35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skończył się weekend, a ja ledwo żyję.....wczoraj tak zabalowałam - że dziś cały dzień spędziłam z Kajtkiem u mamy - bo nie bardzo mogłam się nim zająć. Leżąc i dogorywając - śpiewałam swojej mamie "nie ma jak u mamy", a ona zajmowała się Kajtkiem i przynosiła mi co chwilę gorzką herbatę, wciąż do mnie powtarzając: "No jak CI naprawdę nie wstyd!!"
Kochane matki - przypomniało mi się moje dzieciństwo - jak biegała koło mnie, kiedy byłam chora - i w sumie nic się nie zmieniła...
Simba, moremi, caffe, Sabina, Berenika, SolarPolar, iwcia77, efcia, Iwone, Mega, malgos741, macduska, paszczakin, Kisiel lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Nie rozumiem, dla mnie jest jasne kto prowokuje te wszystkie sytuacje, może jestem tu krótko, ale non stop obserwuje bardzo personalne zaczepki w stosunku do Komety i nej męża, którego koleżanka "tojbojem" nazywa. Mimble tez atakowała ad personam, jak to ktoś ładnie napisał.
zgadza sięivf-ivf, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Mimbla, nie będę cytować. Zgadzam się z Twoja wypowiedzią. Jedynie nie podoba mi się pomysł walki. Hera nie jest warta, by się o nią bić. Poza tym nie sądzę, by sama stanęła w obronie swoich zwolenniczek.
kapturnica, ComeToMeBaby, Berenika, iwcia77, malgos741, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Nie masz w domu ogrzewania? Typu kaloryfer
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
pinda666 wrote:sobie mozesz zgłaszac do usranej menopauzy i pewnie bedziesz bo nie dotarło do twojego orzeszka że to zgłaszanie w sumie szkodzi temu watkowi 35plus
na co liczysz ? że znikne?Mimbla, Simba, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Moremi, ja o tym ringu z olejem czy kisielem nie pisałam na poważnie... :)zapewniam Cię.
Aczkolwiek chyba nie mamy wątpliwości, że dałoby się sformować te dwa bataliony.
moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Skończył się weekend, a ja ledwo żyję.....wczoraj tak zabalowałam - że dziś cały dzień spędziłam z Kajtkiem u mamy - bo nie bardzo mogłam się nim zająć. Leżąc i dogorywając - śpiewałam swojej mamie "nie ma jak u mamy", a ona zajmowała się Kajtkiem i przynosiła mi co chwilę gorzką herbatę, wciąż do mnie powtarzając: "No jak CI naprawdę nie wstyd!!"
Kochane matki - przypomniało mi się moje dzieciństwo - jak biegała koło mnie, kiedy byłam chora - i w sumie nic się nie zmieniła...
A ja dzisiaj jadłam gołąbki u mojej sąsiadki. Były zajebiste
moremi, Bozia3, efcia, iwcia77, ivf-ivf, Mega, BISCA, paszczakin, Kisiel lubią tę wiadomość
-
pinda666 wrote:nie zgadzam sie
jak mozna szanowac kapusia?ComeToMeBaby, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycaffe wrote:do Ciebie było tylko to, zebyś nie rozkręcała.
A skoro to już, jak twierdzisz, jest rozkręcone, to pasuje Ci bycie na tej karuzeli? Jesli tak, to teraz rozumiem Twoją odpowiedź ( pierwsze zdanie).
caffe wiem ze nie wszystkie słowa były do mnie tylko dlatego to dopisałam w nawiasie ,piętro wyżejcaffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychodzi mi o kazdego kapusia na tej ziemi! kapusiostwo to charakter!
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 stycznia 2016, 18:07
-
pinda666 wrote:mimble atakowałam poniewaz mimbla bardzo nieelegancko nazwała Bursztyna
jak zauwazyłyscie Bursztyna brakuje...pzrynajmniej mnie
a kometa jest małym kapusiem....jakies pytania jeszcze > czy wszystko jasne?
Himalaje hipokryzji.kapturnica lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:
Mysle ze nie jedna obrazona, ktora uciekla z forum ( i nie przez Here ) moglaby sie wypowiedziec w tej kwestii. Ja nie bronie Ewki bo ona sama sie obroni, Co nie oznacza ze lubie jej spermopryszniece na komety lice. Itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 22:25