35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:A gin do mnie (kiedy zapytałam się o co kaman): no wie Pani metrykowo, to Pani ma już z górki ..bez urazy
ot cham i prostak!
ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, moremi, krycha.stara, Aasiula, malgos741, BISCA, SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hello wiem wiem ja to wszystko sobie znajdę w necie
mi bardziej chodziło gdzie to w tych rubrykach było, bo znalazłam na kompie ale tylko jedną stronęivf-ivf lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wez juz reni przestan o tych golabkach..
ile mozna!
a ryz to byl czynnik robiacy z golabkow bido-potrawe.. zapychacz..
słuchaj.. ajak zawijasz? żeby się nie rozwijały?efcia, paszczakin, moremi, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wez juz reni przestan o tych golabkach..
ile mozna!
a ryz to byl czynnik robiacy z golabkow bido-potrawe.. zapychacz..
słuuuuchaaj..a jak robisz sosa ?ivf-ivf, efcia, paszczakin, moremi, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:przymusu stania i paczenia na nia jak sie mrozi- nie ma
ja wole ja tam przechowac, niz parzyc se palce.. ale mam 2m zamrazarke
senkju wery macz
o to to, o te poparzone paluchy najbardziej chodzi
wypróbuje ten sposób z zamrażarka, jak sie sprawdzi to mamie podeśle
a co dajecie do farszu na gołabki
Reni, taki żart oczywiścieReni, paszczakin, moremi, Aasiula, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
A u mnie rosół...przez najbliższe 3 dni
Więc zamiast siedzieć w garach mam dużo wolnego....
Zaszalałam z ilościąiwcia77, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
ja klade "lodyga" do siebie ( troche ja scinam pok katem, zeby lisc byl bardziej plastyczny),farsz przy tej lodydze, 1 zwiniecie do przodu, potem prawy brzeg do srodka, lewy i dalej 1 lub 2 zwinieci do przodu - koniec...czy mozna jakos inaczej ?
efcia, macduska, moremi, *aga*, kapturnica, satori, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:ja klade "lodyga" do siebie ( troche ja scinam pok katem, zeby lisc byl bardziej plastyczny),farsz przy tej lodydze, 1 zwiniecie do przodu, potem prawy brzeg do srodka, lewy i dalej 1 lub 2 zwinieci do przodu - koniec...czy mozna jakos inaczej ?
weeez, Reni wkrecaiwcia77, moremi, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Golabki znowu? I glowa w zamrazalce? A tak w ogole, musze kiedys sposob z mrozeniem przetestowac. Rozwala mnie zawsze upychanie glowy w garnku z wrzatkiem. Tej kapuscianej.
Dzis slonce i mroz, balwan sie nam rozwalil - polecial wprost na cycki i nie bylo co zbierac.
Idziemy zaraz na lyzwy, bo pogoda az kusi.
Ty sie Bozia nie ciesz, ze nie weszlam w spodnie narciarskie - to spodnie, ktore kupilam wazac 52 kg. Corka tez w nie nie wchodzi!
Co by tu jeszcze. To moze o jedzeniu.Dzis byl rosol z lanymi kluskami by chlop, naprawde pycha. Facet mi sie mocno kulinarnie rozkreca, rok z dzieckiem w domu odkrywa jego potencjal.
Lubie jak wracam i obiad stoi na stole.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 14:38
*aga*, moremi, macduska, iwcia77, satori, efcia, Sabina, BISCA, Bozia3, sandra80 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nikt mnie w lecie nie zaciągnie w góry
pff żeby łazić jeszcze?
ja jestem wodnym stworzeniem i do odpoczynku potrzebuję wody
właśnie zarezerwowałam sobie Warmię na Boże Ciało i Mazury na lipiec
i już zapowiedziałam mężowi, że jak z ciążą nie wyjdzie to pojedziemy we wrześniu w zagramanice
Ale zem sie ostryg najadla, musi seksy bedo wieczorowo poromoremi, iwcia77, satori, paszczakin, krycha.stara, efcia, Reni, Sabina, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość