X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:04

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończył się weekend, a ja ledwo żyję.....wczoraj tak zabalowałam - że dziś cały dzień spędziłam z Kajtkiem u mamy - bo nie bardzo mogłam się nim zająć. Leżąc i dogorywając - śpiewałam swojej mamie "nie ma jak u mamy", a ona zajmowała się Kajtkiem i przynosiła mi co chwilę gorzką herbatę, wciąż do mnie powtarzając: "No jak CI naprawdę nie wstyd!!" :) Kochane matki - przypomniało mi się moje dzieciństwo - jak biegała koło mnie, kiedy byłam chora - i w sumie nic się nie zmieniła...:)

Simba, moremi, caffe, Sabina, Berenika, SolarPolar, iwcia77, efcia, Iwone, Mega, malgos741, macduska, paszczakin, Kisiel lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mimbla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nie rozumiem, dla mnie jest jasne kto prowokuje te wszystkie sytuacje, może jestem tu krótko, ale non stop obserwuje bardzo personalne zaczepki w stosunku do Komety i nej męża, którego koleżanka "tojbojem" nazywa. Mimble tez atakowała ad personam, jak to ktoś ładnie napisał.

zgadza się

ivf-ivf, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, nie będę cytować. Zgadzam się z Twoja wypowiedzią. Jedynie nie podoba mi się pomysł walki. Hera nie jest warta, by się o nią bić. Poza tym nie sądzę, by sama stanęła w obronie swoich zwolenniczek.

kapturnica, ComeToMeBaby, Berenika, iwcia77, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytałam forum.... w sumie to się cieszę, że byłam poza ovu 2 dni...:)

Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:04

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nie masz w domu ogrzewania? Typu kaloryfer :-)
    Mam. Kaloryfery w sypialniach i w salonie taki bajer co to grzeje i ziebi jak trzeba. Ale w nocy chyba zamarzl, bo jak zeszlam na dol, to zional zimnym powietrzem. Jest opcja, ze go po prostu zle ustawilam, ale opcja zamarzniecia wydaje mi sie lepsza. Mniej mnie obciaza. ;)

ivf-ivf lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda666 wrote:
    sobie mozesz zgłaszac do usranej menopauzy i pewnie bedziesz bo nie dotarło do twojego orzeszka że to zgłaszanie w sumie szkodzi temu watkowi 35plus
    na co liczysz ? że znikne?
    Jak ja będę miała menopauzę to może ciebie już tu dawno nie będzie. Orzeszek prawdopodobnie sama posiadasz, a może i nie. Nie zgłaszanie szkodzi, bo jest to chyba wszystkim już obojętne jak się nazwiesz i ile będziesz miała wcieleń. Ty sama szkodzisz temu wątkowi, bo użyję sformułowania Solarowego, rzygać się chce jak się czyta co i jak wypisujesz.

Mimbla, Simba, ivf-ivf lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, ja o tym ringu z olejem czy kisielem nie pisałam na poważnie... :)zapewniam Cię.

Aczkolwiek chyba nie mamy wątpliwości, że dałoby się sformować te dwa bataliony.

moremi lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Skończył się weekend, a ja ledwo żyję.....wczoraj tak zabalowałam - że dziś cały dzień spędziłam z Kajtkiem u mamy - bo nie bardzo mogłam się nim zająć. Leżąc i dogorywając - śpiewałam swojej mamie "nie ma jak u mamy", a ona zajmowała się Kajtkiem i przynosiła mi co chwilę gorzką herbatę, wciąż do mnie powtarzając: "No jak CI naprawdę nie wstyd!!" :) Kochane matki - przypomniało mi się moje dzieciństwo - jak biegała koło mnie, kiedy byłam chora - i w sumie nic się nie zmieniła...:)
    Piękne :)
    A ja dzisiaj jadłam gołąbki u mojej sąsiadki. Były zajebiste :)

moremi, Bozia3, efcia, iwcia77, ivf-ivf, Mega, BISCA, paszczakin, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda666 wrote:
    nie zgadzam sie
    jak mozna szanowac kapusia?
    Twoja przyjaciółka też jest kapusiem. I co? Już przestałaś ją szanowac? Czy chodzi tylko o tych "kapusiow" zglaszakacych Twoje posty?

ComeToMeBaby, ivf-ivf lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    do Ciebie było tylko to, zebyś nie rozkręcała.

A skoro to już, jak twierdzisz, jest rozkręcone, to pasuje Ci bycie na tej karuzeli? Jesli tak, to teraz rozumiem Twoją odpowiedź ( pierwsze zdanie).

caffe wiem ze nie wszystkie słowa były do mnie tylko dlatego to dopisałam w nawiasie ,piętro wyżej :D

caffe lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co mozna dodac do tego?Tylko tyle,że jedno jej sie udało.
    Podzielic forum .

Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, ivf-ivf, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi mi o kazdego kapusia na tej ziemi! kapusiostwo to charakter!

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:07

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Polarowi to trzeba zrobic kurs cytowania postow... mecze sie, zanim ogarne, kto co powiedzial i do ktorego momentu.

Bozia3, moremi, efcia, Iwone lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 16:21

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Eh...
    Brak słów.

ivf-ivf, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinda666 wrote:
    mimble atakowałam poniewaz mimbla bardzo nieelegancko nazwała Bursztyna
    jak zauwazyłyscie Bursztyna brakuje...pzrynajmniej mnie
    a kometa jest małym kapusiem....jakies pytania jeszcze > czy wszystko jasne?

Himalaje hipokryzji.

kapturnica lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Piękne :)
    A ja dzisiaj jadłam gołąbki u mojej sąsiadki. Były zajebiste :)
    A z czego byly te golabki?

Mam pizze, jutro zrobie z niej golabki!

Simba lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

Mysle ze nie jedna obrazona, ktora uciekla z forum ( i nie przez Here ) moglaby sie wypowiedziec w tej kwestii. Ja nie bronie Ewki bo ona sama sie obroni, Co nie oznacza ze lubie jej spermopryszniece na komety lice. Itp.
    A to akurat nie doczytałaś, bo to było do Mimbli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 22:25

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 12988 12989 12990 12991 12992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ