35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:No, juz tak jakby zaczelismy. Jutro pierwsze USG i jak OK to w srode zaczynam klucie. Transfer gdzies okolo 25-26/01
iwcia77, efcia, moremi, *aga*, Reni, malgos741, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzieee?
przy takich temp pożal się Boże!
mój orgo od stymulacji zwariował
dziwne dziwy sie dzieją
A gin do mnie (kiedy zapytałam się o co kaman): no wie Pani metrykowo, to Pani ma już z górki ..bez urazymalgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I sie witam w czwartym dniu no sugar. Najgorzej jest w pracy, jak kawe stawiaja. Ale ni chu chu, cel osiagne, chocbym miala snic na jawie o jadodziankach
W czwartek idę do lekarza na kontrolę podwozia i zobaczymy co dalej. W sensie jakie antyki wchodzą w grę. Bo na wkładkę się nie zgodzę. Już się u Was naczytałam o tyciu, plamieniach, a niektórym to i hormony zaburzyło i ciągle ryczą. To ja dziękuję.krycha.stara, Dziobak, iwcia77, macduska, malgos741, Sabina, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:aaaa zapomnialam napisac , ze snilo mi sie , ze z Bisca do Bialegostoku pociagiem jechalysmy
...ciekawe do kogo
iwcia77, malgos741, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
krycha.stara wrote:A do mnie na wino to co? Foch!
krycha.stara, iwcia77, moremi, malgos741, Sabina, SolarPolar, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
A ja mam armagedon z babcią. Biedaczka.
Nie mam czasu na ovu.
A ciekawe dzis tematy.
Kradne kapuste.
Ja robie czasami farsz podsmazona cebulka, twarog i kasza gryczana. Pycha.
Zdjec nie widzialam oprocz Ignacego w wannie na fb.
Normalnie praca w pracy.
Sciskam.iwcia77, moremi, macduska, Sabina, Magda*, BISCA, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Morek, sprawdziłam! Od Ciebie w Bieszczady trasa biegnie kilka kilometrów od mojego domu.
Spróbuj do mnie nie wstapić!iwcia77, macduska, *aga*, Sabina, Magda*, BISCA, Mega, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam prośbę, zamawiam catering na komunie i muszę w końcu do jutra się zdecydować co chcę.
Danie dodatkowe strogonow czy bogracz? Nigdy nie jadłam tej węgierskiej potrawyi nie wiem jak smakuje a krokiety to raczej nie wchodzą w grę.
Obiecuję koniec nie wspominać już o jedzeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 19:04
iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór