X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to Twój ma nudne - bo nawet się nie potrafi zmęczyć..;) mój wariuje, bawi się i chodzi na spacery - idzie spać około 11.00 do 13.00 potem znów się bawi, czyta książki (hehe), i pada około. 16-18.00, potem znów aktywnośc około 3 godzin i spanie. Choć coraz częściej wystarczy mu to jedno spanie wczesne...ale wtedy czasami przesypia 3 godziny, to go juz drugi raz nie kładziemy...
    Heh, jesli uwazasz, ze zmeczenie jest wyznacznikiem nudnego lub nie nudnego zycia, to ja nie chce wiedziec, co robicie na codzien. ;)
    Adas jest tak wszystkim zainteresowany, ze nie ma czasu isc spac, bawilby sie caly czas, a jak przychodzi z podworka, to wrzeszczy, ze chce jeszcze wyjsc. Nawet na Teneryfie, gdzie wstawal o 7 rano, spedzal czas non stop na dworze ( basen, plac zabaw, intensywne spacery ) spal tylko 2 godziny w ciagu dnia. Ten typ tak ma - potrzebuje niewiele snu, zeby sie naladowac i byc w doskonalym humorze.
    Z jednej strony fajnie, z drugiej totalnie do bani ;)

moremi, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    u mnie jeszcze lepiej Marysia jak godzinę śpi to cud i ile z tym walki ,wieczorem wariuję do 21.30 a w żłobku śpi 2 godziny nie wiem jak one to robią.
    Dodaja cos do kaszki. ;)
    Pewnie jest po prostu intensywny dzien, samo to, ze jest z dziecmi, bardziej meczy psyche, wiec musi odreagowac spiac.

moremi, iwcia77, kapturnica, gosia7122, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa Chodakowska czeka na mnie na poczcie! Pykne dzis maly trening i zdam relacje. :)

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kapta, a jak on czuwa, to musisz sie nim caly czas zajmowac (nosic na rekach) ?
    Czy takie male dziecko moze sie soba zajac ?
    Moze troche niezreczne pytanie jak na kandydatke na mame ...
    Moje pół godziny już leży pod karuzelą i coś gada do siebie. Wykąpać się spokojnie nie da, bo czasami ni stąd, ni zowąd zaczyna się ryk, ale coś w kuchni porobic, poczytać, popisać można ;-)

BISCA, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Adas dziobakowy to żywe srebro. Widziałam na zywo. To typ, który nie usiedzi na miejscu i bawi się wszystkim. Nawet kamyczkami, czy trawą z trawnika.

Dziobak, BISCA, iwcia77, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bozia, Adas dziobakowy to żywe srebro. Widziałam na zywo. To typ, który nie usiedzi na miejscu i bawi się wszystkim. Nawet kamyczkami, czy trawą z trawnika.
    Teraz sie jeszcze bardziej ozywil. ;) Na 1,5 metrowy koci drapak wchodzi w 4 sekundy. Zaczal schodzic po schodach przodem, noga na noga, trzymajac sie poreczy jedna reka.

A kamyczki to i owszem tak, moze bedzie geologiem?
    Kurna, a mial byc ginekologiem! ;)

BISCA, iwcia77, moremi, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Jezu, jakie to slodkie :-)

iwcia77, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Teraz sie jeszcze bardziej ozywil. ;) Na 1,5 metrowy koci drapak wchodzi w 4 sekundy. Zaczal schodzic po schodach przodem, noga na noga, trzymajac sie poreczy jedna reka.

A kamyczki to i owszem tak, moze bedzie geologiem?
    Kurna, a mial byc ginekologiem! ;)

Nie łam się. To na G i to na G. :-)

iwcia77, Dziobak, moremi, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie łam się. To na G i to na G. :-)
    Nie łamie się. Byle lubił to co będzie robił ( hue hue) i kasę dobra miał!

BISCA, iwcia77, macduska, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie łamie się. Byle lubił to co będzie robił ( hue hue) i kasę dobra miał!

Noooo.
    A mój Pierworodny dzisiaj powiedzial, że jak już będzie dobrze zarabiał to nam kupi nowy samochód. Taki z salonu. :-)
    Wzruszyłam się.

dorbie, *aga*, kapturnica, iwcia77, Dziobak, moremi, Sabina, Simba, BISCA, Bozia3, efcia, Mega, Jastra, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój będzie hakerem :-P

Właśnie wróciłam z zebrania...orłem z zachowania to on raczej nie będzie...ciągłe uwagi za rozmowy z kolegami na lekcjach....i nawet cwaniaczek ma na to wytłumaczenie...nie ładnie nie odpowiadać jak się jest zapytanym :-D

Dzięki za pomoc dziewczyny....dokupię swoją zastawę lub dam to co mam...wszystkie z nich są białe ale mają jakiś wzorek...to mój posag :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:15

iwcia77, macduska, Dziobak, moremi, Sabina, Simba, Bozia3, Mega, Jastra, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    A mój będzie hakerem :-P

Właśnie wróciłam z zebrania...orłem z zachowania to on raczej nie będzie...ciągłe uwagi za rozmowy z kolegami na lekcjach....i nawet cwaniaczek ma na to wytłumaczenie...nie ładnie nie odpowiadać jak się jest zapytanym :-D

Dzięki za pomoc dziewczyny....dokupię swoją zastawę lub dam to co mam...wszystkie z nich są białe ale mają jakiś wzorek...to mój posag :-P
    a masz tą imprezę przy jednym stole czy kilku? bo jak kilka to na każdy stół inna zastawa i problem z głowy ;)

iwcia77, *aga* lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, ale fajowe kolczyki!!! :)

*aga*, macduska, BISCA, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastka będzie kilka stołów ale złączone razem...nie mam aż tak dużego domu :-)...a jakoś nie chcę w lokalu robić...w domu to w domu :-)

pierwiastka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Pierwiastka będzie kilka stołów ale złączone razem...nie mam aż tak dużego domu :-)...a jakoś nie chcę w lokalu robić...w domu to w domu :-)
    u mnie na poprawinach w domu robionych była zastawa jednorazowa - goście szczęśliwi że nikt nic nie potłukła a jak się szybko zmywało ;)
    no ale rozumiem, że chcesz uroczyście i na porcelanie..ja bym dała taką zastawę jak mam i może nawet specjalnie pomieszała bym elementy różnych kompletów, ale ja to ja :)

*aga*, macduska, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    u mnie na poprawinach w domu robionych była zastawa jednorazowa - goście szczęśliwi że nikt nic nie potłukła a jak się szybko zmywało ;)
    no ale rozumiem, że chcesz uroczyście i na porcelanie..ja bym dała taką zastawę jak mam i może nawet specjalnie pomieszała bym elementy różnych kompletów, ale ja to ja :)

Aga zrób takie pomieszanie stylów. Rózne rodzaje talerzy, kolorowe serwetki, kwiaty...

*aga*, Dziobak, pierwiastka, BISCA, Bozia3, Sabina, iwcia77, Magda*, moremi, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aga zrób takie pomieszanie stylów. Rózne rodzaje talerzy, kolorowe serwetki, kwiaty...

Tak chyba zrobię...najważniejsze to atmosfera :-)

U mnie też były poprawiny w domu...w tym samym pokoju 10 lat temu...nawet tańce i hulanki się odbyły.

pierwiastka, macduska, BISCA, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
    Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.

Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat ;) ) i nie wytrzymalam do konca... Dupa boli, ale jest opcja, ze bedzie piekna do wakacji, uda to samo. Cel na najblizsze 2 tyg: zrobic ten program w calosci bez puszczania bakow z wysilku! ;)

Trzecia: brzuch. Z powodu umarniecia w 2 rundzie nie wiem co bylo z brzuchem, nie mialam nawet sily zajrzec. Ale jesli dorownuje udom do trzymajcie mnie w szesciu! ;)

Tak czy owak, polecam.
    Asiula, spodoba ci sie!

Sabina, *aga*, Simba, macduska, efcia, ania.g, BISCA, Bozia3, iwcia77, moremi, Aasiula, sandra80, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Tak chyba zrobię...najważniejsze to atmosfera :-)

U mnie też były poprawiny w domu...w tym samym pokoju 10 lat temu...nawet tańce i hulanki się odbyły.
    A ja mam dosyć imprez w domu. Pier.ole. Dla mnie to koszmar i masakra. Mam za dużą rodzinę, żarcie trzeba dużo, nie ns gdzie przechować . Wiecznie ktoś musi stać na zmywaku i to szykowanie! Qr.wa!
    Po tylu latach mam dość. A wierzcie mi, imprez byylo tyle że policzyć nie zdolam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:18

Simba, *aga*, macduska, moremi, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina ja też mam duża rodzinę, a raczej mój mąż...większość będzie przyjezdnych. Ale firme biorę z obsługą pełna....już w żadnym garnku mieszać nie będę musiała...od a do z ogarną wszystko. Najpierw miałam sama ze szwagierką się tym zająć....ale mąż wybił mi to z głowy.
    Chyba pod tą ciąże tak się przymila ;-)

BISCA, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 12909 12910 12911 12912 12913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ