35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ja już chyba że trzy razy miałam napisać, ze ta dyskusja również do niczego nie doprowadzi. Ale zrezygnowałam. I tak nikt nie zwróci na to uwagi.
Mówisz że dobre gołąbki? Mam na nie ochotę, tylko robić mi się nie kce
Wkładasz kapustę do zamrażarki, zapominasz o niej, wyjmujesz ja po dwóch dniach fioletowa, wyrzucasz do śmieci. Kupujesz nowa, obgotowujesz i robisz gołąbkicaffe, Sabina, sandra80, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Iwone, Mimbla, Mega, BISCA, paszczakin, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Paszczak ma bardzo dobry przepis i szybki
Wkładasz kapustę do zamrażarki, zapominasz o niej, wyjmujesz ja po dwóch dniach fioletowa, wyrzucasz do śmieci. Kupujesz nowa, obgotowujesz i robisz gołąbki
pacz pani połowę tego przepisu nam nawet tu podałaSimba, Mega, moremi, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa to to samo
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:12
Sabina, caffe, sandra80, malgos741, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Paszczak ma bardzo dobry przepis i szybki
Wkładasz kapustę do zamrażarki, zapominasz o niej, wyjmujesz ja po dwóch dniach fioletowa, wyrzucasz do śmieci. Kupujesz nowa, obgotowujesz i robisz gołąbki
Boszsze w sobotę mamy choinkę w pracy. Impreza dla dzieci. Jak ja nie lubię takich spedowmoja aspolecznosc w takich miejscach sięga zenitu
kapturnica, Magda*, moremi, SolarPolar, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tak wiem. Ale mi się nawet po kapustę nie chce jechać
Boszsze w sobotę mamy choinkę w pracy. Impreza dla dzieci. Jak ja nie lubię takich spedowmoja aspolecznosc w takich miejscach sięga zenitu
też tak mam, znaczy z aspołecznością nie z kapustąSabina, Simba, Mega, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Paszczak ma bardzo dobry przepis i szybki
Wkładasz kapustę do zamrażarki, zapominasz o niej, wyjmujesz ja po dwóch dniach fioletowa, wyrzucasz do śmieci. Kupujesz nowa, obgotowujesz i robisz gołąbkimoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny