35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hera, to jest strasznie plytkie. Co się obnosisz ze swoimi przeżyciami? A skad wiesz co przezyłam ja? Co przeżyły dziewczyny? Nazywaj mnie sobie jak chcesz. Ani mnie to ziębi, ani grzeje.
Simba, Berenika, ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Skończył się weekend, a ja ledwo żyję.....wczoraj tak zabalowałam - że dziś cały dzień spędziłam z Kajtkiem u mamy - bo nie bardzo mogłam się nim zająć. Leżąc i dogorywając - śpiewałam swojej mamie "nie ma jak u mamy", a ona zajmowała się Kajtkiem i przynosiła mi co chwilę gorzką herbatę, wciąż do mnie powtarzając: "No jak CI naprawdę nie wstyd!!"
Kochane matki - przypomniało mi się moje dzieciństwo - jak biegała koło mnie, kiedy byłam chora - i w sumie nic się nie zmieniła...
oj Bozia to zaszalałaś,takie imprezy to ja rozumiem heheBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mam. Kaloryfery w sypialniach i w salonie taki bajer co to grzeje i ziebi jak trzeba. Ale w nocy chyba zamarzl, bo jak zeszlam na dol, to zional zimnym powietrzem. Jest opcja, ze go po prostu zle ustawilam, ale opcja zamarzniecia wydaje mi sie lepsza. Mniej mnie obciaza.
Może trzeba odpowietrzyćkapturnica, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:...Eh...
Brak słów.
Mówisz że dobre gołąbki? Mam na nie ochotę, tylko robić mi się nie kcekapturnica, Simba, efcia, Berenika, iwcia77, moremi, Iwone, malgos741, macduska, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Hera choroba dziecka naprawdę nie usprawiedliwia twojego zachowania. Trzeba to po prostu zaakceptować i nauczyć się z tym żyć, wziąć to na klatę, nie ma innej drogi. Choćbyś nie wiem jaki kuvami tu rzucała i kogo nie obrażała, to i tak nie zmienisz rzeczywistości. Chcesz się wyżyć? Idź pobiegaj, poćwicz, trenuj boks, cokolwiek co cię uszczęśliwi, bo życia nie można przeżyć w nienawiści do ludzi, bo nie mają tak źle jak ty, uwierz niektórzy mają naprawdę dużo gorzej.
ComeToMeBaby, iwcia77, Berenika, moremi, malgos741, Mimbla, Mega, Natka_79, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja już chyba że trzy razy miałam napisać, ze ta dyskusja również do niczego nie doprowadzi. Ale zrezygnowałam. I tak nikt nie zwróci na to uwagi.
Mówisz że dobre gołąbki? Mam na nie ochotę, tylko robić mi się nie kcena USG zobaczyć .
aaa i proszę ołówków nie rzucaćSimba, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość