35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
*aga* wrote:Dziewczyny mam prośbę, zamawiam catering na komunie i muszę w końcu do jutra się zdecydować co chcę.
Koszt zastawy od nich to 400 zł...ja mam w domu zastawę na trzydzieści parę osób ale to są różne komplety po 6 szt i nie wiem czy wypada takie dać czy zapłacić za jednolite u nich.
Danie dodatkowe strogonow czy bogracz? Nigdy nie jadłam tej węgierskiej potrawyi nie wiem jak smakuje a krokiety to raczej nie wchodzą w grę.
Obiecuję koniec nie wspominać już o jedzeniu
dajta jakis przepis do cudnych...moze byc i bogracz
moremi, *aga* lubią tę wiadomość
-
Wlasnie wrocilam z corka z lodu, dzis brykalysmy po calym jeziorze - 3km w jedna, 2 km w druga manke. Teraz idziemy ja i chlop - tak romantyczna sportowa randka w cudnych okolicznosciach przyrody. Jak Bambi i ten taki teges kroliczek fajtlapowaty...
macduska, moremi, BISCA, Jastra, Aasiula, Bozia3, *aga*, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga ja w zeszlym roku robilam i wypozyczalam z firmy zajmujacej sie wlasnoe wypozyczaniem. Poszukaj, moze masz jakas w okolicy.
Ale szczerze mowiac jakbym miala nawet z ilus kompletow, ale wszystkie biale, to nie podbijalabym kosztowSabina, moremi, kapturnica, *aga* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga, bogracz jadłam raz w zyciu. Smakował mi.
Zastawa jednolita jest fajna. Z drugiej strony po godzinie i tak na stole robi się jesień średniowiecza.
Zależy jak z kasą stoicie.
Ja bym wzięła swoją.
Edit. W Ikei ostatnio kupowałam białe ładne talerze i miseczki pi 2 zeta za sztukę. Moze bardziej Ci się opłaci kupić swoje? Cztery stówy to jednak dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:49
moremi, kapturnica, *aga* lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:
Zarty zartami, temat jest bardzo powazny
Ja daje ryz, mieso mielone (albo samo wolowe albo pol na pol wieprzowo-wolowe) duzo cebuli podsmazonej na masle i duzo grzybow
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko od 3dni w ciagu dnia spalo maksimum 2godziny do kupy.W nocy poszedl spac łajza o1szej i wstał juz o7mej.Zaliczyl w dzien 2drzemki po pół godizny i dopiero po południu zasnął i spi ze starszym od 4tej.Skąd on ma tyle sił by tyle czuwać
Mnie na bank wykończy ,nie ma bata heh. Czy Wasze niemowlaki też tak miały ze spaniem,że szkoda czasu na sen ??
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moje dziecko od 3dni w ciagu dnia spalo maksimum 2godziny do kupy.W nocy poszedl spac łajza o1szej i wstał juz o7mej.Zaliczyl w dzien 2drzemki po pół godizny i dopiero po południu zasnął i spi ze starszym od 4tej.Skąd on ma tyle sił by tyle czuwać
Mnie na bank wykończy ,nie ma bata heh. Czy Wasze niemowlaki też tak miały ze spaniem,że szkoda czasu na sen ??
Kapta, a jak on czuwa, to musisz sie nim caly czas zajmowac (nosic na rekach) ?
Czy takie male dziecko moze sie soba zajac ?
Moze troche niezreczne pytanie jak na kandydatke na mame ...iwcia77, kapturnica, Dziobak, moremi, *aga*, Simba, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moje dziecko od 3dni w ciagu dnia spalo maksimum 2godziny do kupy.W nocy poszedl spac łajza o1szej i wstał juz o7mej.Zaliczyl w dzien 2drzemki po pół godizny i dopiero po południu zasnął i spi ze starszym od 4tej.Skąd on ma tyle sił by tyle czuwać
iwcia77, moremi, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Kapta, a jak on czuwa, to musisz sie nim caly czas zajmowac (nosic na rekach) ?
Moze troche niezreczne pytanie jak na kandydatke na mame ...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kapta, a jak on czuwa, to musisz sie nim caly czas zajmowac (nosic na rekach) ?
Moze troche niezreczne pytanie jak na kandydatke na mame ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 17:46
iwcia77, moremi, Sabina, paszczakin, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie nosze go zbyt duzo.Staram sie ,żeby sam sie sobą też zajął inaczej bym w domu nic nie zrobiła ,zwł teraz gdy jestem bez męża.Lezy czasem w łóżeczku i gapi na karuzele lub kostkę , albo we wózku obłozony zabawkami.Ale są dni kiedy ma skok i wtedy nie da od siebie odejść i cały czas chce by mu poświęcac uwage.Wtedy padam na ryjka
Wspolczuje Kapturku. Trzymaj siekapturnica lubi tę wiadomość
-
Adaś w tym wieku spał 2 razy po 30 min w dzień plus w nocy pobudka co 2 godziny na pasze.
Ale nie każdy model jest taki. Ja reklamowalam, ale coz, nie uznali.kapturnica, moremi, Magda*, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No jak nie jak tak!
Adaś w tym wieku spał 2 razy po 30 min w dzień plus w nocy pobudka co 2 godziny na pasze.
Ale nie każdy model jest taki. Ja reklamowalam, ale coz, nie uznali.iwcia77, moremi, BISCA, SolarPolar, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mój do dzisiaj śpi dwa razy po 2 godz.. potem od 21.00 do 7.00 - budzi się w nocy tylko na picie i na wędrówki ludów..
U nas jedna drzemka po 1,5 do 2 godz, ale jakby go nie kłaść do na sile, to by pewnie nie spał wcale w dzień. Wtedy chłop by się załamał, bo to na jego dyżur przypada sen.iwcia77, kapturnica, gosia7122, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:2 razy po 2 godziny w dzień? Musi panie jakieś nudne życie macie.
U nas jedna drzemka po 1,5 do 2 godz, ale jakby go nie kłaść do na sile, to by pewnie nie spał wcale w dzień. Wtedy chłop by się załamał, bo to na jego dyżur przypada sen.mój wariuje, bawi się i chodzi na spacery - idzie spać około 11.00 do 13.00 potem znów się bawi, czyta książki (hehe), i pada około. 16-18.00, potem znów aktywnośc około 3 godzin i spanie. Choć coraz częściej wystarczy mu to jedno spanie wczesne...ale wtedy czasami przesypia 3 godziny, to go juz drugi raz nie kładziemy...
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:2 razy po 2 godziny w dzień? Musi panie jakieś nudne życie macie.
U nas jedna drzemka po 1,5 do 2 godz, ale jakby go nie kłaść do na sile, to by pewnie nie spał wcale w dzień. Wtedy chłop by się załamał, bo to na jego dyżur przypada sen.Dziobak, iwcia77, moremi, kapturnica, satori lubią tę wiadomość