytrzymalam do konca... Dupa boli, ale jest opcja, ze bedzie piekna do wakacji, uda to samo. Cel na najblizsze 2 tyg: zrobic ten program w calosci bez puszczania bakow z wysilku!
Trzecia: brzuch. Z powodu umarniecia w 2 rundzie nie wiem co bylo z brzuchem, nie mialam nawet sily zajrzec. Ale jesli dorownuje udom do trzymajcie mnie w szesciu!
Tak czy owak, polecam.
Asiula, spodoba ci sie!
Dziobak bo aż mi głupio i zacznę kręcić jakieś motylki ramionami żeby nie było że nie podejmuję wyzwańDziobak, BISCA, Sabina, iwcia77, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny*aga* wrote:Sabina ja też mam duża rodzinę, a raczej mój mąż...większość będzie przyjezdnych. Ale firme biorę z obsługą pełna....już w żadnym garnku mieszać nie będę musiała...od a do z ogarną wszystko. Najpierw miałam sama ze szwagierką się tym zająć....ale mąż wybił mi to z głowy.
Chyba pod tą ciąże tak się przymilaBISCA, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O Maryjo, o czym Wy w ogole?
Motylki? Uda? Poslady?
Wrocilam z pracy, wykapalam sie, zaleglam na kanapie ze swiezym Earl Greyem i moim sernikiem waniliowo-pomaranczowym i nigdzie nie zamierzam sie ruszac.
Czubki palcow u stop mi bola.
Jak ja bym chciala juz byc w ciazy i oficjalnie miec prawo do nicnierobienia.pierwiastka, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi, Dziobak, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
macduska wrote:Noooo.
A mój Pierworodny dzisiaj powiedzial, że jak już będzie dobrze zarabiał to nam kupi nowy samochód. Taki z salonu.
Wzruszyłam się.
Zmartwie Cie.
Wszystkie dzieci, ktore znam zawodowo tak mowily.
Sabina, Bozia3, moremi, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość
nick nieaktualny*aga* wrote:Sabina ja też mam duża rodzinę, a raczej mój mąż...większość będzie przyjezdnych. Ale firme biorę z obsługą pełna....już w żadnym garnku mieszać nie będę musiała...od a do z ogarną wszystko. Najpierw miałam sama ze szwagierką się tym zająć....ale mąż wybił mi to z głowy.
Chyba pod tą ciąże tak się przymilasytuacja bez wyjścia i tyle
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zmartwie Cie.
Wszystkie dzieci, ktore znam zawodowo tak mowily.Nie zabrał
iwcia77, Bozia3, Magdala, moremi, BISCA, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.
Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat) i nie wytrzymalam do konca... Dupa boli, ale jest opcja, ze bedzie piekna do wakacji, uda to samo. Cel na najblizsze 2 tyg: zrobic ten program w calosci bez puszczania bakow z wysilku!
Trzecia: brzuch. Z powodu umarniecia w 2 rundzie nie wiem co bylo z brzuchem, nie mialam nawet sily zajrzec. Ale jesli dorownuje udom do trzymajcie mnie w szesciu!
Tak czy owak, polecam.
Asiula, spodoba ci sie!Dziobak, moremi, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Zwijam sie do wyrka. Jutro idziemy z 5 - 7 klasami na sanki, narty, deski, co tam kto ma. Bedzie ze 4 godziny na gorce. I pewnie jeszcze na lyzwy w tym tygodniu, tu jak jest zima, to skrzetnie z tego korzystaja, bo to nie jest wiele dni w roku.
A, nie napisalam wam. Poszlismy z chlopem na lyzwy, bylo juz szarawo, a tam sie dzieje, czyli jak potrafia bawic sie Norwegowie. Rozpalone ognisko, stoja jednorazowe grilez parowkami, termosy z kakao, masa rodzin z dziecmi. Zeby bylo jasno, to reflektory aut oswietlaja lod, stoja tez w sniegu male lampeczki ( takie co sie je lamie i swieca fosforyzujaco ), na glowach wiekszosc ma czolowki. I ganiaja na lyzwach. Bajer, za to ich podziwiam i z checia biore udzial w takich imprezkach.iwcia77, macduska, Bozia3, Sabina, Mega, Magdala, Reni, moremi, Magda*, Jastra, Berenika, BISCA, pierwiastka, Aasiula, paszczakin, Simba, sandra80, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..tak sie wogole zastanawiam czy mozna wrocic do swojej 28 letniej figury ...?
Do 28 letniej figury to może tak...ale ciało to już nie takie - i żadne silikono-botoksy nie pomogą...iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Ale mnie kręgosłup napitala, 3 lata miałam spokój. Myślałam że do pracy nie dojdę. Tak mnie boli od Krzyża że promieniuje na lewe udo, ból aż do kolana. Mąż obiecał mi masaż
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:..tak sie wogole zastanawiam czy mozna wrocic do swojej 28 letniej figury ...?
Mozna ja miec caly czas.
Uwaga. Ogloszenie.
Oddam figure za brzuch i cycki.
iwcia77, Dziobak, moremi, Bozia3, BISCA, Aasiula, Simba, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Mega wrote:Ale mnie kręgosłup napitala, 3 lata miałam spokój. Myślałam że do pracy nie dojdę. Tak mnie boli od Krzyża że promieniuje na lewe udo, ból aż do kolana. Mąż obiecał mi masaż
A potem przeciwzapalny moze wez. I do lozka.Mega lubi tę wiadomość
Magdala wrote:Mozna ja miec caly czas.
Uwaga. Ogloszenie.
Oddam figure za brzuch i cycki.
Cyckow nie dam, sa ok. Nawet sa niezle jak na mietoszenie je juz tyle czasu
To co, bierzesz ten brzuch?iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość