35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:to Twój ma nudne - bo nawet się nie potrafi zmęczyć..
mój wariuje, bawi się i chodzi na spacery - idzie spać około 11.00 do 13.00 potem znów się bawi, czyta książki (hehe), i pada około. 16-18.00, potem znów aktywnośc około 3 godzin i spanie. Choć coraz częściej wystarczy mu to jedno spanie wczesne...ale wtedy czasami przesypia 3 godziny, to go juz drugi raz nie kładziemy...
Adas jest tak wszystkim zainteresowany, ze nie ma czasu isc spac, bawilby sie caly czas, a jak przychodzi z podworka, to wrzeszczy, ze chce jeszcze wyjsc. Nawet na Teneryfie, gdzie wstawal o 7 rano, spedzal czas non stop na dworze ( basen, plac zabaw, intensywne spacery ) spal tylko 2 godziny w ciagu dnia. Ten typ tak ma - potrzebuje niewiele snu, zeby sie naladowac i byc w doskonalym humorze.
Z jednej strony fajnie, z drugiej totalnie do banimoremi, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:u mnie jeszcze lepiej Marysia jak godzinę śpi to cud i ile z tym walki ,wieczorem wariuję do 21.30 a w żłobku śpi 2 godziny nie wiem jak one to robią.
Pewnie jest po prostu intensywny dzien, samo to, ze jest z dziecmi, bardziej meczy psyche, wiec musi odreagowac spiac.moremi, iwcia77, kapturnica, gosia7122, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Kapta, a jak on czuwa, to musisz sie nim caly czas zajmowac (nosic na rekach) ?
Czy takie male dziecko moze sie soba zajac ?
Moze troche niezreczne pytanie jak na kandydatke na mame ...BISCA, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia, Adas dziobakowy to żywe srebro. Widziałam na zywo. To typ, który nie usiedzi na miejscu i bawi się wszystkim. Nawet kamyczkami, czy trawą z trawnika.
Dziobak, BISCA, iwcia77, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bozia, Adas dziobakowy to żywe srebro. Widziałam na zywo. To typ, który nie usiedzi na miejscu i bawi się wszystkim. Nawet kamyczkami, czy trawą z trawnika.
Na 1,5 metrowy koci drapak wchodzi w 4 sekundy. Zaczal schodzic po schodach przodem, noga na noga, trzymajac sie poreczy jedna reka.
A kamyczki to i owszem tak, moze bedzie geologiem?
Kurna, a mial byc ginekologiem!BISCA, iwcia77, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Teraz sie jeszcze bardziej ozywil.
Na 1,5 metrowy koci drapak wchodzi w 4 sekundy. Zaczal schodzic po schodach przodem, noga na noga, trzymajac sie poreczy jedna reka.
A kamyczki to i owszem tak, moze bedzie geologiem?
Kurna, a mial byc ginekologiem!
Nie łam się. To na G i to na G.iwcia77, Dziobak, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Nie łamie się. Byle lubił to co będzie robił ( hue hue) i kasę dobra miał!
Noooo.
A mój Pierworodny dzisiaj powiedzial, że jak już będzie dobrze zarabiał to nam kupi nowy samochód. Taki z salonu.
Wzruszyłam się.dorbie, *aga*, kapturnica, iwcia77, Dziobak, moremi, Sabina, Simba, BISCA, Bozia3, efcia, Mega, Jastra, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
A mój będzie hakerem
Właśnie wróciłam z zebrania...orłem z zachowania to on raczej nie będzie...ciągłe uwagi za rozmowy z kolegami na lekcjach....i nawet cwaniaczek ma na to wytłumaczenie...nie ładnie nie odpowiadać jak się jest zapytanym
Dzięki za pomoc dziewczyny....dokupię swoją zastawę lub dam to co mam...wszystkie z nich są białe ale mają jakiś wzorek...to mój posagWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:15
iwcia77, macduska, Dziobak, moremi, Sabina, Simba, Bozia3, Mega, Jastra, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:A mój będzie hakerem
Właśnie wróciłam z zebrania...orłem z zachowania to on raczej nie będzie...ciągłe uwagi za rozmowy z kolegami na lekcjach....i nawet cwaniaczek ma na to wytłumaczenie...nie ładnie nie odpowiadać jak się jest zapytanym
Dzięki za pomoc dziewczyny....dokupię swoją zastawę lub dam to co mam...wszystkie z nich są białe ale mają jakiś wzorek...to mój posagiwcia77, *aga* lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Pierwiastka będzie kilka stołów ale złączone razem...nie mam aż tak dużego domu
...a jakoś nie chcę w lokalu robić...w domu to w domu
pierwiastka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Pierwiastka będzie kilka stołów ale złączone razem...nie mam aż tak dużego domu
...a jakoś nie chcę w lokalu robić...w domu to w domu
no ale rozumiem, że chcesz uroczyście i na porcelanie..ja bym dała taką zastawę jak mam i może nawet specjalnie pomieszała bym elementy różnych kompletów, ale ja to ja*aga*, macduska, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:u mnie na poprawinach w domu robionych była zastawa jednorazowa - goście szczęśliwi że nikt nic nie potłukła a jak się szybko zmywało
no ale rozumiem, że chcesz uroczyście i na porcelanie..ja bym dała taką zastawę jak mam i może nawet specjalnie pomieszała bym elementy różnych kompletów, ale ja to ja
Aga zrób takie pomieszanie stylów. Rózne rodzaje talerzy, kolorowe serwetki, kwiaty...*aga*, Dziobak, pierwiastka, BISCA, Bozia3, Sabina, iwcia77, Magda*, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Aga zrób takie pomieszanie stylów. Rózne rodzaje talerzy, kolorowe serwetki, kwiaty...
Tak chyba zrobię...najważniejsze to atmosfera
U mnie też były poprawiny w domu...w tym samym pokoju 10 lat temu...nawet tańce i hulanki się odbyły.pierwiastka, macduska, BISCA, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.
Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat) i nie wytrzymalam do konca... Dupa boli, ale jest opcja, ze bedzie piekna do wakacji, uda to samo. Cel na najblizsze 2 tyg: zrobic ten program w calosci bez puszczania bakow z wysilku!
Trzecia: brzuch. Z powodu umarniecia w 2 rundzie nie wiem co bylo z brzuchem, nie mialam nawet sily zajrzec. Ale jesli dorownuje udom do trzymajcie mnie w szesciu!
Tak czy owak, polecam.
Asiula, spodoba ci sie!Sabina, *aga*, Simba, macduska, efcia, ania.g, BISCA, Bozia3, iwcia77, moremi, Aasiula, sandra80, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Tak chyba zrobię...najważniejsze to atmosfera
U mnie też były poprawiny w domu...w tym samym pokoju 10 lat temu...nawet tańce i hulanki się odbyły.
Po tylu latach mam dość. A wierzcie mi, imprez byylo tyle że policzyć nie zdolamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:18
Simba, *aga*, macduska, moremi, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina ja też mam duża rodzinę, a raczej mój mąż...większość będzie przyjezdnych. Ale firme biorę z obsługą pełna....już w żadnym garnku mieszać nie będę musiała...od a do z ogarną wszystko. Najpierw miałam sama ze szwagierką się tym zająć....ale mąż wybił mi to z głowy.
Chyba pod tą ciąże tak się przymilaBISCA, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór