X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to Twój ma nudne - bo nawet się nie potrafi zmęczyć..;) mój wariuje, bawi się i chodzi na spacery - idzie spać około 11.00 do 13.00 potem znów się bawi, czyta książki (hehe), i pada około. 16-18.00, potem znów aktywnośc około 3 godzin i spanie. Choć coraz częściej wystarczy mu to jedno spanie wczesne...ale wtedy czasami przesypia 3 godziny, to go juz drugi raz nie kładziemy...
    Heh, jesli uwazasz, ze zmeczenie jest wyznacznikiem nudnego lub nie nudnego zycia, to ja nie chce wiedziec, co robicie na codzien. ;)
    Adas jest tak wszystkim zainteresowany, ze nie ma czasu isc spac, bawilby sie caly czas, a jak przychodzi z podworka, to wrzeszczy, ze chce jeszcze wyjsc. Nawet na Teneryfie, gdzie wstawal o 7 rano, spedzal czas non stop na dworze ( basen, plac zabaw, intensywne spacery ) spal tylko 2 godziny w ciagu dnia. Ten typ tak ma - potrzebuje niewiele snu, zeby sie naladowac i byc w doskonalym humorze.
    Z jednej strony fajnie, z drugiej totalnie do bani ;)

moremi, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    u mnie jeszcze lepiej Marysia jak godzinę śpi to cud i ile z tym walki ,wieczorem wariuję do 21.30 a w żłobku śpi 2 godziny nie wiem jak one to robią.
    Dodaja cos do kaszki. ;)
    Pewnie jest po prostu intensywny dzien, samo to, ze jest z dziecmi, bardziej meczy psyche, wiec musi odreagowac spiac.

moremi, iwcia77, kapturnica, gosia7122, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa Chodakowska czeka na mnie na poczcie! Pykne dzis maly trening i zdam relacje. :)

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Kapta, a jak on czuwa, to musisz sie nim caly czas zajmowac (nosic na rekach) ?
    Czy takie male dziecko moze sie soba zajac ?
    Moze troche niezreczne pytanie jak na kandydatke na mame ...
    Moje pół godziny już leży pod karuzelą i coś gada do siebie. Wykąpać się spokojnie nie da, bo czasami ni stąd, ni zowąd zaczyna się ryk, ale coś w kuchni porobic, poczytać, popisać można ;-)

BISCA, Dziobak, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Adas dziobakowy to żywe srebro. Widziałam na zywo. To typ, który nie usiedzi na miejscu i bawi się wszystkim. Nawet kamyczkami, czy trawą z trawnika.

Dziobak, BISCA, iwcia77, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bozia, Adas dziobakowy to żywe srebro. Widziałam na zywo. To typ, który nie usiedzi na miejscu i bawi się wszystkim. Nawet kamyczkami, czy trawą z trawnika.
    Teraz sie jeszcze bardziej ozywil. ;) Na 1,5 metrowy koci drapak wchodzi w 4 sekundy. Zaczal schodzic po schodach przodem, noga na noga, trzymajac sie poreczy jedna reka.

A kamyczki to i owszem tak, moze bedzie geologiem?
    Kurna, a mial byc ginekologiem! ;)

BISCA, iwcia77, moremi, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Jezu, jakie to slodkie :-)

iwcia77, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Teraz sie jeszcze bardziej ozywil. ;) Na 1,5 metrowy koci drapak wchodzi w 4 sekundy. Zaczal schodzic po schodach przodem, noga na noga, trzymajac sie poreczy jedna reka.

A kamyczki to i owszem tak, moze bedzie geologiem?
    Kurna, a mial byc ginekologiem! ;)

Nie łam się. To na G i to na G. :-)

iwcia77, Dziobak, moremi, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie łam się. To na G i to na G. :-)
    Nie łamie się. Byle lubił to co będzie robił ( hue hue) i kasę dobra miał!

BISCA, iwcia77, macduska, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie łamie się. Byle lubił to co będzie robił ( hue hue) i kasę dobra miał!

Noooo.
    A mój Pierworodny dzisiaj powiedzial, że jak już będzie dobrze zarabiał to nam kupi nowy samochód. Taki z salonu. :-)
    Wzruszyłam się.

dorbie, *aga*, kapturnica, iwcia77, Dziobak, moremi, Sabina, Simba, BISCA, Bozia3, efcia, Mega, Jastra, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój będzie hakerem :-P

Właśnie wróciłam z zebrania...orłem z zachowania to on raczej nie będzie...ciągłe uwagi za rozmowy z kolegami na lekcjach....i nawet cwaniaczek ma na to wytłumaczenie...nie ładnie nie odpowiadać jak się jest zapytanym :-D

Dzięki za pomoc dziewczyny....dokupię swoją zastawę lub dam to co mam...wszystkie z nich są białe ale mają jakiś wzorek...to mój posag :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 20:15

iwcia77, macduska, Dziobak, moremi, Sabina, Simba, Bozia3, Mega, Jastra, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    A mój będzie hakerem :-P

Właśnie wróciłam z zebrania...orłem z zachowania to on raczej nie będzie...ciągłe uwagi za rozmowy z kolegami na lekcjach....i nawet cwaniaczek ma na to wytłumaczenie...nie ładnie nie odpowiadać jak się jest zapytanym :-D

Dzięki za pomoc dziewczyny....dokupię swoją zastawę lub dam to co mam...wszystkie z nich są białe ale mają jakiś wzorek...to mój posag :-P
    a masz tą imprezę przy jednym stole czy kilku? bo jak kilka to na każdy stół inna zastawa i problem z głowy ;)

iwcia77, *aga* lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska, ale fajowe kolczyki!!! :)

*aga*, macduska, BISCA, Sabina, iwcia77, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastka będzie kilka stołów ale złączone razem...nie mam aż tak dużego domu :-)...a jakoś nie chcę w lokalu robić...w domu to w domu :-)

pierwiastka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Pierwiastka będzie kilka stołów ale złączone razem...nie mam aż tak dużego domu :-)...a jakoś nie chcę w lokalu robić...w domu to w domu :-)
    u mnie na poprawinach w domu robionych była zastawa jednorazowa - goście szczęśliwi że nikt nic nie potłukła a jak się szybko zmywało ;)
    no ale rozumiem, że chcesz uroczyście i na porcelanie..ja bym dała taką zastawę jak mam i może nawet specjalnie pomieszała bym elementy różnych kompletów, ale ja to ja :)

*aga*, macduska, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    u mnie na poprawinach w domu robionych była zastawa jednorazowa - goście szczęśliwi że nikt nic nie potłukła a jak się szybko zmywało ;)
    no ale rozumiem, że chcesz uroczyście i na porcelanie..ja bym dała taką zastawę jak mam i może nawet specjalnie pomieszała bym elementy różnych kompletów, ale ja to ja :)

Aga zrób takie pomieszanie stylów. Rózne rodzaje talerzy, kolorowe serwetki, kwiaty...

*aga*, Dziobak, pierwiastka, BISCA, Bozia3, Sabina, iwcia77, Magda*, moremi, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Aga zrób takie pomieszanie stylów. Rózne rodzaje talerzy, kolorowe serwetki, kwiaty...

Tak chyba zrobię...najważniejsze to atmosfera :-)

U mnie też były poprawiny w domu...w tym samym pokoju 10 lat temu...nawet tańce i hulanki się odbyły.

pierwiastka, macduska, BISCA, Bozia3, satori lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja po najnowszej Chodakowskiej. 3 czesci, kazdy po 15 min.
    Pierwsza: kardio, masakra i zgon po 4 minutach - nie dla mnie, bo duzo skokow, wypadow, nie jest to impreza dla kolanowcow.

Druga: uda i poslady. To zrobilam i zaliczylam kolejny zgon. Ja pierdocze, jakie genialne 15 minut! Poczulam u siebie miesien krawiecki ( nie czulam go od jakichs 20 lat ;) ) i nie wytrzymalam do konca... Dupa boli, ale jest opcja, ze bedzie piekna do wakacji, uda to samo. Cel na najblizsze 2 tyg: zrobic ten program w calosci bez puszczania bakow z wysilku! ;)

Trzecia: brzuch. Z powodu umarniecia w 2 rundzie nie wiem co bylo z brzuchem, nie mialam nawet sily zajrzec. Ale jesli dorownuje udom do trzymajcie mnie w szesciu! ;)

Tak czy owak, polecam.
    Asiula, spodoba ci sie!

Sabina, *aga*, Simba, macduska, efcia, ania.g, BISCA, Bozia3, iwcia77, moremi, Aasiula, sandra80, ComeToMeBaby, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *aga* wrote:
    Tak chyba zrobię...najważniejsze to atmosfera :-)

U mnie też były poprawiny w domu...w tym samym pokoju 10 lat temu...nawet tańce i hulanki się odbyły.
    A ja mam dosyć imprez w domu. Pier.ole. Dla mnie to koszmar i masakra. Mam za dużą rodzinę, żarcie trzeba dużo, nie ns gdzie przechować . Wiecznie ktoś musi stać na zmywaku i to szykowanie! Qr.wa!
    Po tylu latach mam dość. A wierzcie mi, imprez byylo tyle że policzyć nie zdolam :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:18

Simba, *aga*, macduska, moremi, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

• *aga* Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina ja też mam duża rodzinę, a raczej mój mąż...większość będzie przyjezdnych. Ale firme biorę z obsługą pełna....już w żadnym garnku mieszać nie będę musiała...od a do z ogarną wszystko. Najpierw miałam sama ze szwagierką się tym zająć....ale mąż wybił mi to z głowy.
    Chyba pod tą ciąże tak się przymila ;-)

BISCA, Sabina, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

‹‹ 12909 12910 12911 12912 12913 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ