35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a w którym momencie naciągam liście na głowę??? i w jakim celu?
ej, zeby pani slowa pisanego nie rozumiala
bylo nie czytaj? bylo?moremi, Jastra, Reni, iwcia77, Sabina, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni
to specjalnie dla Ciebie- wlacz dzwiek i wlacz to..
ulubiony klip mojej koty.
Tak mi sie skojarzylo. Dla resetuiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Bozia mi się marzy wypad kamperem po Europie.
Kolacja u Simby, śniadanie u Paszczy, obiad u Biski potem plaże plaże i wracając Lunch u Iwci, bo ja to ci polski rosol ugotuje
Reni, efcia, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, juz tak jakby zaczelismy. Jutro pierwsze USG i jak OK to w srode zaczynam klucie. Transfer gdzies okolo 25-26/01
powodzenia!malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
Paszcza, doczytałam "na głębokości, na której dziecko wyczuwa dno pod stopami". Spokojnie wielkolud Adaś może pływać w wannie.
I gdzie jest fota Adasia? No gdzie?iwcia77, Reni, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:u mnie to na megabalety pod gwiazdami na plazy
, bo ja to ci polski rosol ugotuje
rosołu na plaży nie spożywałam
pasuje
dawaj namiarybędę pkp, w dupie z kamperem
iwcia77, moremi, paszczakin, efcia, satori, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:I jeszcze jedno. Dla zainteresowanych IVF
Lekarz wytlumaczyl mi, ze od 2013 klinika stosuje metode "witryfikacji" przy mrozeniu zarodkow. Dzieki tej metodzie procentarz ciaz wzrosl z 15 % na 34 %
Mowi, ze on jeszcze jest pod wrazeniem tych wynikow i ze wiekszosc klinik we Francji stosuje ta metode, jednak jest jeszcze kilka, ktore mroza "pos taremu".
Mysle, ze warto na to zwrocic uwage przy wyborze kliniki. -
Bozia3 wrote:Simba - a jaka to ciocia ogląda płytki z TObą? Bo myślałam, że chodzi o Paszczę..no ale skoro ta ciocia schudła na tyle, żeby ci dać kieckę - to może nie chodzi o Paszcze? Bo by mi się smutno zrobiło, że ona schudła...
Tak, to się cieszę od dwóch dni: Anna Maria kg do przodu, ty też, Dziobak nie włazi w spodnie...boshh życie jest piękne...paszczakin, efcia, SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
a propos mrożenia kapusty- strasznie to wielogodzinne z tym zamrażaniem i odmrażaniem. Idź pani w pyry. Poza tym mama za małą lodówkę, ze o zamkrażarce nie wspomnę (nie zmieści się do niej nawet główka pocięta na plastry hyhyhyy), więc zdecydowanie wolę sposób z zagotowaniem. Szast- prast i gotowe.
-
Reni wrote:poka gdzie to?
w cześci 2. procedury wspomagające zaplodnienie pozaustrojowe. rubryka Hodowla zarodków w niskiej prężności tlenu.
Na 25 klinik tylko 5 nie ma (Parens Kraków, Gin-Poł Szpital Kliniczny UM Poznań, Genesis Bydgoszcz, I Katedra i Klinika Poł i Gin WUM Warszawa i Gravita Łódź).
Czy ta W-wa to twoja?
a, już znalazłam że to na Starynkiewicza, więc tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:04
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a propos mrożenia kapusty- strasznie to wielogodzinne z tym zamrażaniem i odmrażaniem. Idź pani w pyry. Poza tym mama za małą lodówkę, ze o zamkrażarce nie wspomnę (nie zmieści się do niej nawet główka pocięta na plastry hyhyhyy), więc zdecydowanie wolę sposób z zagotowaniem. Szast- prast i gotowe.
W zimie możesz na balkon wystawić.
I tak się napaliłam na gołabki, ze chyba je po raz pierwszy w życiu popełnię.
Narobię się jak dziki osioł, tesciowa się obrazi, Paszczak - wszystko przez Ciebie.
A pomysł z mrożeniem sprzedałam już dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:06
ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, moremi, paszczakin, efcia, satori, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:namiary masz, tylko lato bikini i klapki zapakuj bo teraz u nas nie ma...gdzies pojechalo chyba
no jak wyjadę pkp, to gdzieś na wakacje dojadę
aaaa nie mam namiarów, bo przecież były na kopercie, którą Ty masziwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no w gazecie. ty ją kiedyś też kupiłaś i skanowałaś dziewczynom.
w cześci 2. procedury wspomagające zaplodnienie pozaustrojowe. rubryka Hodowla zarodków w niskiej prężności tlenu.
Na 25 klinik tylko 5 nie ma (Parens Kraków, Gin-Poł Szpital Kliniczny UM Poznań, Genesis Bydgoszcz, I Katedra i Klinika Poł i Gin WUM Warszawa i Gravita Łódź).
Czy ta W-wa to twoja?
a, już znalazłam że to na Starynkiewicza, więc tak.
kurewka no! czyli biednemu wiatr w oczy i w dupe
se kasuj Bozia, bo nerwa chyciłam! -
Reni wrote:no jak wyjadę pkp, to gdzieś na wakacje dojadę
aaaa nie mam namiarów, bo przecież były na kopercie, którą Ty maszwiec jak sie przeprowadzimy to apdejcik musze zrobic
Reni, moremi lubią tę wiadomość